400 milletvekili el kaldırmadan nasıl yargılayacaksınız, olsa bile kendi atadığı adamlara yargılatacaksınız..
Printable View
Markette toptancı da adet limiti koymayacaklardi bir anda panik oldu herkes çullandi yada çullanacak.
Gerçekten şaşırıyorum tek ayak üstünde saniyede 40 yalan söyleyen hırsızların hala sözlerine inananlara.
Sn Bozkurt, bu yalana inanan birisi olduğunuz için bu sözüm size. Yazınızın orijinalini bulamadığım için alıntı yapamadım. Aşağıda fotosunu yapıştırdım.
Ortada 5000 TL falan yok. Daha önce de verilen ama emeklilikte geçerli olmayan sabit dönerin uzman için 1500, pratisyen için 600 TL arttırılarak maaşa eklenmesi olayı var sadece.
Bak, olayın aslı nasılmış.
aynı corona ilk dönemindeki gibi yalan algılarla doktora zam yapılmış gibi açıklama yapıldı ama olayın bununla hiçbir alakası yok. doktorun zaten kazandığı ek parayı tek potada birleştirip, emekliliğe yansıtmışlardır, bu da insanlara zam diye yutturulmaktadır.
doktorların maaşı 2022 yılında, diğer sağlık personellerine döner miktarının yüzde 20 arttırılmasıyla birlikte diğer tüm memurlara kıyasla azalacaktır.
hiçbir doktor sosyal medyada buna zaten inanmamıştı, çünkü corona döneminden alışkınız bu ücret yalanına.
ama şimdi burada bile sorsam insanların yüzde 90ı doktorların corona döneminde ek maaş aldığını sanıyordur. vallahi billahi yemin ederim ki doktorların en fazla yüzde 10u bu ek ücreti alabilmiş olup onlar da komik miktarlarda kalmıştır.
ama bu 5bin zam yalanını temizlemek imkansız hale gelmiş, tüm sosyal medyada ve televizyonlarda bu dile getirilmiştir. sokaktaki vatandaştan hastanedeki hemşireye kadar doktorların 2500-5000 arası zam alacağını düşünecektir.
halihazırda covid serviste görev alan bir hekim olarak hakkımı zerre helal etmiyorum. hiç zam vermeseydiniz de doktor düşmanı leş kitleyle bizi bu kadar muhattap etmeseydiniz be.
gerçek pantolonunu giyene kadar yalan dünyayı dolaştı bile. kime ne anlatacaksın? . yarın "5 bin lira zam aldınız hala gözünüz doymuyor" diye saydıracak istediği ilacı yazdıramayan , işe gitmeyip rapor alamayan hastalar.
vayy anasına sayın seyirciler.adamlarin hali hazırda aldıkları maaşa ek sabitlerini maaşlarına ekleyip, zam verdik diye sayfa sayfa haber yaptılar.bu arada doktorlarin duymadıkları lafta kalmadı. arkadaş şu hastane çalışanları neden birlik olamaz ki. hekim dışı personele verilseydi bu zam daha mı farklı olacaktı.ayni yalan dolan,aynı katakulli.forumlari, twitter i ve ekside yazılanlara baktım da ,sağlık personelinin düşmanı halk falan değil yine sağlık personeliymiş.buyrun bir olalım.birlik olalım ki hakkımızı alalım denilse bir tek insan kalmazmış.velhasili hepimiz hakettigimizi yasiyormuşuz.
not:doktor değilim ancak sağlık personeliyim
önce +2500 zam geliyor sonra -2500 döner gidiyor 2500-2500=0 oluyor, rahat uyuyabilirsiniz zam falan yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...783f1e0e41.jpg
Bizim aile hekimi var.20 tane genel hastalik ve verilen 30/40 ilaç var...onlar arasında dönüyor.
zaten korkuları dan antibiyotikte vermek istemiyor.Dogal seleksiyona bırakılan yöntemlerle nasılsa iyilesiyoruz. Kendi imkanlarımla en gerekli anda antibiyotik kullanıyorum.Surekli çay,çorba iç diyor.Konforlu iyileşmek kimsenin umurunda değil
"Life and death in Apple's forbidden city"
(Türkçesi: Apple'ın yasak şehrinde yaşam ve ölüm)
apple üreten bir fabrika, çin.. foxconn isimli şirket..
çalışma koşullarının incelendiği benzer bir çok haberden birisi..çin modeli böyle bir şey.. düşük ücret, yetersiz koşullar.. kölelik yani..haberde çarpıcı fotoğraflar kullanılmış..
https://www.theguardian.com/technolo...device-extract
Ülkede ziyniyeti çağdışı olan iki meslek var
Biri hukuk ikincisi öğretmenlik.
Bence parayla değil
İdeolojik olmaları kendi meslek değerlerini bitirdi..
Saf temiz bebeleri insanlıktan çıkarıyorlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakit yaklaşıyor Erdoğan için..
Fetö bahanesiyle başkanlık sisteminin
Gelmesiyle ülke denetimsiz, sorumsuz, sınırsız yetkilerle bir cumhurbaşkanı ve çevresinde buldu kendisini..
Sürekli olağanüstü hal rejimi ile ülke kendini yiyerek, bitiriyor..
Bu karanlık tünelin sonunda aydınlık mutlaka gelecektir. Bu karanlık adamlarında hesap vereceği gün gelir..
Osmanlı imparatorunu hesaba çekmiş millet için,
Erdoğan, ailesi ve arkadaşlarının hesap vermeden gideceğini sanmak abes olur..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.