Benim gördüğüm 10 gündür toplayan yabancı, göstermelik satışa geçti ve hisseyi 40-50 bin lot satış ile baskılıyorlar. Bir bakarsınız alışa geçerler. Dediğim gibi ekranı kapatmak en iyisi. Ytd.
Printable View
Benim gördüğüm 10 gündür toplayan yabancı, göstermelik satışa geçti ve hisseyi 40-50 bin lot satış ile baskılıyorlar. Bir bakarsınız alışa geçerler. Dediğim gibi ekranı kapatmak en iyisi. Ytd.
belliki sende spekülatif hisselerde çok zaman geçirmişsin ama dikkat et birdende sıfırlıyverirsin ,
bukadar hisse yazdım bu kadar çok şey yzdık çıkarımın bu mu oldu neyse senin canın sağolsun
neyse hissemiz dönelim bilanço öncesi 20 altını çok beklemiyorum olursada 18-19 arası tekrar alıma geçerim büyük ihtimal
20.200 kırıp kalıcı olursa hadi 20 diyeli,m 18,400 gösterebilir ama dediğim gibi benim için alım yeri olur ana lot dışında elimde mal yok çünkü daha önce yazdığım hedefe gelmişti 18,5 tan aldıklarım
😂hissenin spekülatif olduğunu bilmek için onun içinde senin kadar işlem yapmaya gerek yok akrep dostum , sen bu hisselerde kendini göstermeye çalıştığın için yazdığım bunlar senle ilgili , bilmek ayrı işlem yapmak apayrı konular , yazımı tam okumamışsın anlaşılan spekülatif hisseyle işim olmaz yani işlem yapmam forumunda yazmam doğal olarak ta ,fiyat konusundada aynı şeyi konuşuyoruz hemen hemen bu hisse 18-23 arası gider gelir arasıra kafası atar 25 yapar geri gelir hemen en azından mayısa kadar böyle gider bu genel kurul zamanına kadar , ama klimasan bu işte 1 haftada % 60-70 yapıverirde bu böyle bir hisse , onun içinde hepsini boşaltmıyorum , bir kısmı kalacak tabi seni sevdim dostum 😂👍, onun içinde ayrıca satmayacam hepsini
Spekülatif mı ? Yahu bu hissede zamaninda dönmeyen dümen yoktu. Eskiler çok iyi bilir. Bilanço İstikrarindada sıkıntı yaşıyor. Tek bir çeyrek olumsuz bilancoda bile sorgulanır oldu. Çünkü geçmişi hemen silemezsin. İnsanlar balık hafızalı değil [emoji3]
9 aylık garabet bilanço sonrası herkes acaba diye sorar oldu. Ben dahil. Onun için bilanço öncesi bu hareketler şüphelerini de guclendiriyor. Normalde bilanço öncesi hisseler belli fiyatlari içinde fiyatlar bilanço geldikten sonra yukarı veya aşağı fazla marj vermez bu hariç.
Sizin özü: Klimasan fiyatına göre çok ucuz. Yeterki hisseyi rahat bıraksınlar..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.