Beyaz yakanin goc etmesindeki en agirlikli neden kanimca budur.
Syg,
Printable View
Vallahi ezmedim,
Billahi ezmedim.
Hayatını, doğruluğu hakkında en ufak objektif kanıt bulunmayan doktrinlere göre yönlendiren insanları ne hor görürüm, ne de aşağılarım.
Boşa harcamakta oldukları hayatları için kısa bir saygı duruşunda bulunup olabildiğince çabuk ortamdan uzaklaşırım.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cocuk 3 yasına gelince ,takribi 18 sene surecek ozel okul seruveni baslıyor ,sunu bilin ,ne ozel okul sahibi ,ne hocalık yapanlar para kazanmıyor ,yer sahibi yani kira alan "gayrımankul" kazanıyor ,devlet okullarına kim gidiyor ,? gercekten parası olmayanlarmı ? o zaman kamuda ki egitim sistemi bitikmi ?
Çok acı olmuş.. tartışmalı ama hesap açılışı bugün oldugu için, yani oyle gösteriyorsa sorun çıkmaması lazım. Valör sadece faizin hesabı için sanıyorum. Hatta 80lerde 5 6 gün valör koyuyorlarmış haberin olmadan. Kelime oyunlari, banka defteri vs.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her koyun kendi bacağından asılır. ağlayan pek kimse yok yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Herkes memnun halinden. ben işimi gücümü herşeyi bırakıp ,küpümü doldurup, Eurobondları da cukkalayıp kaçacağım buralardan.etrafımdaki bir çok kişi de TÜrkiyeyi terk etti veya nasıl kaçacağını düşünüyor. Kalanlar ise mecburiyetten kalıyor. Odin geride kalanlara yardım etsin. Hayırlı forumlar.