Bence de öyledir , hatta birkaç sahtekar hariç borsada kötü hisse yoktur zamanlama vardır sadece, en iyi hisseyi altın vuruş zamanında alırsanız en kötü hisse olur... ytd
Printable View
Bence de öyledir , hatta birkaç sahtekar hariç borsada kötü hisse yoktur zamanlama vardır sadece, en iyi hisseyi altın vuruş zamanında alırsanız en kötü hisse olur... ytd
Bu yılki karın yarısını temettü olarak dağıtsa 7.500.000/45.000.000= %16.66 Brüt %14.16 nete denk gelir. Bu karlar/işler böyle devam edip yıllık ortalama %7-8 kar dağıtsa bence mükemmel bir yatırım aracı olur. Geçmiş karlar ve bu yılki kardan bedelsiz verme ihtimalini de düşünürsek bu senenin ve geleceğinin iyi olması gerekiyor. YTD.
Şirkette karın yarısını dağaıtacak kadar nakit olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş yıl karının 15 milyonu otelin değerlemesinden gelmişti. Bu yılki kardan 4.5 milyonluk hisse senedi aldılar. Belki bu yılki karın %20'sini dağıtırlar. Büyük bir ihtimalle %50 bedelsiz verebilir.
Bu seferki çıkışta hisse bayağı diri duruyor geçen seferki spek anlaşmazlığı olmazsa kağıt 2'nin üsütüne çıkar diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
En son Nisan 2015 'te temettü dağıtılmış ve 3 sene geçmiş. Ben iyi bir temettü bekliyorum. Bakalım 1 aya kalmaz aile konseyinin kararlarını öğreniriz.
gidiyoruz galiba ytd
Ben şahsen 1.95 üstü kapanışları kalkış izni olarak algılarım. O zaman beklediğimiz yerlere gidişatın önü açılacaktır diye düşünüyorum. YTD
biz buradan bir tezahürat yapsak çiz çiz diye çizmezmi acep??????????????????????????
Eski ortakların bilgisine ihtiyacım var , patrondan şu kadar hisse alacağım , yada şu kadar liralık hisse alacağım diye bir açıklama varmı , eğer varsa hissenin gitmesine müsaade etmeyecektir. ????
Şirket, alınan yönetim kurulu kararına istinaden 4.523.100 adet pay geri alımı yaptı. Yeni bir karar alınmadıkça Şirket başka pay alamaz, ortakların da alacağım diye bir açıklaması şimdilik yok.
Biz, patrondan ziyade piyasanın almasını bekliyoruz. Bakalım o zaman ne zaman olacak.
Bilançolar gelsin, değeri elbet daha iyi anlaşılacaktır.
E onu bizde bekliyoruz , tekfende patronlar şu kadar satacağım dedikçe ben almadım piyasa aldı sonuç ortada
Helal be Blcyt. İşte bu! Bu sefer de geri gelip geçen sefer yaptığın gibi Talebe37 :) ile bizi çileden çıkarma emi... :)
Kedi olalı ilk fareyi tuttu. Bakalım aslan parçası olacak mı.?
Geri gelmezse guzel,hareket baslangici,guzel ölü balik numarasi yaptilar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.94'un ustu kapanislar baska bir hikayedir, bence... Saygilar bol kazanclar...
Mausolos dostum malesef ben dün 1.83 'den giriş yaptıktan sonra uçak bombalama haberi gelince zararsız çıkıp nakiti arttırdım.
Allah'tan benimle birlikte alan birkaç arkadaşım yetişip satamamış:)
Hisse son çeyrek teki döviz artışına rağmen beklenti üzeri bir kar açıkladı. 1.87 üzeri haftalık kapanışlar ile diğer kanal hedefi 2.46 yı hedefleyeceğini ümit ediyorum.
Şu Suriye meselesi yüzünden kaçırdığım hisselerden biri de blcyt oldu:(
Kalanlara bol kazançlar dilerim.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum hisse seçimlerini çok başarılı buluyorum lakin ürkek tavşan sendromu seziyorum sende. [emoji1] Biraz erken çıkmışsın. Bence harekete yeni başlayacak. Bu satış ve kar rakamı ile buralarda tutmaları bile büyük başarı. Tek seferlik bir başarı da değil üstelik. Son 3-4 çeyrektir ayni istikrar büyüyerek sürüyor. Hele ki bir-iki ay icinde gelecek 1.çeyrek rakamları da bu civarda olursa mızrak çuvala sigmaz diye düşünüyorum.
