8 i lot görmeden geçer gider işlemler 8.50 de başlar :D 9 da final eder :D
Printable View
Hocam bence buyuk dusunun. Eger kredi veriyorlarsa 100 bin yerine 500,000 cekin. Sonuna kadar hisse senetlerine gomun, paranin anasini aglatin.. Nasil olsa butun hisseler hergun cikmiyor mu....3-4 haftada 30% kar etseniz, aha da size bir ev parasi cikti. Mustakil olmasin da apartman dairesi olsun; 3+1 olmasin da 2+1 olsun. Nolacak ki? Tas attiniz da kolunuz mu agridi!! Omur boyu emekli maasi niyetine kira alirsiniz en saglamindan. Eksimez, korkmaz....
Bir daha buraya: "Akill olun, paranizi carcur etmeyin; ite, cakala, spege kaptirmayin" mealinden yazi yazdigimda lutfen yonetime uyarida bulunun ve sildirin. Cunku, ben oyle yazdikca millet sapitiyor....
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah:
PS: Daha 3 sayfa once uyarilarim icin bana tesekkur eden arkadaslarim, bakin memleketin haline, siz kararinizi verin. Bizim KHY'larda bu para, speklerde de bu zeka oldukca...Daha cooooook tekrarlanir bu film... Ver mehteri, veerrrr!!!!!
yok dostum gerçekten bu dönem pis bir dönem eskiden olsa 2-3 hisse yakalardık beklerdik şimdi hepsi deli rally modunda biliyon ama elden birşey gelmiyor gittim dün bants aldım tahminde etmiştim 200 lira kazandım görsen ne mutlu oldum bugün sasalarım 8,45 satıp 7,80 rahat alım fırsatı verdi defalarca bunu birsefer denesem 12 üzerinde karım oluyordu ama bu kadar mutlu olmazdım emin ol