maalesef yakında ayıya dayı demek zorunda kalınacak ama iş işten geçecek ...
muhalefette tam boş ...
hamaset hamaset hamaset
Muhalefetin asgari ücret artsın demekten başka ekonomik yorumu yok maalesef şu ortamda açıklama üstüne açıklama yapılması lazım
23-03-2021, 11:40
gundwane
Alıntı:
Originally Posted by bahri
Muhalefetin asgari ücret artsın demekten başka ekonomik yorumu yok maalesef şu ortamda açıklama üstüne açıklama yapılması lazım
Yapsa ne olacak..
2 tane muhalif kanal ile bir kaç youtube gazetecisi veriyor..
23-03-2021, 11:40
Poyraz
Alıntı:
Originally Posted by shark
Aktif mt’ye küçük bankaların 19,50 gibi oranları olduğu ve oranlarının düşük kaldığını söyledim. Bana 1 Nisan itibari ile stopaj indirimi kalkacak ve nette kendi oranlarının diğer banka oranlarını yakalayacağını söyledi.
Mevduat gibi bono stopaj indirimi 31 Martta sona ermiyor o zaman. Yine de mb tabela faizi altında bir oran vermeleri müşterilerine karşı ayıp oldu.
23-03-2021, 11:43
Tbey35
Alıntı:
Originally Posted by tazk
finansbank 32-120 gün arası 19.2 oran veriyor...şu anda onun üstünü göremedim ben....
Eski müşteriye de bu oranı veriyor mu? acaca bilginiz var mı?
23-03-2021, 11:46
bahri
Alıntı:
Originally Posted by gundwane
Yapsa ne olacak..
2 tane muhalif kanal ile bir kaç youtube gazetecisi veriyor..
Tv izleyen kaldı mı ? Tüm gelişmeleri millet sosyal medyadan takip ediyor
23-03-2021, 11:48
SAW
Sattım, hatta o kazanmasın diye aktifden başka baska bankaya EFT yaptım ppz aldım 500k. Bu sefer aktif büyük ayıp etti.
Bu ppz işlem saatleri nedir?
Alıntı:
Originally Posted by SAW
PPZ herhalde azimut, bu fonu Saat kaça kadar alıp, Saat kaça satmak lazım, aktif bonoyu bozup, aktifbanktan ppz almayı düşünüyorum?
Aktif mt’ye küçük bankaların 19,50 gibi oranları olduğu ve oranlarının düşük kaldığını söyledim. Bana 1 Nisan itibari ile stopaj indirimi kalkacak ve nette kendi oranlarının diğer banka oranlarını yakalayacağını söyledi.
%5 le aldığımız nkolay bono vade tarihi geldiğinde satılınca %5 mi vergi vereceğiz.
Bankalarda durum nasıl acaba? Bugün bağlasam vergi indirimi ay sonunda bitse vade tarihinde hangi vergi kesilecek.
Bu durumları netleştirmek lazım