Sayfa 385/556 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Bu çeyrek beklentim 23 mio; seneye her çeyrek min 25 mio bekliyorum. Gelecek fk ya göre hesaplar ve çok muhafazakar olursak; 8 fk dersek bile şuan 8 TL olması normal karşılanmalı. Hikaye devam ediyor, katılım bankası hikayeside eklendi. Ben seneye info müşterilerinin ky kısmının artacağını ve komisyon gelirlerinin katlanacağını düşünüyorum.

Hatta şöyle bir şey düşünüyorum; seneye Borsaya katılımın artacağını düşünü %20 bile artsa hacimler kar 120 mio olacak Buda hikaye devam ettiği için min 8 fk dersekki infoya göre çok düşük fk ; 10 lira olması çok olası.

Malesef uygun araç alacağım için haftaya çıkmayı düşünüyorum. Umarım uçar gider siz kazanırsınız ben ardından bakmaya razıyım.

Saygılar selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Temmuz ayındaki öngörümde faizlerin yükselmesi ile işlem hacminin son çeyrek bu kadar artacağını tahmin edememişim.

Yabancının tekrar BIST'e gelmesi , yeni gelen 600k yatırımcının 2021'de işlem yapmaya devam etmesi, artan pazar payı sebebiyle,

2021 sene sonu net kar tahminim 100 milyon TL'dir.

2021 sene içerisinde çift haneli rakamların görülmesi beklentimdir.

Syg.
    Teşekkürler sayın KoRs. Beklentilerimiz benzer. Ben de mevduat faizlerinde yukarıda gidecek pek alanın kalmadığını, zirvenin yakın zamanda görüleceğini; 2021 2.yarıdan itibaren sıkı para politikası ile enflasyonun ve akabinde faizlerin düşmeye başlayacağını ve bunun risk iştahını artırarak borsaya yeni girişlerin -2020 kadar olmasa da- devam edeceğini düşünüyorum. İnfo pazar payını dediğiniz gibi her çeyrek %7 artırmayı başaran tek aracı kurum. Barış Yılmaz’ın tablolarından görebilirsiniz.

3. Bu milenyum öncesi mobil uygulama ne zaman yenilenecek bilen var mi ? 2-3 arkadaşıma önerdim infoyu sağolsun hesap açtılar ama uygulamayı görünce transfer yapıp kullanmaya geçmediler. Çok müşteri kaybediyoruz bence sırf bu uygulama yüzünden.

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu çeyrek beklentim 23 mio; seneye her çeyrek min 25 mio bekliyorum. Gelecek fk ya göre hesaplar ve çok muhafazakar olursak; 8 fk dersek bile şuan 8 TL olması normal karşılanmalı. Hikaye devam ediyor, katılım bankası hikayeside eklendi. Ben seneye info müşterilerinin ky kısmının artacağını ve komisyon gelirlerinin katlanacağını düşünüyorum.

Hatta şöyle bir şey düşünüyorum; seneye Borsaya katılımın artacağını düşünü %20 bile artsa hacimler kar 120 mio olacak Buda hikaye devam ettiği için min 8 fk dersekki infoya göre çok düşük fk ; 10 lira olması çok olası.

Malesef uygun araç alacağım için haftaya çıkmayı düşünüyorum. Umarım uçar gider siz kazanırsınız ben ardından bakmaya razıyım.

Saygılar selamlar.
    Değerli hocam, şimdiden aracınız hayırlı olsun tekerinize taş değmesin..

Geçen çeyrek 17.8 milyon lira geldi, bu çeyrek 11-11.5 milyon ilave komisyon geliri var.. Bedelliden gelen 65 milyon lira var 1 ay civarı kullandırıldı, ekstra kredili işlemlerde yapmış olmalılar endeksin bu denli yükseldiği bir ortamda, 3.çeyrekte elde edilen 17.8 milyon liranında 3 ay civarı kullandırılması var..

Bence paraları çarçur etmedilerse en kötü 28 milyon lira gelmeli..

5.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Bu milenyum öncesi mobil uygulama ne zaman yenilenecek bilen var mi ? 2-3 arkadaşıma önerdim infoyu sağolsun hesap açtılar ama uygulamayı görünce transfer yapıp kullanmaya geçmediler. Çok müşteri kaybediyoruz bence sırf bu uygulama yüzünden.
    Genel müdür yardımcısının Songür Beyle yayınında duymuştum, yılbaşından sonra müşterilerimizin hizmetinde olacak demişti.

https://youtu.be/8AAD4we2n5U

Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Temmuz ayındaki öngörümde faizlerin yükselmesi ile işlem hacminin son çeyrek bu kadar artacağını tahmin edememişim.

Yabancının tekrar BIST'e gelmesi , yeni gelen 600k yatırımcının 2021'de işlem yapmaya devam etmesi, artan pazar payı sebebiyle,

2021 sene sonu net kar tahminim 100 milyon TL'dir.

2021 sene içerisinde çift haneli rakamların görülmesi beklentimdir.

Syg.
    Sayın Kors selamlar,
    2021 yılı için çeyreklik 25 mio kar ve enflasyon oranında çeyreklik artış beklentim mevcut.
    Siz nedersiniz çok mu pozitif bir yaklaşım olur
    Teşekkürler, sağlıklı bol kazançlar dilerim...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Bu milenyum öncesi mobil uygulama ne zaman yenilenecek bilen var mi ? 2-3 arkadaşıma önerdim infoyu sağolsun hesap açtılar ama uygulamayı görünce transfer yapıp kullanmaya geçmediler. Çok müşteri kaybediyoruz bence sırf bu uygulama yüzünden.
    Ben yeni hesap açtım. MT 0.006 komisyon dedi ok. dedim. Mobil uyg. sordum güncellenecek dedi. Tele yükledim çok kötü. Deneyeyim dedim web üzerinden 1 işlem yaptım. O arayüz ise ayrı bir facia. Komisyona baktım 0.002 kesmişler. MT aradım başka bir bayan çıktı. Benim MT telle konuşuyormus, kendisine sıkıntımi anlattım iletecegini soyledi. 1 -2 gün sonra deneme amaçlı aldığım hisseyi sattım. Baktım yine 0.002 kesilmiş. Tüm bakiyeyi kızdım maaş hesabıma geri attım. 3-4 gun sonra başka bir MT aradı, webden uzaktan egitim kaydı yaptırdığımı katılıp katılmadığımi sordu. Ben de katılmadığımı, yeni musteri olarak cektigim sıkintıyı anlattım, işlemlerimi maaş hesabım bankayla yaptığımı onların da binde 2 komisyon alırken neden bu şartlarda bu kadar kotü tek. altyapı ve söz verilen kom. oranının uygulanmamasıyla infoyla calışmaya devam edebilecegimi, cazip ne yonleri oldugunu sordum. Haklısınız dedi yine daha önce konustuğum bayan MT ye aktardı. Bayan MT komisyon oranlarının her yeni hesapta otm. binde 2 oldugunu musteriyle yapilan anlasmanin hesap acildiktan sonra MT tarafindan onceden yapılan pazarlik oraninda musteriye tanimlandigini soyledi. Benim MT nin hasta oldugunu kendisine bu durumu iletecegini soyledi. Ben de daha uzatmadım cunku izlenim benin icin yeterliydi. Daha da islem yapmayi dusunmiyorum cunku. Yalan dolan, şark kurnazlığı, kendince idare etme vs. daha bu aşamada başladıysa bu kadar rakip icinde infonun işi zor. Benim kendimce yüklü hissem de var bu sirkette o yüzden üzuldüm açıkcası

8.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Ben yeni hesap açtım. MT 0.006 komisyon dedi ok. dedim. Mobil uyg. sordum güncellenecek dedi. Tele yükledim çok kötü. Deneyeyim dedim web üzerinden 1 işlem yaptım. O arayüz ise ayrı bir facia. Komisyona baktım 0.002 kesmişler. MT aradım başka bir bayan çıktı. Benim MT telle konuşuyormus, kendisine sıkıntımi anlattım iletecegini soyledi. 1 -2 gün sonra deneme amaçlı aldığım hisseyi sattım. Baktım yine 0.002 kesilmiş. Tüm bakiyeyi kızdım maaş hesabıma geri attım. 3-4 gun sonra başka bir MT aradı, webden uzaktan egitim kaydı yaptırdığımı katılıp katılmadığımi sordu. Ben de katılmadığımı, yeni musteri olarak cektigim sıkintıyı anlattım, işlemlerimi maaş hesabım bankayla yaptığımı onların da binde 2 komisyon alırken neden bu şartlarda bu kadar kotü tek. altyapı ve söz verilen kom. oranının uygulanmamasıyla infoyla calışmaya devam edebilecegimi, cazip ne yonleri oldugunu sordum. Haklısınız dedi yine daha önce konustuğum bayan MT ye aktardı. Bayan MT komisyon oranlarının her yeni hesapta otm. binde 2 oldugunu musteriyle yapilan anlasmanin hesap acildiktan sonra MT tarafindan onceden yapılan pazarlik oraninda musteriye tanimlandigini soyledi. Benim MT nin hasta oldugunu kendisine bu durumu iletecegini soyledi. Ben de daha uzatmadım cunku izlenim benin icin yeterliydi. Daha da islem yapmayi dusunmiyorum cunku. Yalan dolan, şark kurnazlığı, kendince idare etme vs. daha bu aşamada başladıysa bu kadar rakip icinde infonun işi zor. Benim kendimce yüklü hissem de var bu sirkette o yüzden üzuldüm açıkcası
    Bence karar vermekte acele etmişsiniz. Aynı durumu bende yaşadım ve sonrasında düzeltildi. Şuanda çok memnunum.

Hatta şu kadarını söyleyeyim mt' m koronaya yakalandığı halde o durumdayken bile bana yardımcı oldu. Hisse blokaji ile halka arza katılmak için gerekli işlemleri halletti.

Kısacası siz talihsiz bir olay yasamişsıniz bence.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 385/556 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •