Originally Posted by
ibagatir
Ocağın son haftası yazmıştım , şubat başı geliyor maaş vb piyasaya yeni para girecek onun için yükseltecekler sonra tekrar aşağıya diye , durum bu işte büyük ihtimallede 19 ları görecek veya 18 sonu 19 başı gibi bir rakama cekecekler tekrar bu hisse bu sn belekkimi , DNA sı bozuk , kapasite artık uzun bir süre artmayacak yeni bir fabrika alımı veya arsaya yatırım vb haber çıkmadıkçada önemli bir katalizör de bulunmuyor , kurlarda artık bu seviyelerde sürünür , tek umut temettü demiştik onuda verirmi bu itler bilemiyorum artık , 5 fk bunun ederi belli , 2020 dede 200 kar etse 5 fk dan 25 tl çıkar hisse fiyat , bunun içinde beklenilmez bu hissede , uğur soğutma ne yapacağı belli değil , mutlaka bir etkisi olacak , rusya ile birde savaş çıkarsa sıçtık resmen , rusya daki fabrika , rus turistler gelmezse turizm durur , bunların da etkisi çok olacak bu hisseye , Bilemiyorum benim midem bulanmaya başladı bu hissede , bazı arkadaşların grafiklerinde kritik yerlerde hisse kırdımı aşsğıya durmayacak gibi duruyor ,
Böyle mal toplanmaz. Yeni yatırımcı geliyor mu hayır. Eskiler satıyor mu hayır. Peki yapılan ne ?
Eldekini kaybetmeden (dahada gider düşüncesiyle) yancı hisse ile al satla harçlık çıkarma. Örnek akrep4401...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri