Gap lı kapanış yapması iyidir...
Daha öncede yaptı her seferinde yükseliş geldi...
Bakalım bu sefer ne yapacak, biraz da yabancı alımı gelse şık olur...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gap lı kapanış yapması iyidir...
Daha öncede yaptı her seferinde yükseliş geldi...
Bakalım bu sefer ne yapacak, biraz da yabancı alımı gelse şık olur...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hızlanmasını bekliyordum cok oyalandı
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Blanco bugün gelir mi.
Teşekkürler
Karanlık seansta 35 üstü yapacak larmi bakalım eski huyunu hatırlayacakmi ..bir ara hep yapardı..
6 7 bin lot koymuş bekliyor üstad
pazartesi 35 üstü açar, ALIM ZAMANI GELDİ, HAFTAYA SATIŞ YAPANLARI AVLARLAR,, EN AZ 6 AY TUTAN ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANIR..
CEVAP ZATEN SİZİN YAZINIZDA 4 YILDIR AYNI YERDE DİYORSUNUZ , EN UCUZU ÇELEBİ diğerleri 3 katı yapmış,
BEN ŞİRKETLE KONUŞTUM BİLGİ İÇİN 15 MART'TA SÖZLEŞME İMZALANACAK, BU YIL HEDEFLENEN HİZMET VERİLECEK UÇAK SAYISI 2017'NİN BAYAĞI BİR ÜSTÜNDE OLACAKMIŞ , ALMANYA YÜKÜNDEN KURTULMUŞLAR ARTIK,..... HİNDİSTAN'DA BÜYÜME POTANSİYELİ , BİR DE PAZARTESİ 93 MİLYON CİVARI KAR VE 1-2 AY İÇİNDE DAĞITILACAK TEMETTÜ,,
Soyledikleriniz doğru ancak eğer kâğıtta spek yoksa allemi cihan olsa para etmiyor ne kağıtlar nerelere geldi 2 ye 3 katladı.. hayırlısı şahsen uzun süre beklemiyecegim
TACİRLER HAFTALIK PÖRTFÖYÜNE ÇELEBİ'Yİ GENE AL OLARAK EKLEMİŞ... bu ne zaman eklese tam tersi oluyor :( umarım bilanço bu gün beklenenden güzel gelir de herkesi şaşırtır..
birde thyao temettü dağıtmayacakmış malum bilanço keza pgsus ta öyle ama 3-4 katına çıkmışlar garibim çelebi ne kadar kazandıysa hepsini ortaklarına dağıtıyor gene yaranamıyor 5 sene öncesi fiyatta hala ,, umarım YAPI KREDİ YATIRIM'IN BU SENE İÇİN HEDEFLEDİĞİ 51.000 FİYAT GERÇEKLEŞİR ..VE DAHA DA YUKARILARA GİDER. AFRİN MAYIS AYINA KADAR BİTİYOR BU SENE TURİZM REKORRR ,,3-5 TANE SPEKÜLATÖR LAZIM NEREDESİNİZ NEREDE 5 PARA ETMEYEN ŞİRKETLER VAR 3-5 KATI YAPTIRMIŞLAR
35 i gecirmem diyor..
35 üstü kapatır demiştim :) konsolide VERGİ ÖNCESİ BRÜT KAR 107.383.470 TL
VERGİ 20.982,295 TL
DAĞITACAĞI NET KAR 86.401.175 TL
GEÇEN SENENİN 3 KATINDAN DAHA FAZLA TEMETTÜ ORANI 0,011 DEN BU SENE 0,035
87 MİLYON FENA DEĞİL
TOPLAM KAPSAMLI GELİR 86.401.175 DİĞER GELİRLER 17.451.542 TOPLAM 103.852.717 100'U BULMUŞ :)
hayırlı olsun ortaklar.
iyi kar
Karanlık odada ne oluyorsa oluyor....3.5 iyi temettü yani 32.5 civari
..
CLEBI Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 86401175 Yıllık Değ%:214 Ana Ortaklık Payları: 85361608 Yıllık Değ%:218
85.361.608 güzel rakam ama ben 90 milyon üzeri bekliyordum GEÇEN SENE SON ÇEYREK ZARAR YAZMIŞLARDI BU SENE EN AZINDAN 7,7 MİLYON KAR YAZMIŞLAR AMA EN AZ 10 -15 MİLYON OLMASI GEREKİRDİ :( 2018'DE ÇELEBİNİN DAHA ÇOK ÖZVERİYLE 100 -150 MİLYON ARASI KAR AÇIKLAMASI MECBURİ ,, ARTIK KIVIRACAKLARI BİR ŞEY DE KALMADI ALMANYADA KÜÇÜLDÜLER VE ZARAR ETMİYORLAR ,,
Kar iyide çok müşteri kaybediyorlar.almanyada Arapları Türkiye'de uçak sayısı ekside.
