sadece ank deil.. heryer.
asıl elektriklere dikkat et... faltaylı paylaştı iki katı gelmiş adama :kahkah:
Printable View
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Halk Bankası konusunun da ABD ile müzakere sürecinde çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi- Bloomberg muhabiri
abi izlemediğim filme ilk baktığım şey kör topalda olsa imdb. :) başka türlü nasıl fikir sahibi olayım.
bütün hint filmleri zaten kafadan 7.9 ve üzeri imdb :he:
silahlarnan aram iyidir.. sarması lazım ama güvenemiyom bogda çıkabilir :kahkah:
sputniği izlemiştim. beyin yiyen puşt :evil:
Catsa kalkacak , halkbank dedikodusuyla bu borsa bir yere gelmez .
sabah gördülk ülkenin verdiği açığı,
4 günde 45 milyar dolardan fazla döviz satılmış .
makina ile oynar durursun ama haberlerde vermezler helikopter projesinden neden çıkarıldık yakın zamanda onu anlatan varmı yok:)
hikaye de yok parada yok piyasada kendin pişir kendin ye borsası olmaya devam şimdilik ışıklardan sonra sağda badem spor mesire alanı:)
halkbank haberiyle piyasayı kaldırmaya çalışıyorlar...
ama manda gibi yatmış piyasa bana mısın demiyor... :)
halk ile falan olacak işler değil kaldır garan akbank o zaman piyasa inanır...
hava güzel gibi bugun biraz kemikleri ısıtalım parkta...
yukarı giderse diye biraz short yazdım...
Her yer bombok, umarım sessiz sedasız s,, lup ğiderler,amyum,
Aselsn bir sıkışma var bir tarafa kırılıcak 2-3 gün içinde aşağı kırılımda 113-108 bantları mevcut yukarda zirve bölgesi.
Klima işi yaş bu sene, hatta dip Frizler nile potada
Koskoca askinin sitesinden faturaya ulaşamıyorum, yok, sadece rakam var,
Köye kaçmak lazım
KOÇ HOLDİNKİS batarken... diğer kağıtlar nasıl böyle sağlam durabiliyor
YF ve HSBC tek kart istemiş
akşama İŞ ve AK YATIRIM'ın üstüne kamyonu sürmeleri dileklerimle... adioss
işlem takip edeceğim
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
·
12s
#SONDAKİKA Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Türkmenistan; Türkiye'yi Kıbrıs'ta “işgalci güç†ilan etti!
• Avrupa Birliği, Orta Asya için 12 milyar Euroluk yatırım paketi açıklamıştı.
memleketin geldiği nokta
ondan sonra cehape çıkıyor, kahveci boykotu yok kitapçı boykotu filan diye muhalefetçilik oynuyor.. adamlar köşebaşlarını çoktan tutmuş zaten.. misal, Ankara'da başkentgaz, tek doğalgaz tedarikçisidir yıllardır.. ve bir numaralı da yandaş tabii..
doğalgazı, elektriği, enerjiyi, iletişimi vs kim nasıl boykot edebilir ?
Kısa ve öz yazacağım.Yaşadığımız sürecin ana merkezi ne açılım süreci ne İmamoğlu ne de vs.vs. şeyler..
Bu meselenin özü, devletin/ sistemin/bürokrasinin eski özüne dönmesi.
Cumhuriyetle kurulan bu düzen zaman zaman sıkıntılar çıkarsa da asla bir beka sorunu ortaya çıkarmıyordu.Ayrıntıya girmeden şöyle diyelim bu düzen 2007 yılından itibaren bozulmaya başladı.O tarihten bu zamana kadar neler olduğunu yazmayacağım/ yazamam.Ama sadece iki şey hatırlatacağım ; 2010 anayasa değişikliği refarandumuna ( sonra yaşadığımız çoğu şey bundan kaynaklı) MHP hayır oyu vermişti.15 Temmuz 2016 tarihinden sonra 2017 yılında yapılan anayasa değişikliği ise MHP ' nın istemesiyle gündeme geldi ve MHP evet oyu verdi.Bana göre bu iki duruşta bir tezatlık yok ve birbiriyle uyumlu, tutarlı ve tarihsel bir hüküm verilmesi gerekirse kendi içinde fazlasıyla haklılık payı var bu duruşların.
Geldiğimiz noktada yine MHP devrede,ben altı aylık bu süreci böyle yorumluyorum.Sn.Bahçeli'nin son altı aylık açıklamalarını ve yazdıklarını okuduğumda ben yukarıda ki sonuca ulaşıyorum.Cumhuriyetin fabrika ayarlarına dönmesi, demokrasi ,hukuk ,adalet , yargı bağımsızlığı vb.Bir devlet için en büyük beka sorunu,toplumun çok keskin bir şekilde ayrışması / kutuplaşması ve bireylerin devlete/ adalete olan güven ve inançlarının zayıflamasıdır...
Şant Manukyan
@SantManukyan
·
6s
Apple’ın CEO’su Tim Cook’un yıllar önce bir panelde söylediği “Çin’de olma nedenimiz sanıldığı gibi ucuz işçilik değil ekspertiz†babında açıklaması sosyal medyada tur dönüyor. Söylediği elbette çok doğru, zaten Çin’de ücretlerin düşük olmadığını herkes de biliyor. Ancak Cook gerçeğin tamamını söylemiyor. Gerçek , WSJ’den Greg Ip’nin dikkat çektiği gibi çok daha farklı. Cook 1998 yılında operasyonların başına geldiğinde Apple’ın ABD’deki fabrikalarını kapatıp Çin’e taşıdı. Yani Cook’un bahsettiği uzmanlık ABD’de vardı ancak Apple bunun yerine daha ucuz iş gücü olan bir bölgeye fabrika kurarak bu uzmanlığı da oraya taşımayı yeğledi ve Çinli iş gücünün kalitesini de yükseltti. Tıpkı diğer ABD şirketleri gibi. Bu nedenle aşağıda da paylaştığım üzere ticaret savaşları veya globalizasyon aslında bir sınıf savaşı. ABD’de orta sınıf daha yüksek karlar ve Wall Street için çökertilirken Çin’de düşük gelirli kesim fakirlikten kurtarıldı ancak yine de zenginleşmeden alması gereken payı alamadı. Sosyal medyada var olan “basit anlatıyorum†ilkesi “eksik anlatıyorum†ile kol kola gidiyor. Trump orta sınıfı düşünecek olan kurtarıcı mı elbette tartışılır ancak ortada bir sorun olduğu net. Buffet’ın tek cümlelik öz deyişlerini paylaşmak yerine felsefesi ve görüşlerini çalışmak daha faydalı olabilir. 2016 yılında ticaret açığına yönelik makalesini paylaşıyorum : https://fortune.com/2016/04/29/warre...foreign-trade/.
güzel bir yazı
Badem spor aselsn, kchol içinden geçiyor bunları satıp kuş ve banka aldı neden Cumhurbaşkanı yrd Halkbank hikayesini gündeme alıcağını bildiklerinden bankaları kaldırıp VF oralarda biraz mal sattı , piyasa çok zayıf ve likilite düşük bu yüzden dikkat edin
xbank görünümü bu şekilde arkadaşlar.
kanalın içinde kalmayı başarmalı.
11.950 altına kırmadığı sürece üst bandın bir sonraki temas noktası 17.500 seviyesi olmalıdır.
ağaların izni ile tabi :)
https://i.hizliresim.com/lx4156h.png
Bir kaç ay önce TÜSİAD ' ın sert bir bildiri yayınlaması, akabinde ise iktidarın çok sert karşılık vermesi uzun süre kafamı meşgul etti. TÜSİAD 'ı o açıklamaya iten ve geri adım attırmayan saik ve motivasyon neydi? İktidarın o kadar sert karşılık vermesinde ki saik neydi ,hedef kimdi?
Eski Türkiye tabiri neyi ifade ediyor? Yeni Türkiye ne? Eski Türkiye heveslisi olanlar kimler?
TÜSİAD yöneticilerin bir hafta önce ekonomi bakanı ile yurt dışına gideceğiz diyerek yurt dışı çıkış adlı kontrol yasağının kaldırılması için yaptıkları başvuru neden kabul edilmedi?
Ben kafamı meşgul eden bu soruların cevabını yakın zamanda bulduğumu düşünüyorum...
Atasofyanın ayağını kim kaydırdı
snob abi bazen işler altında üstünde hiç ama hiç bir şey olmadan da karışmış olabilü.
bu ihtimali de yabana atma :oleyo:
evet gezdik geldik benim shortlar gelmemiş maalesef...
yalandan halkbankın gazıda bitmiş...
aynı masalları kac kere yesin piyasa...
koc grubu hisselerinde bir karın agrısı var...
keyfim yok uzun zamandır iyiyim dersem anla yalandır şarkısını söylüyor...
bozkurt da mı ceza aldı?
Hiç bişey olmadıysa bile bişey olmuştur ülkesinde o senin dediğin ihtimal hiç yok...
Ben Altı ay kendimi donduruyorum, süre dolunca beni deepfrost ayarında çözdürmeyi unutmayın....
dün TRT HABER denk geldi akşam borsa yaparken
BAHÇELİ'nin sözlerini tam 10 dakika verdiler...
eski günler geldi aklıma (ortak olmadan önceki günler )
televizyona bile çıkarmazlardı adamı
şimdi kendilerinden yana olduya, bıraksalar grup toplantısını canlı yayınlayacaklar, maç yayınlar gibi :yahoo: