https://resmim.net/cdn/2024/04/14/fgPIgI.jpg
Gençler sevgililerinize böyle hediyeler almayı düşünün. Para didiğin nedir be ya...
Printable View
https://resmim.net/cdn/2024/04/14/fgPIgI.jpg
Gençler sevgililerinize böyle hediyeler almayı düşünün. Para didiğin nedir be ya...
Bakınız Çangırılı'nın biri de Maldivler'den sesleniverdi.
https://resmim.net/cdn/2024/04/14/fg9a6F.jpg
https://resmim.net/cdn/2024/04/14/fg9cvi.jpg
Alıntı:
Hüseyin FİLİZ 🇹🇷
@huseyinnfiliz
Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa
Fahrettin Altun dedi ki, ''Müslümanlar birlik olmalılar'', bunlar diyorlar ki, ''OLMAMALILAR.''Alıntı:
Hüseyin FİLİZ 🇹🇷
@huseyinnfiliz
24.-25.-26. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili
Adalet ve Kalkınma Partisi
Eyyyyyy İmamoğlu, elini çabuk tut be ya...Çabuk ulla çabuk...
https://v.medyaradar.com/storage/fil...sht0l-9qzv.mp4
Bundan sonra bütün analezleri Hakan Ural yapacak.
https://www.medyaradar.com/hakan-ura...-video-2165210
Meali; Yahudiler dünyayı yönetiyor.Alıntı:
İran’ın İsrail’i bombalamaya başladığı saatlerde Haber Global kanalında savaşı yorumlayan isim Hakan Ural oldu. Ural’ın “Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor” sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Hakan Ural’ın açıklamaları hakkında “Büyük oyunu bozdu” yorumları yapıldı.
Anti WEF
@ANTlWEF
🫤 BREAKING: Klaus Schwab is in hospital.
We hope it's nothing serious.
https://resmim.net/cdn/2024/04/14/fgG4FG.jpg
Alıntı:
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
7d
BTC de 52K ve 44K destek olarak öne çıkıyor. Daha aşağıda ise 31K var. Şahsen 44K bekliyorum.
https://twitter.com/JimFergusonUK/st...39005995610231
Ne olduğu uydu görüntülerinden gabbak gibi çıkacak...İsrail bitti. Linkte video var.Alıntı:
Jim Ferguson
@JimFergusonUK
Alert: Multiple areas within Israel were hit by Iranian drones and missiles.
Large explosions and fires seen.
Hakan Ural'ı işaretledim. 28 bin oy kullanılmış...Alıntı:
Con Sinov
@lordsinov
·
2s
Savaş çıktı ve birinin önerilerini dinlemek zorundasın. Hangisi?
Davutoğlu
%33,1
Hakan Ural
%66,9
Alıntı:
Ali Burak Darıcılı
@BurakDaricili
6 saatte İsrail’e ulaşan, ilk atıldığı anın haberini İsrail medyasının bildirdiği, otobanda giden ortalama bir araç hızında (180 km) İsrail’e saatler sonra varan, %90’ı havada imha edilen, büyük yaygaralı/sıfır hasarlı -mış/miş (yapmış gibi) İran saldırısı gerçekleşti...
Sonuç; çatışmanın seyrini İsrail’in cevabı belirleyecek ama bence bunun şekli/boyutu sınırlı kalacak. ABD, bunu istemiyor. İran kamuoyunu tatmin etti. Filistin yüzünden algısı berbat olan İsrail, ülkesinde saldırılan mazlum pozisyonuna geldi. Netanyahu, pozisyonunu güçlendirdi.
İran ve İsrail arasındaki kayıkçı kavgalarından biri daha böylelikle sonlandı.
Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
2s
İsmin sana haram olsun!
Ne kızıyon efendim? :)))))))))))))))))))Alıntı:
Ali Burak Darıcılı
@BurakDaricili
·
2s
Hadi be oradan…
Alıntı:
Süleyman Bey pıt pıt şeker 🍬
@MedeniSuleyman
·
1 sa
Kudurdun mu yine şii köpeği
Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
58d
Kahhar Allah kuduzdan kudurarak ölümünü nasib buyursun
Alıntı:
Şekerciamca
@Sekerciamca_
·
1 sa
@Elifhevav ve @kerataseni adlı kullanıcılara yanıt olarak
Sen ileri zekalı mısın bed sesli adem
Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
1 sa
Allah hamamda şarkı söylerken sesini kessin bed sesin hamam kubbesinde bâki kalmasın
Alıntı:
@ogzby1881
·
1 sa
@BurakDaricili ve @Elifhevav adlı kullanıcılara yanıt olarak
Bu Hatemi ailesi Türkiye’nin başına beladır.
Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
1 sa
Yalancı müfteri isen belân başına düşsün! Allahumme yâ Kahhâr!
Alıntı:
H.Anıl DAL
@AnilDal
·
1 sa
@BurakDaricili ve @Elifhevav adlı kullanıcılara yanıt olarak
Yaşıyor mu bu hala?
Çok yaşlı abi bu adam. Bu adamcağızla da uğraşıyorlar işte. Vallah çok komik.Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
1 sa
Allah dön ! Emri vermedi helva ve ıskat parasına sevdalı mendebur!
Alıntı:
Fakir
@Fakir68939307
İran'a bırakın muhabbeti, zerre temayül gösteren, İslâm coğrafyasında döktüğü Müslüman kanına ve ektiği fitneye ortaktır.
Bakınız nasıl ortaya çıkıveriyorlar...Sosyal medya mükemmel bir yer.Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
2d
İblis papağanı!
🇹🇷Orhan AŞVELİOĞLU 🇹🇷
@OAsvelioglu
·
16 Mar 2021
Hakikat demek yalnızlık demektir...Ona buna eğilmeyen, çıkar peşinde koşmayan duruş demektir...Hakikati kaldırmak zordur, her beden dayanamaz! Bu yüzden bazı insan nankördür, çünkü zaaf ve zayıflık içindedir. Hakikatin ve sadakatin yükü ağırdır, adam gibi adam olanlar kaldırır!
New York Times:
“İsrail, 48 saat içinde İran'a misilleme yapacak…”
PersianImmortal
@GreaterIran92
Lastnight the world saw the difference between a civilization and a savage tribe.
Iran only targeted military sites, while Israel, which is supported by the West, has so far only targeted civilian sites & slaughtered over 30000 Palestinian civilians in front of the whole world.
Devam...:ok:
Tamam. Şebnem Bursalı'yı yazalım...Istakozcu Şebnem...
Alıntı:
Abdulkadir Özel
@AbdulkadirOzl
Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz…
https://eksisozluk.com/sebnem-bursali--1970021Alıntı:
Mücahit Birinci'nin açıklamaları şöyle:
"Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter! Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız!
O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok.
Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim! Burada artık bu tavırda olanlara yer yok!
https://resmim.net/cdn/2024/04/14/fgUPP1.webpAlıntı:
yeni asır gazetesi genel yayın yönetmeni. yönettiği gazeteyi, kişisel facebook sayfası gibi kullanan şahsiyet. zira 23 temmuz 2009 tarihli yeni asır gazetesinde, muhtelif sayfalarda tam sekiz adet fotoğrafı bulunmaktadır. kendi alanında bir rekor gibi duruyor. hani ertuğrul özkök de genel yayın yönetmeni, filanca törende cumhurbaşkanı süleyman demirel'le protokole girip, resim çektirdi, gazetesinde yayınlattı veya yayınlandı ama, şebnem bursalı, eşeğin kulağına suyu biraz kaçırmış görünüyor. yeni asır elbette hürriyet gazetesi değil ama, taşralılığın bu kadarına da pes diyorum!
Alıntı:
Inside Eat Türkiye
@insideeattr
Önceki gün Türkiye'den Fransa'ya ihraç edilmek istenen üç farklı parti kuru incir, yüksek aflatoksin sebebiyle sınırdan geri çevrilerek iade edildi.
10 mcg/kg-ppb olması gereken toplam aflatoksinin ürünlerde 104 mcg/kg-ppb ve 112 mcg/kg-ppb düzeyinde olduğu görüldü.
@TCTarim
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
İşte bu KARACİĞER KANSERİ asıl nedenlerinden biridir. Allahı kitabı olanı geçtim azıcık ahlakı olan bir enfeksiyon hastalıkları veya gastroenteroloji derneği yöneticisi olsaydı yeri göğü inletir kamu spotu yayınlatır hepsine ağır cezalar verilmesi için Ankara'ya mekik dokurlardı.
Peki ne yapıyorlar?
Antalya, Boston ,kendi şehirleri arasında kongre turistliği yapıyorlar.
Kızılayda, Abide-i hürriyet, Nişantaşında profesör ünvanı ile sizlere salak saçma ilaçlar başlıyorlar.
Hasta derneklerini dahi yönetiyor SGK yı bilirkişi ünvanı ile aldatıyorlar.
Ha arada bir de benim dedikodumu yapıp aman ha adamı engelleyin diyorlar.
Müptezeller bunları yapıyorlar sizde bu toksinleri yiyorsunuz.
Tarım bakanlığı benim bakanlığım değildir. Reddediyorum.
Bu tweetlerden sonra Ferhat Hoca'yı, Cerrahpaşa'dan hemen aramışlar. Kansere dikkat edin abi. Enabızı açınca, kanser tetkiklerinizi yaptırın, kanserde en önemli husus erken teşhistir diyor.Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Biraz sert üslup kullanıp maksadını ve hedefini aşan cümleler sarfettigimiz için Cerrahpaşa Tıp fakültesinden Prof.Dr. Yusuf Erzin kırılarak aradı. Kendisi ile görüştüm. Öncelikle bu konuda aksiyon alacaklarını söylediler teşekkür ederim.
Benim biraz üç bilemedin 5 kişi temelinde düşünüp yazdığım muhatap derneklerde bu şekilde üzülen herkesten özür dilerim.
Maksad hasıl oldu. Biraz kırdık döktük. Art niyetli olanları ne etsek ikna edemeyiz.
@dryusuferzin
Alıntı:
akın şayan
@aknayan26536267
·
4s
@iriscibre adlı kişiye yanıt olarak
İris hanım sizce savaş belirsizliğin ortadan kalkması ve ABD faizlerinin yüksek kalacak olması ons altında düşüşü başlatır mı
...........................................Alıntı:
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Ons bambaşka bir evrene geçti
Bilinen korelasyonlar artık çalışmıyor
Eskiden
Faiz indirimi beklentisi = altın↗️
Faizin yukarıda kalacak olması = altın↘️
Dxy ters korale altın idi
Artık,
MB ler yoğun alıcı
ETF lerden yine de çıkış sürüyor ama fiziki satıcı az
Faiz indirilmeyecek olması altını etkilemiyor çünkü enflasyonun da yüksek kalacağı düşünülüyor
Dünya dengeleri Rus savaşı ile kökünden sarsıldı,
İsrael savaşı ise fayların yerini değiştirdi
Artık düzen değişimi, beklentiler benim altın öngörü kapasitemi aşıyor...
Benim be ya...:ok:
https://www.bbc.com/turkce/live/6881...gn=Social_Flow
Alıntı:
Reuters Haber Ajansına konuşan bir Türk diplomatik kaynak, İran'ın İsrail'e karşı saldırısını Türkiye'ye önceden haber verdiğini belirtti. Yetkili ABD'nin İran'a Türkiye üzerinden saldırının "kısıtlı olması gerektiği" mesajını verdiğini söyledi.
BBC'ye bilgi veren bir Türk diplomatik kaynak da "Bakan Hakan Fidan geçtiğimiz hafta hem Blinken ile hem de Abdullahiyan ile görüştü. İran tarafı, olasılıklar konusunda önden bilgi verdi" dedi.
Kaynak ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşme sırasında da muhtemel gelişmelerin gündeme geldiğini aktarırken, "Onlar da bu tepkinin belirli sınırlar içinde kalması gerektiğini bizim aracılığımızla İran’a ilettiler. İran, cevaben, tepkinin israil’in Şam’daki elçiliğine yapılan saldırıya bir yanıt teşkil edeceğini ve ötesine geçmeyeceğini aktardı." diye konuştu.
Yani 48 saat iptal oldu. ''48 saat içinde'', ''doğru zaman geldiğinde'' oldu. Yani belirsiz.Alıntı:
İsrailli Bakan Benny Gantz, ülkesinin İran'ın saldırısına karşılık doğru zaman geldiğinde "bedel ödeteceğini" söyledi.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres 'Orta Doğu'nun uçurumun eşiğinde olduğunu' ve 'yıkıcı ve geniş çaplı bir çatışma tehlikesinin gerçek olduğunu' söyledi.
Çok daha eskisi var. Fetret devrinde, Temur dürzüsü 1. İmparatorluğu yıkmış, Yıldırım Beyazıt intihar etmiş, Osmanlı'nın Rumeli kuvvetleri, Yıldırım'ın en büyük oğlu Musa Çelebinin kontrolünde, en büyük güç de bu. Anadolu güçleri ise darmadağın, kimse ne yapacagini bilmiyor. Yildirim'in kücük oglu Mehmet Celebi garibim, çabalıyor. Musa Çelebi ayni zamanda Bizans Imparatoru Manuel'in damadidir. Lüks ve şatafat içinde yaşar, kuş sütünün eksik olmadığı sofralarda yer, çok içki içer, çok rahata alışmış biridir. Mehmet Çelebi hiç içmezdi, hep at üstünde, ne bulursa yer, dağlarda yatar, çadırı bile yoktu, atinin eyerini yastık yapardi.Alıntı:
Hurşit Güneş
@hursitgunes
Bir zamanlar Adalet Partili bir bakan yazlık evinde verdiği bir davette “İskoç etekli levrek” (her neyse) ikram etmiş ve akabinde infial olmuştu. Haliyle sonrasında AP seçimleri kaybetti.
Bu Monako’da ıstakoz hikayesi ise tam da yerel seçimler sonrası AKP için skandal oldu. Yerel seçimleri AKP neden kaybetti? Ekonomik sıkıntılardan. İşte böylesi bir ortamda
1) ıstakoz (en pahalı yiyeceklerden biri)
2) yurtdışı ve Monako (dünyanın en zenginlerinin mekanı)
3) sosyal paylaşım
tüy dikti. !!!
Ama halkın dertleriyle dertlenir, sevinciyle sevinirdi. Samimiydi. Taht Musa Celebinin hakkiydi.
Ama Türk Milleti, Mehmet Celebinin arkasinda durdu.
Türk Birliğini yeniden Mehmet Celebi kurdu.
Turk Milleti fazla yeyip içen, lüks icinde yaşayan insani sevmez.
14 yıl gazete yayın yöneticiligi yapmıs hanimefendi bilmiyor mu bunu?
Çankiri'li da Maldivlerden paylasim yapti.
Iran- Israil hadisesi esnasinda organize hareket.
Istakozcu Şebnem'e milletvekilliği yolunu açan Suluman Soylu.
"Sadece 120 terorist kaldi" roportajini yapan Sebnem.
Isin icinde is var abi.
https://resmim.net/cdn/2024/04/15/f8KkSZ.jpg
Alıntı:
lyl_smrc
@lyl_smrci_
Yaz geldi havalar ısındı, bi Cabrio almak lazım şimdi dedim ve gittim aldım.
6x200=1.200€
"Asgari ücret 2.016€"
#Peugeot
Tarih ve Politika
@tarihpolitika
Yunanistan'da 'Nüfus Çöküşü' Bekleniyor
Ani ve beklenmedik ölümler ülke genelinde artmaya devam ederken, doğurganlık oranları uzmanların daha önce mümkün olduğunu düşündüğü seviyelere gerilerken, Yunanistan'ın “nüfus çöküşü” yaşayan ilk ülke olacağı tahmin ediliyor .
Kalp yetmezliği, felç, kan pıhtıları ve diğer açılardan sağlıklı gençler arasındaki hızlı başlangıçlı kanserler, Yunanistan'da ölüm oranlarının hızla artmasına neden olurken, genç erkek ve kadınlarda doğurganlık düzeyleri de doğum oranının tabana düşmesine ve en düşük seviyeyi kaydetmesine neden oldu. neredeyse bir yüzyıldaki doğum sayısı.
Nüfus azalması olarak da bilinen nüfus çöküşü , bir toplumda yaşayan insan sayısının ani ve geri döndürülemez bir şekilde azalması olgusunu ifade eder.
Artık Batı medeniyetinin beşiği olan Yunanistan, küresel elitin çok yönlü nüfus azaltma gündeminin kurbanı olan ilk ülke olma yolunda ilerliyor.
Şimdi bu doğru değil. İran'ın saldırısı sonrası mesela Almanya'dan hiçbir yorum gelmedi. Abd'den yapılan açiklamaların satir aralari iyi okunursa, söylenmek istenenin öyle olmadıgini anlarsiniz. Takip etmedim acaba Azerbaycan nasil bir aciklama yapti? Çünkü saldiri sonrasi, iki ulkeye surekli siber saldirilar yapildi, halen de yapilmaya devam ediliyor: Almanya ve Azerbaycan.Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
İran'a karşı bütün küfr cephesi birleşirse bu sıkı müslümanlar,küfr cephesine asker yazılmak için birbirlerini ezerler iran ihtiyatlı davranmasın da ne yapsın ey münafıklar? Yardım gelirse putinden belki de çin ve kuzey koreden gelir şimdi kükreyenlerin münafık olmayanları için sıçan deliğinin biri bin paraya olur,meğer ki Mehdi ve Mesih zuhur ede!
Halbuki, Almanya, Israil'in Gazze'ye yaptiklarina destek vermisti.
Bakiniz Abd demiyorum, Pentagon, Iran'in kadim dostudur. Aynen Almanya gibi.
Ama ilk cümle dogru. Şii- Sunni düşmanlığının bu derece olduğunu bilmiyordum.
Alıntı:
Allah'ın bir kulu
@seriat_1982
·
14 Nis
Şia mezhebinin akidesini biliyormusunuz? Hz. Aişe annemize, Halifelerimiz Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman efendilerimize ana avrat küfür ederler sürekli. Namaza başlarken de bunu yaparlar, böyle bir akide yi desteklemek onlara ortak olmak demektir.Ahiretinizi yakmayin.Araştırın
Türkiye'de Şii camileri var, giderseniz "Allah'ın bir kulu" nun yalan soyledigini görebilirsiniz. Türkiye ve İran'ı savastirmak isteyenler işte buradan ilerleyecekler.Alıntı:
Hüseyin Hatemi-hukuk
@Elifhevav
·
14 Nis
Yalancıya, Hakk 'ı yalanlayayana mrûz-i mahşerde veyl olsun
Bu devirde, bu düşmanlık halen nasıl devam eder?
Şimdi Hatemi Hoca da fazla bilmiyor. Israil, 2010 oncesi, Lubnan'da Hizbullah'a saldirdiginda, Hizbullah'a giden fuzeler Turkiye uzerinden gecti.
Ayni donemde, netten ararsaniz bulursunuz, Tayyip Agam, Israil Devlet Basbakanina randevu vermemisti Ehud Olmert'ti galiba.
Abi şimdi ortadoguda Israil, Turkiye ve Iran ayni tarafta.
Hatemi Hoca diyor ki, Iran'a Çin'den yardim gelir. Daha bir kac ay once, Iran, Pakistan'i fuzeyle vurdu. Pakistan demek Çin demektir. Turkiye, Somali'de Es Sebap denilen teror örgutunu vurdu. Bu teror orgutunun arkasinda Çin var.
Burada sorun, Israil yönetimi. Israil, batinin kopegidir. Kurulus amaci budur.
Abd artik ortadogudan cikiyor, Abd olmadan Israil'in varligini surdurmesi mumkun degil. Ben bunu yillardir yaziyorum. Israil balondur.
Bunlar 70 yildir, "yenilmez Israil", "Yahudiler dunyayi yonetiyor" propagandasi yapiyorlar. Bu salaklar kendileri de inaniyorlar buna.
Oyunun kurali secim ve demokrasi, bu yuzden asiri sertlik yanlisi yoneticileri seciyorlar, bu fasist kopekler de katliamla, soykirimla cozeceklerini saniyorlar.
Sorun köpeğin kudurmus olmasidir. Once fasist kopek Netanyahu gitmeyecek, geberecek, aynen o Galant denilen ******ta geberecek. Sonra bakacagiz tedavi olabilir mi diye.
Aywaaa...!
Son haçlı seferi protestanların be yaaa...!
Birinci dünya savaşında başladılar. Bizi yendiler. Şu an için sürüyor..
Protestan haçlı seferinin suç ortakları bazı arap kabileleri, figüranları da bu siyonist yahudiler....
https://www.youtube.com/watch?v=ezxK-iE9MgAAlıntı:
İris Cibre 🐦
@iriscibre
Geçen hafta ben tatildeyken bir bomba patladı Fed'de:)
Bugün paylaşayım dedim;
Fed Baş Ekonomisti bir kadınla flörtleşirken, kadının aslında gazeteci olduğunun farkında değildi.
Ve bir skandala imza attı;
Dedi ki
"Powell'ın FOMC ya da kongre konuşmalarının bazı paragraflarını ben yazıyorum. Söylediklerim "gizli bilgidir" ve bu yüzden aslında endişeliyim. Trump bir deli ve aptal. Powell da Trump'tan nefret eder.
Trump başkanken ekonomiyi, faizleri düşük tutarak, canlandırmak istiyordu (aaa çok tanıdık) ama Powell bunu yapmadı, aksine faizleri artırdı, çünkü kurtarıcı olarak anılmak ve tarihte yerini almak istiyor.
Biden ise faizlerin inmesini istemiyor çünkü enflasyon istemiyor.
Fed olarak, biz, Trump'ı hükümette istemiyoruz. Zaten Cumhuriyetçiler aptaldır. Powell kağıt üstünde Cumhuriyetçi gibi görünse de Demokratlar onu seviyor. Çünkü, Powell ırksal, varlıksal, gelir adaleti ve iklim değişimi sorunlarını önemsiyor."
Bu çocuğun sonu ne oldu bilmem. Fakat, Trump gelirse, Fed'de büyük bir çalkantı beklemek normal olur sanırım:)
#SONDAKİKA | Gelir İdaresi Başkanlığı'ının internet sitesinde yayımlanan tebliğ taslağı:
Yiyecek ve içecek satılan yerlerde yüzde 8 olan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV oranı da yüzde 20’ye çıkartılacak.
Gazino, bar, dans salonu, pavyon, taverna, birahane gibi yerlerde verilen hizmetlere uygulanan KDV oranı yüzde 18’den yüzde 20’ye yükseltilecek.
Alıntı:
Nilay Karakaş
@nilaykarakass
·
4s
Beypazarı Maden Suyu, İsviçre’de yasaklandı.
İncelemelerde, içerisinde aşırı seviyede Bor bulunduğu tespit edildi.
Bu maddenin doğurganlığı ve hamilelerde bebek gelişimini olumsuz etkilediği vurgulandı.
#beypazarı #beypazarımadensuyu #isviçre
Kaynak: http://dunya.com
Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
"İsviçre’de yapılan analizlerde Beypazarı maden sularındaki bor minerali miktarının en fazla değeri ‘1’ olması gerekirken ‘2’ olarak tespit edildiği, bununsa sağlık açısından son derece tehlikeli olduğu" söylenmiş ama değil!!!
Sağlık açısından WHO 'ya göre günlük doz 70 kg bir insan için 28-30 mg geçmediği sürece bir sorun yok!
Bu limite gelmek için ise 14-15 Litre Beypazarı içmeniz gerekir.
Yani sorun yok, iyi ki bilim var...
Aşağıda açıklamıştım zaten, şüphe duyanlar vardı, açıklamam gayet net ve doğruymuş...
Alamanların israil seviciliğini unutma be ya....
ayrıca..... https://ataturkansiklopedisi.gov.tr/...sinde-ataturk/
"........
Mustafa Kemal Paşa’nın görüşüne göre: Türk Ordusu Filistin’de taarruz edecek güce sahip değildir, savunmada kalmalıdır. Filistin Cephesi iki ordunun kullanılmasına müsait coğrafi yapıda değildir. Bütün cephenin sorumluluğu 7. Ordu’ya verilmelidir. Mareşal Falkenhayn, bu görüşe katılmıyor; 7. Ordu’nun, Kress von Kressenstein komutasındaki 8. Ordu’nun yanında taarruza katılmasında ısrar ediyordu. Falkenhayn ile yapılan yazışmalardan bir sonuç alınamayacağını gören Mustafa Kemal Paşa, 20 Eylül 1917’de Başkomutan Vekili Enver Paşa’ya başta Sina-Filistin Cephesi olmak üzere diğer cephelerdeki orduların mevcudu, eğitim, donanım, silah, ikmal ve ulaşım açısından içinde bulundukları kötü durumu bütün çıplaklığıyla açıklayan uzunca bir rapor sundu ve Türk Ordularına Alman Generallerin komuta etmelerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Onların Türkiye’nin çıkarlarını hiçe sayıp Almanya’nın çıkarlarını her şeyin üzerinde tuttuklarını delillerle açıklayarak bu durumun yarattığı sakıncaları belirtmiştir....."
Ben İsrail'in kuruluşunu, 2.dünya savaşı esnasında Alman Derin Devleti içinde bir tepişmeye bağlarım. Ama bunun öncesi de olmalı.
Yukarıdaki linkte bir paragraf, sanki öncesini gösteriyor ama emin değilim:
Aşağıdaki linkte ise ciddi bir kaynak hakkında bilgi var, İsrail ismi geçiyor.Alıntı:
“Yıldırım Ordusu (7’nci Ordu) Kumandanlığı’nı kabul edip İstanbul’dan Halep’e hareket edeceğim günün gecesiydi. Falkenhayn Karargâhı’nda bulunan bir Türk Erkânı harp zabitinin refakatinde bir genç Alman zabiti, Akaretlerdeki 76 numaralı ikametgâhıma geldi. Ufak ve zarif sandıklar içinde Falkenhayn tarafından bana bazı şeyler getirdiğini söyledi. O “şey”leri kendilerini kabul ettiğim odaya nakledilmesini emrettim. Salon kapısının yanına ufacık sandıklar istif edildi. Bunlar nedir? dedim. Alman zabiti dedi ki: İstanbul’dan müfarakat ediyorsunuz (ayrılıyorsunuz) Mareşal Falkenhayn tarafından bir miktar altın gönderilmiştir. Kimseye hiçbir ihtiyacımdan bahsetmemiştim; fakat zannettim ki, Mareşal bu parayı ordunun ihtiyacına sarf edilmek üzere göndermiştir. Onun için tercümanlık eden Türk zabitine dedim ki: Bu sandıklar bana yanlış geldi, ordunun Levazım Reisi’ne gönderilmesi lazımdı, benim için fazla külfettir. Muhatabım sözlerimi Alman zabitine nakletti. Zabit derhal: Efendim o başka! dedi. Bizim zabitimize: Paranın miktarını bu zabitten iyi tahkik et, huzurunda alındığına dair bir senet yaz, ver, imza edeyim dedim. Bu zat emrimi yaptı; fakat zabit imzalı senedi kabul etmek istemedi, tekrar: Bu zabit bilmiyor dedim, senedi alsın ve Mareşal’a versin ve siz de bu paraları gelip alması için Levazım Reisi’ne haber gönderiniz. Bittabi iş böyle cereyan etti. Bu olay, daha ilk günden Mustafa Kemal Paşa’nın Falkenhayn’a güvenini sarsmış ve onda Mareşal’in para ile Türk komutanlarını satın alarak Alman çıkarlarına hizmet ettirmek istediği izlenimini yaratmıştı. Bu nedenle de emrinde çalıştığı kısa sürede (üç ay kadar) daima ona karşı dikkatli olmuştur.
https://dergipark.org.tr/tr/download...e-file/3091836
Alıntı:
Eserde adı geçen Yahudi casuslardan birkaçının itirafıyla aslında bunların I. Dünya
Savaşı’nda Filistin ve Suriye cephelerinde etkin rol oynamış olan “Nili” adlı örgüte bağlı
olduklarını anlıyoruz. “Nezah Israel lo Yeshaker” yani “İsrail’in ihtişamı aldatmaz” sloganıyla
hareket eden bu örgütün temelde amacı “vaat edilen topraklar”da ulusal bir Yahudi devletinin
kurulmasına hizmet etmektir
Alıntı:
. Çeşitli sebeplerle bulunduğu ve gördüğü yerleşim yerlerinden, köyler
ve kasabalardan bahsederken buradaki halk ile ilgili bilgiler de verir. Örneğin Arap ahalinin
Osmanlı ordusuna karşı duyduğu minnet ve gösterdiği yardımseverliğin yanında, Yahudilerin
kendilerine karşı ne denli umursamaz olduğunu da yazmıştır. Elbette bir ahaliyi bütünüyle aynı
kefeye koymak işten değildir ancak Atilhan’ın Yahudilere karşı bunun dışındadır.
https://resmim.net/cdn/2024/04/17/fBTfWh.jpgAlıntı:
Eserin günlük şeklinde ele alınması Atilhan’ın iç dünyasına dair bilgiler edinmemizi de
sağlar, Atihan’ın yine bu örgütle bağlantısı olduğu düşünülen Yahudi bir kadın ile kurduğu
ilişki ve bu ilişkideki tavrı, onun kendi iç dünyası ile verdiği mücadelenin bir örneği olarak
karşımıza çıkmaktadır. Cephede Arap kılığında karşısına çıkan bu kadının, aslında mesele
vatanın kurtuluşu olmasaydı birçok genç zabitin aldanacağı güzellikte olduğunu ifade etmiştir.
Bu kadınla kurdukları sahte dostluğun zorunlu kıldığı rol ile Atilhan, ona kimi zaman cana
yakın da davranmıştır. Elbette ki tüm bunların amacı bağlı oldukları teşkilatın elebaşlarına
ulaşmaktır lakin eser boyunca casuslar ve zabitler arasında geçen diyaloglardan anlayabiliriz ki
duygularının zaman zaman kararları etkilediği de olmuştur. Bir kimsenin canı bağışlanabilir, ona
merhamet edilebilir, bu tıpkı düşman askerinin yarasını sarmak gibidir. Düşmanlık şahsiyetlere
indirgenecek bir mevzu değildir. Onların içimizde olduğunu bilerek bu yakınlıktan fayda
sağlayabilmek önemlidir, kurulan ilişkilerde öncelikli mesele istihbarattır
Dikkatli okumak lazım. 1933'te herşeyi açık yazılamıyor. 1916'da Kuttul Amare, 1918'de Bakü'de Osmanlı Orduları taarruz edip zafer kazandılar. Filistin'de 3 Osmanlı ordusu var.
https://twitter.com/HavaForum/status...81580902051946
Linkte video var. Vay anassını be ya...Alıntı:
Hava Forum
@HavaForum
Dubai'de ortalık karıştı. Birden fazla süper hücre kenti perişan etti. İşte o anlar...
https://resmim.net/cdn/2024/04/17/fB3RTQ.png
Başka bir forumdan alıntıdır.Alıntı:
Direnç bölgesine geldi.. 9700-9750 arası zor.. (geçilirse işler değişir ama zor)
Dönüş sert olabilir.. Aşağı tetikleyecek bir haber akışı mümkündür.