Sayfa 382/692 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Uçuşan lotlara bakıyorum da kendimi sinek gibi hissettim bir an

2. Sinek gibi görünmek daha iyidir, küçük lotlarla azar azar işlem yapmak.. küçükleri saymazlar..
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Uçuşan lotlara bakıyorum da kendimi sinek gibi hissettim bir an
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3. Ahlatçı, Bank Of ve YKB alıcı tarafta.. iki makine alıyor karşıda satan Garanti ve Deniz var..
    Tahta ciddi alıcılı..
    Makineler alıyorsa.. vardır bir hesapları.. YTD

eski tarzım olsa üç kademe sonra kardaydım.Demek ki alıştığın usül en iyisi imiş ))))))))))

Neyse farketmez bundan her halukarda ben karlı çıkarım.Onu anladım sıkıntı yok bu kağıtda.

6. Hisse çıkarken 3 kademede satmak ve çıkmak.. peki ya düşerken neden yapılamıyor..
    Tepki yükselişi yapan bir hissede ekran kapatılıp markete alışverişe gidilmez..
    Tarzıma uymaz..
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    eski tarzım olsa üç kademe sonra kardaydım.Demek ki alıştığın usül en iyisi imiş ))))))))))

Ayrı tarzlarımız var sn tahminci buna 1.11 fiyat biçtik onun altındaki her değer ucuzdur sonsuza kadar beklerim ve paçal yaparım.Mantığım benim buydu savaş olayı biraz şeetti,hakkınızı yemiyeyim,aslında tarzımdan uzaklaşma nedenim bu savaş,yoksa huylu huyundan vazgeçmez.Ben zarardaki hesaba aylarca bakmadığımı bilirim)))))))))

Çıkarken 3 kademede satıp çıkmak derken elbet o da olmaz.Paçal yapa yapa ilk maliyet baya aşağı geliyor genelde,kağıtla benim işim bittiğinde ilk girdiğim rakama gelse bile ben baya kar etmiş oluyordum.Misal savaş olmayıp 0.86 dan ilk alımım kadar alsaydım ki genelde alırdım maliyet 1 olurdu 1.18 baya baya kar yazmış bir seviye olurdu.Ama olay değişmez bu kağıt bence çok yukarlara gider hepimiz kar yazarız.

Sayfa 382/692 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •