Bence de öyledir , hatta birkaç sahtekar hariç borsada kötü hisse yoktur zamanlama vardýr sadece, en iyi hisseyi altýn vuruþ zamanýnda alýrsanýz en kötü hisse olur... ytd
Bence de öyledir , hatta birkaç sahtekar hariç borsada kötü hisse yoktur zamanlama vardýr sadece, en iyi hisseyi altýn vuruþ zamanýnda alýrsanýz en kötü hisse olur... ytd
Bu yýlki karýn yarýsýný temettü olarak daðýtsa 7.500.000/45.000.000= %16.66 Brüt %14.16 nete denk gelir. Bu karlar/iþler böyle devam edip yýllýk ortalama %7-8 kar daðýtsa bence mükemmel bir yatýrým aracý olur. Geçmiþ karlar ve bu yýlki kardan bedelsiz verme ihtimalini de düþünürsek bu senenin ve geleceðinin iyi olmasý gerekiyor. YTD.
Þirkette karýn yarýsýný daðaýtacak kadar nakit olduðunu düþünmüyorum. Geçmiþ yýl karýnýn 15 milyonu otelin deðerlemesinden gelmiþti. Bu yýlki kardan 4.5 milyonluk hisse senedi aldýlar. Belki bu yýlki karýn %20'sini daðýtýrlar. Büyük bir ihtimalle %50 bedelsiz verebilir.
Bu seferki çýkýþta hisse bayaðý diri duruyor geçen seferki spek anlaþmazlýðý olmazsa kaðýt 2'nin üsütüne çýkar diye düþünüyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
En son Nisan 2015 'te temettü daðýtýlmýþ ve 3 sene geçmiþ. Ben iyi bir temettü bekliyorum. Bakalým 1 aya kalmaz aile konseyinin kararlarýný öðreniriz.
gidiyoruz galiba ytd
Ben þahsen 1.95 üstü kapanýþlarý kalkýþ izni olarak algýlarým. O zaman beklediðimiz yerlere gidiþatýn önü açýlacaktýr diye düþünüyorum. YTD
Yer Ýmleri