Sayfa 380/919 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Aradım zaten hocam. Ayak yapiyo adiler. Çok adiler. Evden çalışıyormuş güya yatırımcı ilişkileri. Ona da mail atin3 deniyor Terbiyesiz bunlar o kadar zarar var cevap veren yok.
    Mail de atilabilir sayin Fenerbahceli. Simdiye kadar (4 sene boyunca) ben onlarca mail attim, yarisindan coguna donus aldim. Ancak bu hareketlerle ilgili bir cevap alamazsiniz. Sirketle ilgili sorular sorabilirsiniz, yine gizlilige giren seylere cevap alamazsiniz (mesela onumuzdeki donem ne kadar bilanco gelecek gibi)

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Spek Bey al sana yedinci madde : 5G

5G ile birlikte siber güvenlik daha da önemli olacak..

Siber güvenlik güvencesi, tamamen dijital ve bağlantılı bir çağda tüm ekosistemde güven inşa etmede giderek daha temel bir faktör haline geliyor. Endonezya'da, 5G teknolojisinin ticarileşmesinin başlamasıyla birlikte bu talepler de güçleniyor.

https://republika.co.id/berita/qxuwr...arus-diperkuat

5G teknolojisi beraberinde karmaşıklaşan siber güvenlik önlemleri getiriyor

Günümüzde, 5G teknolojisinin gelişmesiyle hem mobil hem de IoT cihazlarda kullanım kapasitesinin artışı, her geçen gün daha da ciddileşen bir siber güvenlik sorununu da beraberinde getiriyor. Kullanım çeşitliliğinin artması, güvenlik sağlanması gereken servislerin artmasına yol açarken, alınan önlemler de her geçen gün daha karmaşık hale geliyor. Ulusal ve uluslararası düzeylerde gerçekleştirilebilen siber saldırılar, devletleri, toplum ve ekonomileri korumak amacıyla siber saldırılara karşı hazırlıklı olmaya yönlendiriyor. Ülkelerin yerli siber güvenlik yazılımları ve ekosistemleri geliştirmesi de günümüzde ulusal güvenlik stratejilerinin bir parçası olarak kabul ediliyor.

https://www.cnnturk.com/turkiye/5g-t...leri-getiriyor
    Nasil 7 oldu ya

Bana bazilari birbirinin farkli sekilde soylemi gibi geliyor.

Tek tek listemek mumkun mu, toplu olarak gorelim.

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Nasil 7 oldu ya

Bana bazilari birbirinin farkli sekilde soylemi gibi geliyor.

Tek tek listemek mumkun mu, toplu olarak gorelim.
    tabiki ..

uzayfksı için 7 madde..

1-Çok yüksek brüt kar marjı ile çalışıyor

2- Satışlarının yüzde 90 ının arge ve pazarlamaya ayırıyor yani yatırıma

3-Dünyada yaşanan siber güvenlik olayları ,siyasetçilerin açıklmaları ve pandemi ile siber güvenlik sektörünün önemimin artması

4-2 eylül 2020 videosu aradan 1 sene geçmiş neredeyse

bu yönde önümüzdeki dönemde girişimlerimiz olacak diyor olabilir demiyor..

dakika 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=CNdMI7gOke4

5-bu kadar yatırımlara rağmen ,şirket çok ketum kapa da haber göndermiyor.. ( bu madde, Spek Bey için yardımcı madde olarak geçer hisse fiyatlamasında )

6-5G ile birlikte siber güvenlik daha da önemli olacak..

7-geçen dönemlerin harcamasını ve artış oranını baz alarak önümüzdeki 3 yılda toplam 300 milyon tl arge ve pazarlamaya yatırım yapılacak , yıllık satışlar 55 milyon lira şu an..

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    tabiki ..

uzayfksı için 7 madde..

1-Çok yüksek brüt kar marjı ile çalışıyor

2- Satışlarının yüzde 90 ının arge ve pazarlamaya ayırıyor yani yatırıma

3-Dünyada yaşanan siber güvenlik olayları ,siyasetçilerin açıklmaları ve pandemi ile siber güvenlik sektörünün önemimin artması

4-2 eylül 2020 videosu aradan 1 sene geçmiş neredeyse

bu yönde önümüzdeki dönemde girişimlerimiz olacak diyor olabilir demiyor..

dakika 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=CNdMI7gOke4

5-bu kadar yatırımlara rağmen ,şirket çok ketum kapa da haber göndermiyor.. ( bu madde, Spek Bey için yardımcı madde olarak geçer hisse fiyatlamasında )

6-5G ile birlikte siber güvenlik daha da önemli olacak..

7-geçen dönemlerin harcamasını ve artış oranını baz alarak önümüzdeki 3 yılda toplam 300 milyon tl arge ve pazarlamaya yatırım yapılacak , yıllık satışlar 55 milyon lira şu an..
    Hmmm,

2. ve 7. maddeler icice gibi. 5'i anlamadim.

Bir de 3 yilda 300 milyon arge olsa, sizin hesaba gore yuzde 90 brut kardan hasilat 350milyon lira kadar olur. Bu da 3 sene sonraki hasilati 200 milyon lira kadar yapar ki, dunyada ilk 5e bununla girmek imkansiz.

Her neyse. Bence maddelerden birini Gartner'a ikinci kere girmek diye guncelleyebiliriz. Ve Gartner'da da belirtildigi gibi multitenant (coklu kiralama) ozelliginin sadece Kron'da olmasi da. Bu bence cok onemli, eger kucuk ve orta olcekli firmalar telekomlar uzerinden bu hizmeti faydali bulurlarsa musteri sayisinin cok hizli artma ihtimali var. Sadece Turkiye'de de degil.

Yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Hmmm,

2. ve 7. maddeler icice gibi. 5'i anlamadim.

Bir de 3 yilda 300 milyon arge olsa, sizin hesaba gore yuzde 90 brut kardan hasilat 350milyon lira kadar olur. Bu da 3 sene sonraki hasilati 200 milyon lira kadar yapar ki, dunyada ilk 5e bununla girmek imkansiz.

Her neyse. Bence maddelerden birini Gartner'a ikinci kere girmek diye guncelleyebiliriz. Ve Gartner'da da belirtildigi gibi multitenant (coklu kiralama) ozelliginin sadece Kron'da olmasi da. Bu bence cok onemli, eger kucuk ve orta olcekli firmalar telekomlar uzerinden bu hizmeti faydali bulurlarsa musteri sayisinin cok hizli artma ihtimali var. Sadece Turkiye'de de degil.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Olabilir sayın usta , bir maddeyi gartner 2 sene üstte girmemize koyabiliriz , 5. maddeyi de çıkarabiliriz ama Spek Bey benim ne demek istediğimi anlamıştır

Neyse biz ortalama 5 -6 sağlam madde diyelim uzayfksı için yetmez mi

3 sene sonra arge ve pazarlama 300 milyon ise satışlar daha fazla olur her zaman arge ve pazarlamadan ..

Yani kronda her sene satışlarının yüzde 90 ının arge ve pazarlamaya ayırıyor, Arge ve pazarlamanın yüzde 90ını satışlara değil
    Siz ters yazdınız kalemleri

6. 6 gün önce forbeste yayınlanan yazı ..

Are 5G Networks Setting The Stage For A New Wave Of Cyberattacks?

https://www.forbes.com/sites/forbesb...h=f825ee346524

7. 1 ay önceki haber , Gözden kaçmış bu alttaki yazı özetle yani hedef sadece amerika değil , tüm avrupaya satış yapmak

Ortaya koyduğu büyüme stratejisiyle global pazardaki yerini kuvvetlendiren şirketin hedeflediği yeni pazarlar arasında İngiltere, Benelux ve DACH ülkeleri ile İskandinav bölgesi yer alıyor.

https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...rasinda/666060

Benelüks : Belçika, Hollanda ve Lüksemburg'

dach ülkeleri :Almanya, Avusturya ve İsviçre

skandinav ülkeleri Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda

8. 3 sene içinde her bölgeye 10 ar milyon dolar satış yapsak alsa sana 40 milyon dolar

amerikaya 10 , avrupaya 10 , orta asyaya 10 yurtiçi satışlar 10 olsa etti 40 milyon dolar ( şu an 4 milyon dolar satış var yurtiçine ) .

uzakdoğuyu da hedef koyarsa kron , çin japonya , güney kore vs eklersek bonus olarak ordan da 10 gelse 50 milyon dolar yapar

Usdtry de yıllık enflasyon kadar artsa hadi ortalama yüzde 10 artsa her sene 12 lira ortalama olur diyelim ..

400-600 milyon arası ciro yapar

Sayfa 380/919 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •