Originally Posted by
ibagatir
Ocaðýn son haftasý yazmýþtým , þubat baþý geliyor maaþ vb piyasaya yeni para girecek onun için yükseltecekler sonra tekrar aþaðýya diye , durum bu iþte büyük ihtimallede 19 larý görecek veya 18 sonu 19 baþý gibi bir rakama cekecekler tekrar bu hisse bu sn belekkimi , DNA sý bozuk , kapasite artýk uzun bir süre artmayacak yeni bir fabrika alýmý veya arsaya yatýrým vb haber çýkmadýkçada önemli bir katalizör de bulunmuyor , kurlarda artýk bu seviyelerde sürünür , tek umut temettü demiþtik onuda verirmi bu itler bilemiyorum artýk , 5 fk bunun ederi belli , 2020 dede 200 kar etse 5 fk dan 25 tl çýkar hisse fiyat , bunun içinde beklenilmez bu hissede , uður soðutma ne yapacaðý belli deðil , mutlaka bir etkisi olacak , rusya ile birde savaþ çýkarsa sýçtýk resmen , rusya daki fabrika , rus turistler gelmezse turizm durur , bunlarýn da etkisi çok olacak bu hisseye , Bilemiyorum benim midem bulanmaya baþladý bu hissede , bazý arkadaþlarýn grafiklerinde kritik yerlerde hisse kýrdýmý aþsðýya durmayacak gibi duruyor ,
Böyle mal toplanmaz. Yeni yatýrýmcý geliyor mu hayýr. Eskiler satýyor mu hayýr. Peki yapýlan ne ?
Eldekini kaybetmeden (dahada gider düþüncesiyle) yancý hisse ile al satla harçlýk çýkarma. Örnek akrep4401...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri