Sayfa 388/864 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Hektas...Sasa...Bossa..Şekfik..vs.vs...orana vurunca Klımasan mütevazi kalıyor...
    doğru söze ne denir şükür ii kazanıyorum
    sayın belekkimi bende tek mantık vardır lot maliyetimi sıfıra çekmek ve sonra rasyolar ciddi bozulmadıkça satmamak sayın ibagatir maaş konusunda bence çok mantıklı değil yaklaşımınız çünkü maaş olayı olsa diğer hisselerde bu durum olacak hatta spek.. hisselerde bu daha bariz olur burdaki tek sorun bizim ky sabırsız çünkü giden her kağıdın kendisinde olmasını düşen her kağıdı ise satmış olmayı istiyor ayrıca yılda yüzde 40 allah bereket versinden ziuyade burda zengin olmaya geliyor haliyle sıkılıyor veya tedirginlik duyup satıyor strateji yok çünkü
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    sayın belekkimi bende tek mantık vardır lot maliyetimi sıfıra çekmek ve sonra rasyolar ciddi bozulmadıkça satmamak sayın ibagatir maaş konusunda bence çok mantıklı değil yaklaşımınız çünkü maaş olayı olsa diğer hisselerde bu durum olacak hatta spek.. hisselerde bu daha bariz olur burdaki tek sorun bizim ky sabırsız çünkü giden her kağıdın kendisinde olmasını düşen her kağıdı ise satmış olmayı istiyor ayrıca yılda yüzde 40 allah bereket versinden ziuyade burda zengin olmaya geliyor haliyle sıkılıyor veya tedirginlik duyup satıyor strateji yok çünkü
    İstikrar konusunda bende aynı fikirdeyim.
    Fazla değil yıllık %40/50 artsin fazlasıyla yeterli.
    Sorun Ali cengizler hat safhada.
    Bir aşağı bir yukarı çok oynuyorlar.
    Birde hisse bu kadar ucuz kalmasına rağmen en ufak bir düşüşte satışların bu kadar derin ve sert olması. Hiçbir akla mantığa sığmayan saçma sapan hareketler..kısacası güven vermiyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku

Tam olaraktan bu

4. Dediğimiz gibi oynuyorlar. Sorun yok az kaldı. Benden bu kadar der geçeriz. Kalanlarda bol kazanç dileriz.
    Bu hareketler benim gibi bekliyen stabil yatırımcıya göre bile değil. Heleki bilanço öncesi asla aşağı yönlü olmamalı veya olmamaliydi. Hiç hosuma girmiyor. Aynı hareketleri 9 aylık rezil bilançoda yapmışlardı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Bu benim ilk kağıdım değil sonda olmayacak inşallah , tofaş , bolu cimento , odas , kozaa , vb bunlarda çok çok ciddi karlar ettim allaha şükür , klimasandada çok ciddi kar ettim , benim spekülatif hisseyle işim olmaz hesapladığım değer vardır onu beklerim piyasa ile karşılaştırarak , bu tahminimide sürekli güncellerim , hiçbir hisseye kısa sürede zengin olayım diye salakça bir düşüncemde yok asla olmadıda , yeteri kadar beklerim sabırlıyım zaten bunun meyvesinide aldım , zenginim allaha şükür , maksat ucuz hisse bulup belli bir süre beklemek ve layıkıyla ayrılmak onun dışı kumar , eğer öyle olsaydı , 9 da terkederdik bu hisseyi , maaş olayına gelincede bu dönemlerde piyasaya sıcak para girişi olur ve bunu değerlendirirler , bu hisseyi geçmişe dönük bir analiz edersen tekrarları çok oldu , bireysel emeklilik fonlarıda var ayrıca piyasaya para girişi yapan bu dönemlerde , bu işide profesyonel yapan bir çalışanım ben kendim bile örnek maaşımın her ay bir kısmını borsaya yatırırım al sana sıcak para girişi , dolar molar almadım hiç almamda , belliki sende spekülatif hisselerde çok zaman geçirmişsin ama dikkat et birdende sıfırlıyverirsin ,

6. Ne bu ya bellekkimi satacaz dememiz bile hisseye darbe vurdu son sürat dalışta 😂😂😂

7. Ha akrep dostum benim içinde perfornans kriteri yıllık % 100 altına düşmemek karda ,

8.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Ne bu ya bellekkimi satacaz dememiz bile hisseye darbe vurdu son sürat dalışta [emoji23][emoji23][emoji23]
    Sorun yok. Mesele satmakta veya almaktada değil.
    Bir türlü istikrara kavuşmamasi. (4 ay önceki zirvesine yakın yerlerde inip çıkıyor. Bu 4 ay içinde borsada yüzlerce hisse neredeyse 2/3 kat arttı. Bazıları çok daha fazla. Her ne hikmetse bu mendebur halen daha hazım sorunu yaşıyor. Her ne yediyse bir türlü çıkaramadı. )
    Yatırımcı öyle güvensizki dün aldığını bugün zararına satıp çıkmanın peşinde. Tabiki bunun müsebbibi belli.

Sayfa 388/864 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •