Sayfa 386/992 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Irılı ufaklı beyaz yakalılar... cogu 40 yas uzerı... ayrıca sırket sahıplerının yuklu hesapları...
    Bence ,kazançlarının çoğunu vergiden kaçıran meslek erbabları,astıkları vergi levhasında bir asgari ücretli kadar kazanç beyan eden ''dürüst'' esnaf,tacir,meslek erbabı,aynı soruyu bir kaç ay evvel dolar başlığında sormuştum verilen cevap buna yakındı,bence çok mantıklıydı,çoğu şu an salgından ötürü ağlaşsada,o günlerde çok güzel para kazanıyorlardı.

İşini düzgün yapıp vergisini doğru ödeyen tüm meslek mensupları önünde saygıyla eğilirken,size kimin dolar alabileceğini yaşanmış bir örnekle anlatayım;hakkımız olan bir sağlık uygulamasından faydalanmak üzere başvurduğumuz hastanede yaklaşık 1 yıl sonrasına randevu verildi,imkanı yok daha önce olmaz denildi,tavsiye üzerine bölüm başkanı olan profesörden özel randevu aldık,asli branşı olmamasına rağmen muayene yaptısekreterime 250 tl bırakırsınız dedi...yıl 2007,yaklaşık 3 seans daha kendisine muayene olduktan ve toplamda 3x250 tl daha verdikten sonra,bir yıl sonra verilen randevu 1 ay sonraya çekildi..

Bu ''ahlaklı'' meslek erbabı parayı peşin alıyor sadece para alındı diye bir kağıt parçası veriyordu,her gittiğimizde bekleyen en az 5 hasta oluyordu...şimdi bizler bu ortamda geçimimizi düşünürken bu tipler tabi ki günlük olarak dolar,altın vb alacak...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Orada genelde insanlar 2-3 kademeye oynuyor. İş yatırım toplu almış, şimdi satıyor gibi.

sattığı sonucuna nasıl vardın ? açıklarmısın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kardemir tavana mı gidiyor ne. Filyos limani ile ilgili bir şey mi var acaba?
    Şortladık bakalım... ya o bizi ya biz onu çarpacaz

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sattığı sonucuna nasıl vardın ? açıklarmısın..
    Genelde İş Yatırımın karşısında A1 oluyor. Satışlarda İş ve A1 gördüm.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yok böyle bi borsa ya helal olsun , hicbir negatif veri fiyatlanmıyo...

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    zamanı gelince 6 ayda fiyatlamadığını 1-2 günde fiyatlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Dollar bazlı cok ucuz olduğumuz için kelepir fiyata kimse mal satmak istemiyor DİE yorumlanabilir
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Genelde İş Yatırımın karşısında A1 oluyor. Satışlarda İş ve A1 gördüm.

bu tahtaya spesifik bir "gözlem" mi? yoksa tüm tahtalarda a1 mi karşısında..

böyle genellemeler mantıklı değil.. aracı kurumların işlemlerini böyle anlamak mümkün değil..

kaldı ki satıyor diyebilmen için orantılı bir karşı bacak olması gerekirdi argumana göre..o da yok.. a1 net alımları çok düşük iş yatırıma göre..her gün değişen bir tablo bu dağılım.. zorlama yorumlar manasız..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 386/992 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •