Sn.knoX hissede deðil ricam üzerine attý kendisine bir kez daha teþekkürler canlý canlý
1.86 aldýlar..
Saðlam duruyor gibi görünüyor ama önemli olan borsa düþerken emin adýmlarla yukarý yapmasý gerekir...endeksten ayrýþmasý gerekir...
Dikkat çeken en önemli þey hissemiz yakýn geçmiþte gördüðü zirvenin sadece 10 kademe altýnda iþlem görüyor , tarihi zirvesinden se
oldukça uzakta , e birde USD bazýnda hesap edersek gidecek çok yolumuz varmýþ gibi duruyor , Endeksin dalgalanmalarýna da kayýtsýz kalýyor YTD![]()
Ben, her hissenin bir zamaný olduðunu düþünüyorum. Þu an temeline göre en beðendiðim þirketlerden.
Ancak yine kesin konuþmamak gerekiyor. Çünkü terse yatýrýp evire çevire dövdüðü de oluyor.
Evet, saðý solu belli deðil ama þöyle de bir gerçek var. Piyasa, göstergeleri iyileþen ve istikrar gördüðü kaðýdý eninde sonunda mutlaka fark ediyor.
Zamanýnda Bakab, Durdo, Alka vb. kaðýtlar ve patronlarý için de çok þeyler yazýldý, çizildi.
Geldikleri yer belli.
O nedenle eðer inanýyorsak sabretmek en büyük kazancýmýz olacaktýr bence. Þahsen,
bilanço bozuluncaya kadar beklemeyi düþünüyorum. Zaman ne gösterir Allah bilir.
Ortaklarla birlikte kazanmak nasip olur inþallah.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Yer Ýmleri