Sayfa 384/1200 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    o zaten vardı abi ya güzelde w si var ilk hedef bana göre 8 görünüyor
    8 i lot görmeden geçer gider işlemler 8.50 de başlar :D 9 da final eder :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    8 i lot görmeden geçer gider işlemler 8.50 de başlar :D 9 da final eder :D
    üstat sensin eyvallah deriz hocam bu arada size söylediğim hissede bugün kapa bilgi düşmüş
    ytd deli saçmasıdır

3. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    abi yarın bi 100000 kredi çekmeye karar vermiştim bende yoruldum valla ordan oraya koşmaktan gerçi bana buda yetmiyor bunlada
    kağıt alacam gözümün önünde gidiyor kağıtlar zoruma gitmesin diyede 1000 liralık alım yaptım bu sekiz kağıttan
    İnsanın gözü doyarmı

istiyorki hepsini yakalayım öyle bir borsa ve para yok

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ver mehteri :D :D :D

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    :k ahkah:
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    abi yarın bi 100000 kredi çekmeye karar vermiştim bende yoruldum valla ordan oraya koşmaktan gerçi bana buda yetmiyor bunlada
    kağıt alacam gözümün önünde gidiyor kağıtlar zoruma gitmesin diyede 1000 liralık alım yaptım bu sekiz kağıttan

Hocam bence buyuk dusunun. Eger kredi veriyorlarsa 100 bin yerine 500,000 cekin. Sonuna kadar hisse senetlerine gomun, paranin anasini aglatin.. Nasil olsa butun hisseler hergun cikmiyor mu....3-4 haftada 30% kar etseniz, aha da size bir ev parasi cikti. Mustakil olmasin da apartman dairesi olsun; 3+1 olmasin da 2+1 olsun. Nolacak ki? Tas attiniz da kolunuz mu agridi!! Omur boyu emekli maasi niyetine kira alirsiniz en saglamindan. Eksimez, korkmaz....

Bir daha buraya: "Akill olun, paranizi carcur etmeyin; ite, cakala, spege kaptirmayin" mealinden yazi yazdigimda lutfen yonetime uyarida bulunun ve sildirin. Cunku, ben oyle yazdikca millet sapitiyor....

PS: Daha 3 sayfa once uyarilarim icin bana tesekkur eden arkadaslarim, bakin memleketin haline, siz kararinizi verin. Bizim KHY'larda bu para, speklerde de bu zeka oldukca...Daha cooooook tekrarlanir bu film... Ver mehteri, veerrrr!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    İnsanın gözü doyarmı

istiyorki hepsini yakalayım öyle bir borsa ve para yok
    yok dostum gerçekten bu dönem pis bir dönem eskiden olsa 2-3 hisse yakalardık beklerdik şimdi hepsi deli rally modunda biliyon ama elden birşey gelmiyor gittim dün bants aldım tahminde etmiştim 200 lira kazandım görsen ne mutlu oldum bugün sasalarım 8,45 satıp 7,80 rahat alım fırsatı verdi defalarca bunu birsefer denesem 12 üzerinde karım oluyordu ama bu kadar mutlu olmazdım emin ol
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Hocam bence buyuk dusunun. Eger kredi veriyorlarsa 100 bin yerine 500,000 cekin. Sonuna kadar hisse senetlerine gomun, paranin anasini aglatin.. Nasil olsa butun hisseler hergun cikmiyor mu....3-4 haftada 30% kar etseniz, aha da size bir ev parasi cikti. Mustakil olmasin da apartman dairesi olsun; 3+1 olmasin da 2+1 olsun. Nolacak ki? Tas attiniz da kolunuz mu agridi!! Omur boyu emekli maasi niyetine kira alirsiniz en saglamindan. Eksimez, korkmaz....

Bir daha buraya: "Akill olun, paranizi carcur etmeyin; ite, cakala, spege kaptirmayin" mealinden yazi yazdigimda lutfen yonetime uyarida bulunun ve sildirin. Cunku, ben oyle yazdikca millet sapitiyor....

PS: Daha 3 sayfa once uyarilarim icin bana tesekkur eden arkadaslarim, bakin memleketin haline, siz kararinizi verin. Bizim KHY'larda bu para, speklerde de bu zeka oldukca...Daha cooooook tekrarlanir bu film... Ver mehteri, veerrrr!!!!!
    işte bu :D

aynen böyle hocam.

ver kırbaçı, deli mehter :D

Sayfa 384/1200 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •