Originally Posted by
koyay
Ben yeni hesap açtým. MT 0.006 komisyon dedi ok. dedim. Mobil uyg. sordum güncellenecek dedi. Tele yükledim çok kötü. Deneyeyim dedim web üzerinden 1 iþlem yaptým. O arayüz ise ayrý bir facia. Komisyona baktým 0.002 kesmiþler. MT aradým baþka bir bayan çýktý. Benim MT telle konuþuyormus, kendisine sýkýntými anlattým iletecegini soyledi. 1 -2 gün sonra deneme amaçlý aldýðým hisseyi sattým. Baktým yine 0.002 kesilmiþ. Tüm bakiyeyi kýzdým maaþ hesabýma geri attým. 3-4 gun sonra baþka bir MT aradý, webden uzaktan egitim kaydý yaptýrdýðýmý katýlýp katýlmadýðými sordu. Ben de katýlmadýðýmý, yeni musteri olarak cektigim sýkintýyý anlattým, iþlemlerimi maaþ hesabým bankayla yaptýðýmý onlarýn da binde 2 komisyon alýrken neden bu þartlarda bu kadar kotü tek. altyapý ve söz verilen kom. oranýnýn uygulanmamasýyla infoyla calýþmaya devam edebilecegimi, cazip ne yonleri oldugunu sordum. Haklýsýnýz dedi yine daha önce konustuðum bayan MT ye aktardý. Bayan MT komisyon oranlarýnýn her yeni hesapta otm. binde 2 oldugunu musteriyle yapilan anlasmanin hesap acildiktan sonra MT tarafindan onceden yapýlan pazarlik oraninda musteriye tanimlandigini soyledi. Benim MT nin hasta oldugunu kendisine bu durumu iletecegini soyledi. Ben de daha uzatmadým cunku izlenim benin icin yeterliydi. Daha da islem yapmayi dusunmiyorum cunku. Yalan dolan, þark kurnazlýðý, kendince idare etme vs. daha bu aþamada baþladýysa bu kadar rakip icinde infonun iþi zor. Benim kendimce yüklü hissem de var bu sirkette o yüzden üzuldüm açýkcasý
Yer Ýmleri