36 dan çıktım lanetten kurtuldum
hayırlısı olsun ben 2 yıldır beceremedim bir türlü,, umarım sabrımın sonu güzel olur,,
Aslında bu hisseyi neden tutuyorum biliyormusunuz hangi hisseyi kızıp satsam aldı başını gitti DARBEDE YÜNSA'YI 2,50 DEN SATTIM ŞU AN 7.50 BOSSA'YI DARBEDEN ÖNCE 1,86 DAN SATTIM ŞU AN 10,35 BİRİ 3 KATINA BİRİ 6 KATINA ÇIKMIŞ, DARBEDEN SONRA HEMEN THYAO YERİNE ÇELEBİ ALMAMIN SEBEBİ BİR ANLIK TAHMİN 4.90 DI ELİM GİTTİ GENE ÇELEBİ'YE 21-22 TL DEN ORTLAMA İLE BUNU ALDIM ,,,HEP YEK YANİİ... KAR VAR DEMEYİN USD O ZAMAN 2.80 FİLANDI aslında ÇELEBİ'DE BENİ ÇEKEN TEK ŞEY 2013 ŞUBAT AYINDA ACTERA DENEN KUVVETLİ BİR FONUN BU ŞİRKETİN YARISINI ŞİMDİKİ KURLA 550 MİLYON TL YE ALMASI YANİ tamamı 1 MİLYAR 100 MİLYON TL tekabül etmesi ,,,5 yıl geçti aradan :(
bu kahpe hissenin derdi ne böyle geçen yıla göre yüzde 200 iyileşme var bilançoda ahala 3 yıl önceki zirvenin yüzde 4 üzerinde seyrediyor şu an 45 50 leri konuşmamız lazımken süründürüyor yine temmettü den sonra tutmam daha bu laneti ytd
son çeyrekte 15 milyon kar bekleniyordu yarisi geldi % 200 artışa bakan yok maalesef
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 yılı güzel geçecek ,abartmıyorum 2018/9 AYLIK rakamı en az 100 milyon olacak...BU ARADA 2017 BRÜT TEMETTÜ %10 'A YAKIN ÇIKACAK. 2 AYA KADAR TEMETTÜYÜ ÖDERLER.
birisi bu ÇELEBİ'YE FENA BEDDUA ETMİŞ NE YAZIK Kİ ?? KUL HAKKI TUTAR DERLER YA O MU ACABA ? DİĞER HAVACILIK ŞİRKETLERİ REKORA ÇELEBİ SÜRÜN ,,,
bilanço günü hep böyle yapıyor bu ipne temettüye kadar ümidi kestim ben bi cacık olmaz 30 la 34 35 arası gider gelir ytd
son 4 dakikada % 2 yukarı yaptı 35 48 den 36 6 senin gibi speğin ben bunu satn gün sonunu beklesin gün içi salağa yatıyor:wave:
Gidecek diyorum size kalmadı bundan başka primsiz havacılık kağıdı ,,2018'de tarihinin en iyi karını yazacak...
Adamlar beni izlemiş 36 dan çıktım ...valla onu bunu bilmem insanı sinir sahibi yapıyor..isterse 100 olsun...zarar etmeden...
çok çıktı ya bugun yüzde 10 dşer artıkk :bravo:
insan sağlığına aykırı bir hisse uzuncular için.
sorun şirketin büyüme kapasitesinin düşük olması.
türkiyede alan kaybediyor.
hindistana gidiyor.
türkiyede tekrardan müşteri kaybediyor.
bu sarmaldan çıkması gerek.
agresif bir ortağı da yok.
Ben sana katılmıyorum brüt 100 milyon üstü net dönem karı ise 86 milyon, öyle olsa bu kadar para kazanamazdı
sorun sadece spekülatör eksikliği ,,keşke 3-5 spekülatör dadansa şirkete ,,
bu arada thy ve pgsus teşvik bahanesiyle % 3' e yakın yükseldi bizde tersine %-3 düştük umarım acısını yarın ve sonraki günlerde çıkarırız,,
hacim düştü yine 3 5 lotla hop indiriyor hop kaldırıyor kademeleri ulan hareket et birazzz yav ş ak kagıtt 1 yılımızı yedinn
yok ya aracı kurumlar bizimle kafa buluyor yok 45 yok 51 vs olucakk bu şirketin ederi bu kadarr 34 37 arası bi rakam bununüzerine yeni iş almadıkça zeere atamaz kendini 40 üzerine giden vakite yazık bunun yerine thy pegaus alsaydık aynı zmanda şu zamana kadar paramız 2 ye katlamışştı temmetttü den sonra kahrol celebi istersen 100 e çık boşşusun artık ytd
nisanın sınuna kadar tekrrdan 27 26 lara düşer bu lanet 36 yı geçemiyor mlesef ytd