Originally Posted by
koyay
Ben yeni hesap açtım. MT 0.006 komisyon dedi ok. dedim. Mobil uyg. sordum güncellenecek dedi. Tele yükledim çok kötü. Deneyeyim dedim web üzerinden 1 işlem yaptım. O arayüz ise ayrı bir facia. Komisyona baktım 0.002 kesmişler. MT aradım başka bir bayan çıktı. Benim MT telle konuşuyormus, kendisine sıkıntımi anlattım iletecegini soyledi. 1 -2 gün sonra deneme amaçlı aldığım hisseyi sattım. Baktım yine 0.002 kesilmiş. Tüm bakiyeyi kızdım maaş hesabıma geri attım. 3-4 gun sonra başka bir MT aradı, webden uzaktan egitim kaydı yaptırdığımı katılıp katılmadığımi sordu. Ben de katılmadığımı, yeni musteri olarak cektigim sıkintıyı anlattım, işlemlerimi maaş hesabım bankayla yaptığımı onların da binde 2 komisyon alırken neden bu şartlarda bu kadar kotü tek. altyapı ve söz verilen kom. oranının uygulanmamasıyla infoyla calışmaya devam edebilecegimi, cazip ne yonleri oldugunu sordum. Haklısınız dedi yine daha önce konustuğum bayan MT ye aktardı. Bayan MT komisyon oranlarının her yeni hesapta otm. binde 2 oldugunu musteriyle yapilan anlasmanin hesap acildiktan sonra MT tarafindan onceden yapılan pazarlik oraninda musteriye tanimlandigini soyledi. Benim MT nin hasta oldugunu kendisine bu durumu iletecegini soyledi. Ben de daha uzatmadım cunku izlenim benin icin yeterliydi. Daha da islem yapmayi dusunmiyorum cunku. Yalan dolan, şark kurnazlığı, kendince idare etme vs. daha bu aşamada başladıysa bu kadar rakip icinde infonun işi zor. Benim kendimce yüklü hissem de var bu sirkette o yüzden üzuldüm açıkcası