Uçuşan lotlara bakıyorum da kendimi sinek gibi hissettim bir an:Sad:
Printable View
Uçuşan lotlara bakıyorum da kendimi sinek gibi hissettim bir an:Sad:
Ahlatçı, Bank Of ve YKB alıcı tarafta.. iki makine alıyor karşıda satan Garanti ve Deniz var..
Tahta ciddi alıcılı..
Makineler alıyorsa.. vardır bir hesapları.. YTD
eski tarzım olsa üç kademe sonra kardaydım.Demek ki alıştığın usül en iyisi imiş :)))))))))))
Neyse farketmez bundan her halukarda ben karlı çıkarım.Onu anladım sıkıntı yok bu kağıtda.
Ayrı tarzlarımız var sn tahminci buna 1.11 fiyat biçtik onun altındaki her değer ucuzdur sonsuza kadar beklerim ve paçal yaparım.Mantığım benim buydu savaş olayı biraz şeetti,hakkınızı yemiyeyim,aslında tarzımdan uzaklaşma nedenim bu savaş,yoksa huylu huyundan vazgeçmez.Ben zarardaki hesaba aylarca bakmadığımı bilirim:))))))))))
Çıkarken 3 kademede satıp çıkmak derken elbet o da olmaz.Paçal yapa yapa ilk maliyet baya aşağı geliyor genelde,kağıtla benim işim bittiğinde ilk girdiğim rakama gelse bile ben baya kar etmiş oluyordum.Misal savaş olmayıp 0.86 dan ilk alımım kadar alsaydım ki genelde alırdım maliyet 1 olurdu 1.18 baya baya kar yazmış bir seviye olurdu.Ama olay değişmez bu kağıt bence çok yukarlara gider hepimiz kar yazarız.