Ben pasta verdim, hissiyatımı söyledim. Daha fazlasını bilsem sürekli para basarım.
İş yatırım A1 çok karşılaşıyorum, bir hisiyat, yarın piramit veya info olur bilemem.
Printable View
2 yıllık tahvilden çıkış var +%11.38
Mevduat faizleride çok sert ve gereksiz düştü , bankaların %12 lere çekmesi lazım mevduatı...
damat aksam kimle konuşacak
sadece "hissiyat" demen doğru olmuş..
zira başka bir şey değil.. bir hissiyat.. birileri satıyor ve birileri alıyor.. her gün değişen tablolar var.. herhangi bir aracı kurumdaki oyuncunun her gün yaptığı hareketleri anlamlandırmak imkansız.. bu aracı kurumların birbirlerine rakip işlemler olduğunu düşünmemek gerekir, her gün veya aylar boyunca..filtrelenmiş bilgi ne görmek istiyorsan onu gösterir sana..
dolar yukarı borsada yukarı
dolar bazlı sanırım bir anlamı var bu seviylerin
Arkadaşlar bakın öyle bittik, şöyle çöktük masalları ile millet kısa pozisyonda vakit kaybediyor. Bu borsanın düşmesinin imkanı yok defalarca bunu gösterdi. Güya çok büyük global turbulanstayız. ama borsalar zirvelerinden sadece %15 aşağıda. Artık eski ezberler, eski finansal krizler yok. Para basılıp hisse alındığı sürece borsa düşmeyecek. Tüm dünyada bu böyle. Bu işi zaten yıllardır en baba şekilde tr yapmakta. Bu sebeple tl basarak varlık fonu bistten hisse alıp düşürmüyor. Bu kadar basit. Teknikmiş, temelmiş, indikatörmüş hikaye. Para var ve bu para tl ise istediğin kadar basar hisseyi alırsın. NOKTA.
[IMG]https://i.hizliresim.com/soamm8.png[/IMG]
Ben kazanamadım...….Umarım siz kazanıyorsunuz...……..