Tabi her şey hakkında önce hayırlısını dileyelim.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi blcyt hissesini nasıl keşfettin
Nasibe hiç bu kadar inmamıştım , şimdi inandığım kadar
Niye ki
Bak şöyle oldu , ben şöyle kim ne yazmış hisse nette sayfaları dolaşırken ikide bir önüme blyct'e geliyor virüs gibi,kırmızı çizgilerim var , bankacılık , yatırımcılık ,ve market hisseleri almıyorum ,yani helal kazanç peşinde koşuyorum
E abi sende anası s....miş kız arıyorsun mu desem ,genel evde çalışıpta bakire kalmaya çalışıyorsun mu desem bilemedim
Aynen dediğin gibi ,neyse ben hisseyi nasıl bulduğumu anlatıyordum , dedim var bunda bir hikmet ne diye önüme geliyor virüs gibi
hissenin verierine baktım çok güzel ne iş yapıyor kimdir nedir bir bakayım dedim google amcaya müracaat ettim , baktım sanai şirketi , bu sefer daha bir ciddiyetle verilerine baktım hisseyi beğendim , analizlerine son derece güvendiğim sn. İZCİ' ye bir çheakaptan geçirmesini rica ettim, Sn İZCİ'nin geri dönüşü uzadıkça ben beğeneceğini tahmin ettim
Aracı kurumu mu arayıp kademe sordum , 3000 alıcı , 173.000 satıcı vardı , speğin aşağıdan mal istediğini anlamak için kehanete gerek yok ,1.83 kaldırılırsa alacağımı kafaya koydum , bu arada .Sn İZCİ dönüş yaptı, bilançoya 10 numara 5 yıldız , bilinebilirlik ve popüleritede geçer not alamadığını söyledi.
Veeee 1.83 teki satışlar kalkınca aldım eğer yolumuza devam edersek tam kalkış noktasında hisseyi yakaladığım için İTİBARLARIMI isterim , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü de kara ... YTD
Abi diyalog gereği yazılmıştır lütfen farklı yorumlanmasın....
1,96 da çanak tamamlanıyor, 1,96 yatay direnç. Ayrıca 1,96 yükselen kanal direnci. 1,96 hacimli geçerse ralli başlar. Değilse 1,72 kanal desteğine kadar geri çekilebilir.
Sn kitapçı dün alıp bugün satark 35 tl aldım hissenizden.Sağolun:)
https://i.hizliresim.com/Yg6A62.png
Teşekkürler sn. Knox iyi ki varsın
Yok o örneği sevmedim kartopunu düşünün :cool:
Kap a baktınız mı?
Kaç ortak var? Ben sayamadım ortakları
))))
Olağan şüpheliler.
Güzel bilanço, kağıdı yükselt
Hopppp ortak satışı, ???
Tutar mı? Tutabilir
ASLAN
Şirket toplam 3.5 milyon lot alacağım diye açıklama yaptı ve 3.5 milyon lotu toplam 4.5 milyon TL'ye aldı. Yanlış bilmiyorsam Spk mevzuatı gereği sermayenin %10 u kadar alım yapabiliyor. 1 milyon daha alabilir ama önce açıklama göndermesi gerekir şahsi fikrim bir daha alım yapmazlar.
Dünkü takası paylaşabilecek arkadaş varmıdır?
yatırım tavsiyesi değildir.
Kitapçı dostum biraz ben de aldım. Dirençi geçmesini bekledim. 1,80 den almadım ama kısmet.
Ooo tanıdıklar artmuş))) gençlik ben de dün almıştım biraz çıtır...
Ergen genç yeni halka arzlar ile borsaya yeni giren kardeşlerim, burdakilerin çoğu kurt)))
Sizlere umarım olmaz lakin muhtemel kuvvetli senaryoyu söyleyeyim.
Kap a baktım ortak var da var, sayamadım. Güzel bilanço , hopp roket pat ortak satışı.
Son alıcı olmayın, çıkışa oynayın.
Ben çıkışa oynuyorum, malı birinin kucağına yıkıcam))) spek olsun, o siz olmayın, tepelerde, muhtemel ortak satışına kadar.
Paka paka
ASLAN
Ben aslında hep buralardaydım da asıl siz hoş geldiniz. Blcyt 2017 yılı başından beri takibimde idi. Hatta bir süreliğine girdim, dayak yiyip çıktım. Ama ne zaman punduna getirir de bir sotede yakalar, pestilini çıkarırım diye bekliyordum.
Bakalım o sefer, bu sefer mi olacak?
Adana ve İstanbulda yeni şubeler açması yeni iş alanları ve büyüme hedefine işaret ediyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/658860
Sayın kitapçı, ikinci katmer başlanıgıcı olurmu? Beklentiniz ve hedefiniz nedir, eğer özel değilse paylaşmanız mümkünmü?
Son 1 haftada yabancı oranı artıyor.
Ayrıca F/K = 5,90 PD/DD = 0,90 temel değerleriyle ucuz ve karlı bir şirket. Cirosu da artıyor.
Bunlar bu hisseyi alma nedenlerim. Teknik de al dedi. Ben de kırmadım :)