Originally Posted by
külyutar
Oransal dağıtım ile yapıp , arza başvuran kişi başına 200 liralık hisse verirse, işte o zaman işe yarar arz.
Güler yatırım gibi %99 arz ederse, yani çok yüksek oranda hisse arzederse, hissenin arzdan sonra yükselmesi pek mümkün olmaz.
Patronun elinde dolaylı yoldan hisse yoksa, ne RTA ne güler , ikisinde de para kazanamaz bilanço bazlı. Borsada umurunda olmaz patronun. Bari satsın şirketi, elinde ki A tipi imtiyaz hissesini devretsin gerçekten bio teknoloji işi yapan bir duayen firmaya.
Yatırımcı küstü rtalb hissesine. Güler eski zirvesini geçti, Pardus rekor kırdı yukselişte, rtalb yükselmiyor. Çünkü halen defter değeri 2.00 üzerinde. İyi bir bilanço ile defter değerinin 1.20 altına gevşemesini istiyorum. Yani özkaynak 558 milyon liradan 1.120.000.000 liraya çıkması demek. Bu da en kolay yoldan , arz olan A1 kapitalde ki payimizin arz ile birlikte 562 milyon lira daha değer kazanması gerekli anlamına geliyor. Arz olduktan sonra A1 kapitalin borsada %150 prim yapması demektir bu.
Hayaller Paris... Tahta ise kaput görünümünde
Şapkadan tavşan mı çıkar, yoksa kap-lan mı..
Bize sağlam kap haberleri gerek
Endeks hissesi değiliz, BIST 100 hissesi dahi olamadık.
2017 den beri enzim peşinde koşan bir firmaya ortak olduk. 5 sene geçti, priteaz yada lipaz enzimi dahi uretemedik. Hadi deterjan enzimini geçtik, Takadiastaz enzimini Nemli pirinç veya kepek üzerinden Aspergillus oryzae kültüre almayi beceripte üretemedik dahi. Meslek lisesi kimya bölümü öğrencileri bile muz ksbugundan selüloz üretti, sıvı deterjan üretti yawww. Boğaziçili Hicazkar 6 ay duran adam oldu, millet ata gitti safirden enzim üretti, bizimkiler halen universitenin bahçesinde dikilip boyuna halay çekiyor.
Karel 1.30 iken bulut teknolojisini yapamaz demişlerdi. Yurtdışında, ABD de bir üniversitede laboratuvar kurup yaptı ve 44 lira oldu hisse. Bence patron Boğaziçi üniversitesi'den vazgeçsin, gitsin laboratuvar kursun ABD de, yada gitsin Bursa da ki myd grup kimya A.Ş. şirketine ortak olup tekstil enzimlerinin formülünü kooyakasin getirsin Malatya'ya fabrika binasına.
Yatırımcı kaçıyor hisseden. Bugün çok kişi tuydü tahtadan A1 kapital cezayı yiyince.
Mal mal beklemeye devam ediyorum.. çünkü diğer hissekerde treni kaçırdım. Bu endeks seviyesinden bulasmam başka hisseye, hepsi ortalama %300 primli çünkü. Bizim kağnı modunda ki tahtamiz ise endeks 750 puandan 5200 puana gelirken %700 prim yaparak , ehh işte anca %10 prim yaptı hissemiz. 1.5 yılda %10 prim.evkere şenlik
Siemens ile olan kit kardesligide hikaye oldu Corona gündemden düşünce.
A1 kapital ceza yedi diye göbek atan yatırımcı dolu sosyal medya. Demek ki bu kağıttan nefret etmiş herkes. Toplayan kurum yok gözle görülür şekilde, bugün alan yarın satıyor, , 1.5 milyon adet hissesi olan , tahtayı maymuna çeviriyor
Sonuç;
Bilmiyorum