Sayfa 389/505 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Oransal dağıtım ile yapıp , arza başvuran kişi başına 200 liralık hisse verirse, işte o zaman işe yarar arz.

Güler yatırım gibi %99 arz ederse, yani çok yüksek oranda hisse arzederse, hissenin arzdan sonra yükselmesi pek mümkün olmaz.

Patronun elinde dolaylı yoldan hisse yoksa, ne RTA ne güler , ikisinde de para kazanamaz bilanço bazlı. Borsada umurunda olmaz patronun. Bari satsın şirketi, elinde ki A tipi imtiyaz hissesini devretsin gerçekten bio teknoloji işi yapan bir duayen firmaya.

Yatırımcı küstü rtalb hissesine. Güler eski zirvesini geçti, Pardus rekor kırdı yukselişte, rtalb yükselmiyor. Çünkü halen defter değeri 2.00 üzerinde. İyi bir bilanço ile defter değerinin 1.20 altına gevşemesini istiyorum. Yani özkaynak 558 milyon liradan 1.120.000.000 liraya çıkması demek. Bu da en kolay yoldan , arz olan A1 kapitalde ki payimizin arz ile birlikte 562 milyon lira daha değer kazanması gerekli anlamına geliyor. Arz olduktan sonra A1 kapitalin borsada %150 prim yapması demektir bu.

Hayaller Paris... Tahta ise kaput görünümünde

Şapkadan tavşan mı çıkar, yoksa kap-lan mı..
    Bize sağlam kap haberleri gerek

Endeks hissesi değiliz, BIST 100 hissesi dahi olamadık.

2017 den beri enzim peşinde koşan bir firmaya ortak olduk. 5 sene geçti, priteaz yada lipaz enzimi dahi uretemedik. Hadi deterjan enzimini geçtik, Takadiastaz enzimini Nemli pirinç veya kepek üzerinden Aspergillus oryzae kültüre almayi beceripte üretemedik dahi. Meslek lisesi kimya bölümü öğrencileri bile muz ksbugundan selüloz üretti, sıvı deterjan üretti yawww. Boğaziçili Hicazkar 6 ay duran adam oldu, millet ata gitti safirden enzim üretti, bizimkiler halen universitenin bahçesinde dikilip boyuna halay çekiyor.

Karel 1.30 iken bulut teknolojisini yapamaz demişlerdi. Yurtdışında, ABD de bir üniversitede laboratuvar kurup yaptı ve 44 lira oldu hisse. Bence patron Boğaziçi üniversitesi'den vazgeçsin, gitsin laboratuvar kursun ABD de, yada gitsin Bursa da ki myd grup kimya A.Ş. şirketine ortak olup tekstil enzimlerinin formülünü kooyakasin getirsin Malatya'ya fabrika binasına.

Yatırımcı kaçıyor hisseden. Bugün çok kişi tuydü tahtadan A1 kapital cezayı yiyince.

Mal mal beklemeye devam ediyorum.. çünkü diğer hissekerde treni kaçırdım. Bu endeks seviyesinden bulasmam başka hisseye, hepsi ortalama %300 primli çünkü. Bizim kağnı modunda ki tahtamiz ise endeks 750 puandan 5200 puana gelirken %700 prim yaparak , ehh işte anca %10 prim yaptı hissemiz. 1.5 yılda %10 prim.evkere şenlik

Siemens ile olan kit kardesligide hikaye oldu Corona gündemden düşünce.

A1 kapital ceza yedi diye göbek atan yatırımcı dolu sosyal medya. Demek ki bu kağıttan nefret etmiş herkes. Toplayan kurum yok gözle görülür şekilde, bugün alan yarın satıyor, , 1.5 milyon adet hissesi olan , tahtayı maymuna çeviriyor

Sonuç;
    Bilmiyorum
    Halka arzimiz hayrlara vesile olsun inşaallah

Çok sevindim .

Maşallah...

Yeni yıla 20 lira üzerinden baskamak istiyorum , çok bekledik bu haberi
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Kademelere bakıyorum her gün

Yukarı giderken 300-500 lotla kademeler geçiliyor

Suni işlem hacmi var . Al gülüm ver gülüm , sağ cepten sol cebe

Tahtada 1.5 milyon adet ile ,%10 primine işlem yapıyor ve hissenin çokmesine müsade etmiyor. Taşıma maliyetinin masrafını çıkartıyor tahtacı.

Sağlam bir haber gelirse, yatırımcılar tahtaya geldiğinde A1 kapital elinde ki 8 milyon adeti satmazsa, eski zirvesine gider , 28.50 civarına. Haberin niteliği önemli, swap kulak çubuğu imakatina baskadim diye bir haber yollarsa, o çubuğu al.. nokta nokta nokta der yatırımcı.

Zulada A1 kapital arzı, fabrikanın faaliyete geçmesi, enzim üretimi, aşı yada ilaç şişeleme, yahutta hani şu 4 virüsü bir arada iken tesbit eden meçhul kit haberi var. Bunlardan hiçbirinin haberi gelmeyebilir. Heosinin değişik zamanlarda gelme olasılığı da var. Ya nasip!

Diğer bir husus ise, Pardus... Neden yatırım olarak hissemizi almıyor?
    Murat Güler neden rtalb payını artirmiyor?
    Güler yatırım neden hissemizi toplamiyor?
    Icg finans danışmanlık şirketi neden bize yabancı bir ortak bulmuyor?

Hissemiz revaçta değil diyesim geliyor.
    Zuladan A1 kapital arzı geldi ilk
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by Refik Yazıyı Oku
    A1 Capitalin tapusu RTA nın elinde. Halka arz olunca nakit girişi olacak A1 daha yüksek bir sermaye ile piyasada oynayabilecek. RTA'nın da bu sayede geliri piyasa değeri artacak. Bir de enzim işine giriyorum derse, kimse tutamaz RTA'yı. Şuan ölü fiyatına gidiyor. Gülerin amiral gemisi RTA'dır. İnancım bu yönde. Çok daha iyi yerlere gelicek. THY 7 TL'ye kadar düştü. Kimse yüzüne bile bakmıyordu. GARAN 6 TL'de işlem gördü. Bugüne değil, yarına bakmak lazım. Sabrı olana, vakti olana Murat Güler cevabını verecektir. 3 yıl oldu neredeyse. Buradayım. İnancım tam. Murat Güler A1'in halka arzını geciktirerek, şirketin bedavaya gitmesinin önüne geçti. Hergün küfür ediyorlardı. Bükemediğin eli ö pe cek sin aga.! Düşüncelerim beni bağlar. Siz bilirsiniz. Herkes kendi yolunu kendi çizer. RTA'yı bedavaya satacak değiller. İlla bir hesapları vardır, bekleyip göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.!
    İnşaallah sayın Refik

4. En çok neye sevindim ?

Bugün bank of Amerika, yani tahtamizı bozan çakal 346 bin adet hisse sattı. Yancısı deniz/ ykb / marbas ise 230 bin adet sattı. Onlar küçük yatırımcıya malı çakıp, daha aşağıdan yine alacak ve yükseltip yine satacaklardı her zaman ki gibi.

Fakat bu sefer başarısız oldu operasyonları, mallarını kaptirdilar tahtanın gerçek sahibi olan küçük yatırımcıya.

Sırada var daha 3 flash beklenti daha, mal vermem asla , düşerse düşsün , aniden haber gelirse maksiz kalmak ve onca beklediğim zamana yazık derken böyle ansızın bir haberden bahsetmek istemiştim. Bende biliyorum direncte satıp destekte almayı, fakat bu hissede yaomam onu. Ya her an enzim haberi düşerse?

Haber düşer yada düşmez... Kesin olan birşey var ki, o da benim bu hisseyi 3 haneli rakam olana kadar bekleyecek oluşum.

5. Harika, olağanustu, ınanılmaz, bır kap geldiiiiMaşallah dıyelım , YARIN SHOW BAŞLIYORRR--yarın buralar ana baba gunu olur.. a1 kapitale yakışır bır azr süreci istiyoruz. en güzel kızımızın düğünü var... ona göre. grubun en nadide gülüdür a1 kapıtal...ŞANINA YAKIŞIR OLSUN MURAT GULER ONA GÖRE...SEN ADIM AT YATIRIMCIN SANA KOŞACAK MURAT GULER...

6. Bingo!...

Fasten the seatbelts!....
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Umarım milletin yüzü yeniden borsaya dönmüşken şu halka arzı yaparlar.

SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

7. RTA neden kap yollamadi

Güler kap yolladı, neden RTA A1 halka arz kap yollamadi, %43 sahip olduğumuz şirketin halka arzı diyerek

8.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    RTA neden kap yollamadi

Güler kap yolladı, neden RTA A1 halka arz kap yollamadi, %43 sahip olduğumuz şirketin halka arzı diyerek
    Holding göndermiş, KAP bildirisinde RTALB da zikredilmiş. Neticede başvuru GLRYH veya A1CAP tarafından yapılmıştı.

Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

Sayfa 389/505 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •