hayırlı olsun ortaklar.
iyi kar
hayırlı olsun ortaklar.
iyi kar
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Karanlık odada ne oluyorsa oluyor....3.5 iyi temettü yani 32.5 civari
..
CLEBI Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 86401175 Yıllık Değ%:214 Ana Ortaklık Payları: 85361608 Yıllık Değ%:218
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
85.361.608 güzel rakam ama ben 90 milyon üzeri bekliyordum GEÇEN SENE SON ÇEYREK ZARAR YAZMIŞLARDI BU SENE EN AZINDAN 7,7 MİLYON KAR YAZMIŞLAR AMA EN AZ 10 -15 MİLYON OLMASI GEREKİRDİ2018'DE ÇELEBİNİN DAHA ÇOK ÖZVERİYLE 100 -150 MİLYON ARASI KAR AÇIKLAMASI MECBURİ ,, ARTIK KIVIRACAKLARI BİR ŞEY DE KALMADI ALMANYADA KÜÇÜLDÜLER VE ZARAR ETMİYORLAR ,,
Kar iyide çok müşteri kaybediyorlar.almanyada Arapları Türkiye'de uçak sayısı ekside.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
36 dan çıktım lanetten kurtuldum
hayırlısı olsun ben 2 yıldır beceremedim bir türlü,, umarım sabrımın sonu güzel olur,,
Aslında bu hisseyi neden tutuyorum biliyormusunuz hangi hisseyi kızıp satsam aldı başını gitti DARBEDE YÜNSA'YI 2,50 DEN SATTIM ŞU AN 7.50 BOSSA'YI DARBEDEN ÖNCE 1,86 DAN SATTIM ŞU AN 10,35 BİRİ 3 KATINA BİRİ 6 KATINA ÇIKMIŞ, DARBEDEN SONRA HEMEN THYAO YERİNE ÇELEBİ ALMAMIN SEBEBİ BİR ANLIK TAHMİN 4.90 DI ELİM GİTTİ GENE ÇELEBİ'YE 21-22 TL DEN ORTLAMA İLE BUNU ALDIM ,,,HEP YEK YANİİ... KAR VAR DEMEYİN USD O ZAMAN 2.80 FİLANDI aslında ÇELEBİ'DE BENİ ÇEKEN TEK ŞEY 2013 ŞUBAT AYINDA ACTERA DENEN KUVVETLİ BİR FONUN BU ŞİRKETİN YARISINI ŞİMDİKİ KURLA 550 MİLYON TL YE ALMASI YANİ tamamı 1 MİLYAR 100 MİLYON TL tekabül etmesi ,,,5 yıl geçti aradan![]()
Son düzenleme : husman; 13-03-2018 saat: 12:29.
bu kahpe hissenin derdi ne böyle geçen yıla göre yüzde 200 iyileşme var bilançoda ahala 3 yıl önceki zirvenin yüzde 4 üzerinde seyrediyor şu an 45 50 leri konuşmamız lazımken süründürüyor yine temmettü den sonra tutmam daha bu laneti ytd
Yer İmleri