Sayfa 387/1012 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

İşyeri hekimligi adli hekimlik acil hekimligi yapiyorum. Ayda 8 gün boşum..gelirim 14 bin civari..ama yetmiyor..dalga icin yazmiyorum..evim kira.. 4 kisilik aileyiz esim calismiyor.2 cocuk ozel okulda..

Yeniden değerleme orani 23.27 açıklanmış bu arada devlet kendine gelince enflasyon menfilasyon takmıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    acaba ne kadar zam alıcaz.bu sene resmen eridi paralar.
    herşey pahalı daha şimdiden vergilere 23 lü zamlar var.
    3500 maaş
    1500 ekders
    3000 tl faiz geliri desek

8000 tl alıyoruz tamam şükür ama
    bu seferde maaşlara yüzde 10 dan aşağı nasıl zam yaparız düşüncesindeler.

3/1 öğretmenin maaşı 4250 olsun başka bişey istemiyorum.
    tl faizini gelir olarak düşünüyor musunuz gerçekten??

bu şekilde yorumları görünce aklıma "tl faizi ilizyondur" lafı geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    İşyeri hekimligi adli hekimlik acil hekimligi yapiyorum. Ayda 8 gün boşum..gelirim 14 bin civari..ama yetmiyor..dalga icin yazmiyorum..evim kira.. 4 kisilik aileyiz esim calismiyor.2 cocuk ozel okulda..
    günümüz Türkiyesindeki asıl en büyük sorun budur; ÖZEL OKUL mecburiyeti.
    orta gelirli, fena kazanmayan beyaz yakanın gizli haracıdır bu. devlet tarafından mecbur edilen.

eskiden bu gelirde olan insanlar birikim yapardı, şimdi 2 çocuk özel okula gidiyor aile ancak kendini döndürüyor.

istanbulda ortalama 2 cocuk için özel okul fiyatı 60bin. + 10bin servis v.s + 10bin diğer giderleri saysanız 80bin lira çocukların masrafı. yani aylık 6,6 bin. ee diğer masraflar konut kredisi, araba v.s. nasıl birikim yapacak bu insanlar??

2 cocuğunu pahalı bir ozel okula gönderen tanıdığım vardı.. kendisi iyi bir şirkette müdür, eşi de yine iyi bir pozisyonda idi.
    yeter deyip hollanda'ya göçtü. şimdi kendisi normal bir işte çalışıyor, eşi evde, cocuklar devlet okulunda, eskisinden daha rahat yaşıyorlar. maalesef yeni Türkiye'de durum bu.

5. Ses çıkmadığına göre stopaj indirimi bitti. Devam şekildeydi ses çıkardı.

6. Merhabalar..bugun turuncudaki mevduatimi stopaj indiriminin son gunu olmasi nedeniyle gun icinde aceleyle yapikrediye aktarip 23.6 dan 6 aya bagladim.Aksam hesabimi inceledigimde hesap acilis tarihi 3 aralik olarak gosterildigini gordum[emoji35]🤬 yapikredinin hesabi ertesi is gunu valorlu actigini boylelikle ogrenmis oldum..Buradan bir 3 gunluk kaybim oldu anliyacaginiz.esas korkum valor tarihi pazartesi olacagi icin stopaj indirimi hakkini kaybedermiyimm..gerci vade sonu net faiz tutari su anda stopaj indirimli olarak gozukuyor internette ama bunu pazartesi degistirebilirler mi..musteri hizmetleri ile gorustugumde soruma net yanit alamadim.Bu konuda fikri olan var mi acaba..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Memura , emekliye aynı oranda zam gelmezse vatandaş da sandıkta sandıktaki yüzde 10 luk tepkisini gösterecektir. Son krizde olduğu üzere...
    Yani AKP ni yüzde 35 oy tahmini gerçek olur.
    "refah seviyesi yukseldigi icin et fiyatlari artiyor" diyerek milletle gupegunduz dalga gecen zatın %10 bile alamamasi gerekirken, %35'ler telafuz ediliyor..

İşin komigi ne ama biliyor musunuz?:
    Yine %50 alacaklar..[emoji4]

Her millet layığıyla yönetilir.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    aslında haklısın faiz gelir olarak sayılmamalı ama yinede ya hiç olmasaydı diye düşünmüyor da değilim

Sayfa 387/1012 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •