Bence de öyledir , hatta birkaç sahtekar hariç borsada kötü hisse yoktur zamanlama vardır sadece, en iyi hisseyi altın vuruş zamanında alırsanız en kötü hisse olur... ytd
Bence de öyledir , hatta birkaç sahtekar hariç borsada kötü hisse yoktur zamanlama vardır sadece, en iyi hisseyi altın vuruş zamanında alırsanız en kötü hisse olur... ytd
Bu yılki karın yarısını temettü olarak dağıtsa 7.500.000/45.000.000= %16.66 Brüt %14.16 nete denk gelir. Bu karlar/işler böyle devam edip yıllık ortalama %7-8 kar dağıtsa bence mükemmel bir yatırım aracı olur. Geçmiş karlar ve bu yılki kardan bedelsiz verme ihtimalini de düşünürsek bu senenin ve geleceğinin iyi olması gerekiyor. YTD.
Şirkette karın yarısını dağaıtacak kadar nakit olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş yıl karının 15 milyonu otelin değerlemesinden gelmişti. Bu yılki kardan 4.5 milyonluk hisse senedi aldılar. Belki bu yılki karın %20'sini dağıtırlar. Büyük bir ihtimalle %50 bedelsiz verebilir.
Bu seferki çıkışta hisse bayağı diri duruyor geçen seferki spek anlaşmazlığı olmazsa kağıt 2'nin üsütüne çıkar diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
En son Nisan 2015 'te temettü dağıtılmış ve 3 sene geçmiş. Ben iyi bir temettü bekliyorum. Bakalım 1 aya kalmaz aile konseyinin kararlarını öğreniriz.
gidiyoruz galiba ytd
Ben şahsen 1.95 üstü kapanışları kalkış izni olarak algılarım. O zaman beklediğimiz yerlere gidişatın önü açılacaktır diye düşünüyorum. YTD
Yer İmleri