Sayfa 387/864 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    celha tknosa tmpol ditas son 6 içinde yadıklarım biraz eskiden denizbank blcyt bera neyse uzun lafın kısası krep boşuna yazmaz ve boşuna beklemez )
    Ne diyelim kazanırsın inşallah , herkes kazansın , herkes birikimlerini gömüyor buralara ,

2.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Ne diyelim kazanırsın inşallah , herkes kazansın , herkes birikimlerini gömüyor buralara ,
    Herkes kazansın derken tabi enver gibi kan emiciler hariç tabi 😡😡

3. Satacağımızı duydu herhalde koptu gidiyor klimasan yine , satacaz derken tabi 18-19 lardan değil buraları heves etme tahtacı lavuk 😀😀

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Satacağımızı duydu herhalde koptu gidiyor klimasan yine , satacaz derken tabi 18-19 lardan değil buraları heves etme tahtacı lavuk [emoji3][emoji3]
    10 günde ikina tikina 23 gordu iki günde geri aldı. Rezil hisse.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

5.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    10 günde ikina tikina 23 gordu iki günde geri aldı. Rezil hisse.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ocağın son haftası yazmıştım , şubat başı geliyor maaş vb piyasaya yeni para girecek onun için yükseltecekler sonra tekrar aşağıya diye , durum bu işte büyük ihtimallede 19 ları görecek veya 18 sonu 19 başı gibi bir rakama cekecekler tekrar bu hisse bu sn belekkimi , DNA sı bozuk , kapasite artık uzun bir süre artmayacak yeni bir fabrika alımı veya arsaya yatırım vb haber çıkmadıkçada önemli bir katalizör de bulunmuyor , kurlarda artık bu seviyelerde sürünür , tek umut temettü demiştik onuda verirmi bu itler bilemiyorum artık , 5 fk bunun ederi belli , 2020 dede 200 kar etse 5 fk dan 25 tl çıkar hisse fiyat , bunun içinde beklenilmez bu hissede , uğur soğutma ne yapacağı belli değil , mutlaka bir etkisi olacak , rusya ile birde savaş çıkarsa sıçtık resmen , rusya daki fabrika , rus turistler gelmezse turizm durur , bunların da etkisi çok olacak bu hisseye , Bilemiyorum benim midem bulanmaya başladı bu hissede , bazı arkadaşların grafiklerinde kritik yerlerde hisse kırdımı aşsğıya durmayacak gibi duruyor ,

6.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Cuma ve pazartesi biraz daha yükseltirler , aybaşı para girişi olacaktır verecekler sonra tekrar 18-19 aralığına çekerler veya bu seviyerde götürüp 20 ye yakın fiyatlardan ver sonra 18 lere çek tekrar , bunların amacı mal toplamak , bilançodan sonrada yükseltecekleri kesin değil yani ne zaman isterlerse o zaman hakettiği yere gelir hisse , onun için beklemeye devammm
    ocak sonu yazdığım

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    allah bereket versin dostum daha ne olacak bu performans bana yeterde artar
    işin şakası ben ana lot hariç hep trade yaparım benim maliyet şu an tek akamlara yaklaştı o yüzdn sorun etmiyorum ayrıca şöyle bir durum var şirket şu rasyoları bozmasın eninde sonunda gider yeterki temeli sağlam olsun algyo yıllrca 20 de basklıadılar ne oldu 100 uçtu durdo yıllarca 3 lerde baskılandı ben oraya yazdığımda kuş uçmaz kervan geçmezdi ve 20 olacak diye yazdım isterseniz bakabilirsiniz şimdi 22 tire 2 idi yazdığımda bakabilirisniz en son 10 ları gördü bunun gibi emin olun çok örnek verebilirim
    Hektas...Sasa...Bossa..Şekfik..vs.vs...orana vurunca Klımasan mütevazi kalıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Ocağın son haftası yazmıştım , şubat başı geliyor maaş vb piyasaya yeni para girecek onun için yükseltecekler sonra tekrar aşağıya diye , durum bu işte büyük ihtimallede 19 ları görecek veya 18 sonu 19 başı gibi bir rakama cekecekler tekrar bu hisse bu sn belekkimi , DNA sı bozuk , kapasite artık uzun bir süre artmayacak yeni bir fabrika alımı veya arsaya yatırım vb haber çıkmadıkçada önemli bir katalizör de bulunmuyor , kurlarda artık bu seviyelerde sürünür , tek umut temettü demiştik onuda verirmi bu itler bilemiyorum artık , 5 fk bunun ederi belli , 2020 dede 200 kar etse 5 fk dan 25 tl çıkar hisse fiyat , bunun içinde beklenilmez bu hissede , uğur soğutma ne yapacağı belli değil , mutlaka bir etkisi olacak , rusya ile birde savaş çıkarsa sıçtık resmen , rusya daki fabrika , rus turistler gelmezse turizm durur , bunların da etkisi çok olacak bu hisseye , Bilemiyorum benim midem bulanmaya başladı bu hissede , bazı arkadaşların grafiklerinde kritik yerlerde hisse kırdımı aşsğıya durmayacak gibi duruyor ,
    Böyle mal toplanmaz. Yeni yatırımcı geliyor mu hayır. Eskiler satıyor mu hayır. Peki yapılan ne ?
    Eldekini kaybetmeden (dahada gider düşüncesiyle) yancı hisse ile al satla harçlık çıkarma. Örnek akrep4401...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Sayfa 387/864 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •