Yanlislik yok, ben de zaten 300 milyon arge olursa, 350ye yakin hasilat olmali demisim. Bu 3 yillik. O zaman son sene, bu hesaba gore 200 milyon lira civari olmasi lazim. Sizin hesaba gore. Yatirim tavsiyesi degildir
Printable View
Bence 35'e dusse, insanlar 25-30 bandini bekler bu sefer de. 45-50 arasina dusse de alsam diye bekleyenlerin simdi yaptigi gibi.
Cikarken, hic arastirmadan, hic bir bilgisi olmadan ne kadar yuksekten olursa olsun dalar, inerken de hic bir bilgisi olmadan ne kadar dusuk olursa olsun bekler.
Yani sirketi degil, spegin olusturdugu, ya da spegin bu uyanik insan kollektifi psikolojisi ile beraber olusturdugu trendi anlamaya calisir, ki bazilari buna teknik diyor.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Aynen oyle Sn Usta ama gecmisteki gibi olursa uzun bir süre yataya sardığı dönem beklenebilir alım için. Önümüzdeki aylarda netleşir heralde.
Siber guvenligin bu kadar one ciktigi zamanda, uzunda yataya baglayacagina cok ihtimal vermiyorum. Tam aksine ben cok hizli, buyuk dalgali, calkantali seyir izleyecegini tahmin ediyorum. Alisik olanlari bile yipratacak, mide bulantilari olusturabilecek.
Yatirim tavsiyesi degildir.
şu maddeleri duvarına as Spek Bey Rica Ederim ve...
hisse ilk 40 ları gördüğüden yaklaşık 8 ay geçti Zirvesi olan 79,5dan da 7 ay geçti , yılın başında ocak ayının başında görmüştü 40ları , şimdi de 40 larda....
yavv hadi hadiii yataya sarsana Spek Bey efendi şöyle bi 8 ay daha .. yok yok şöyle 1-2 sene daha 2018 deki gibi