Keşke bu sekilde olsa. Spk ya burada guvenen kac ky var? Bir anket yapsak...becerebilsem onumuzdeki 3 ay içinde ne olacak diye kipa da
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Keşke bu sekilde olsa. Spk ya burada guvenen kac ky var? Bir anket yapsak...becerebilsem onumuzdeki 3 ay içinde ne olacak diye kipa da
spk çağrı dese ne olacak 3 tane küçük yatırımcıyız bakalım büyükler verecekmi fiyatı beğeneceklermi burda paylaşıyorsunuz 500 milyon arsasını satarsa biz sattıktan sonra bunlar olursa hisse nerelere gider
Ne alaka diyeceksiniz ama .60 krs.luk şek fin.kır. bile 2.tl oldu.Elinde olana hayırlı olsun.Kipa ya nasip olsun...
Bugün açıkla Spk .. nedir bu..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kapanış güzel olmazsa bir daha yazmam bu forum başlığında ...
SPK ya ne denir. Ama güçlü olanların piyasası kurumu. Yani sarmısağı gelin etmişler. 40 günde kokusu çıkmamış. Spk nın amacı milletin malını sattırtması .. VKGYO da böyle adamla anlaşmalı sanki
Sanko kemiksiz 476 bin lot mal almış tahtadan hımmm
Ondan paçaları tutuştu babaların
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 mayıs para girişi
https://i.hizliresim.com/2rb5bE.png
12 mayıs para çıkışı
https://i.hizliresim.com/gqByB0.png
KAP taki açıklama:
01.03.2017 tarihinde Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.S. payları ile ilgili olarak
0,15638 fiyatından 1272649319,33 adet pay satıs islemi ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte
Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.S sermayesindeki paylarımızın 01.03.2017
tarihi itibariyle %0 sınırına ulasmasıyla ilgili asagıdaki açıklamayı kamuoyunun bilgisine sunarız:
Kayıtlı adresi Tesco House Shire Park, Kestrel Way, Welwyn Garden City, Birlesik Krallık, AL7 1GA ve kayıt
numarası 03193632 olan Tesco Overseas Investments Limited, Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik
ve Gıda Sanayi A.S.’nin sermayesinin yaklasık %95,5’ine tekabül eden A ve B gruplarına ait paylara sahip
iken, 1 Mart 2017 tarihi itibariyle tüm paylarını Migros Ticaret A.S.’ye (“Migrosâ€) devretmistir.
Kipa’nın 28.02.2017 tarihli tahmini yıllık kapanıs bilançosuna göre satın alma bedeli 199.011.756,83 TL
olarak belirlenmistir. Satın alma bedeli Kipa’nın 28.02.2017 tarihli bagımsız denetimden geçmis ve
kesinlesmis yıllık kapanıs bilançosuna göre yapılacak nihai fiyat düzeltmelerine tabi olacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II. 15.1 sayılı Tebliginde yer alan esaslara
uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulasan bilgileri tam olarak yansıttıgını; bilgilerin defter,
kayıt ve belgelerimize uygun oldugunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve dogru olarak elde etmek için gerekli tüm
çabaları gösterdigimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederiz.
Tespit edilen bu satın alma bedeli, pay devir tarihi olan 01 Mart
2017'de Satıcı'ya ödenmiş olup; işbu tarihte ödenen satın alma bedeli
tutarı, Kipa'nın 28.02.2017 tarihli bağımsız denetimden geçmiş ve kesinleşmiş
yıllık kapanış bilançosuna göre yapılacak nihai fiyat düzeltmelerine tabi
olacaktır. Şeklinde açıklaması var...
Kipa’nın bilançosu yayınlanalı 10 günü geçti Migros neden susuyor neden nihai fiyat düzenlemesini yapmıyor. Arada çıkan 870 milyon farkı nereden bulacağını neden açıklamıyor. Yoksa bu değer beklentimizin üstünde çıktı alacak gücümüz yok birleşme seçeneğini tercih edeceğiz mi diyecek. Kamuoyuna vereceği karar için açıklama yapması gerekmiyor mu?
Aracı kurumların araştırma departmanlar ne işe yarıyor? Bu ayrıntıya neden dikkat etmiyorlar.
Benim kafamı kurcalayan en önemli soru ingilteredeki TESCO ortakları bu komik satışa neden sessiz?Yoksa bu satış için sürekli bize 7 haziran öncesinde söyledikleri gibi migros ile bir anlaşma yok veya satış daha tamamlamadı diye tesco ortaklarını uyutuyor
Alacaksın 1 lot tesco hissesi gidip ingilterede tesco genel kuruluna katılacaksın? Soracaksın soruları?
yok mu tanıdığımız ingilterede.
Tesco, kipayı 10.12.2013 tarihinde, %99.9998 Tescoya ait olan Tesco overseas investment adlı (Bence yatırımcılarının sesini kesmek üzere kurulmuş, kağıt üstünde olan bir şirket) şirkete kendi hissesi olan %95,41806 B grubu ve 9867 A grubu hisseyi toplam 454.454.402,91 İNGİLİZ STERLİNİNE (Kabaca 454.5 milyon GBP) satmış. Ayrıca bu şirkete 50 yıl 0 faizle alacağı olan 785 milyon TL kredininde haklarını devretmiş. T.O.İnv Lmt kabaca yanlış hatırlamıyorsam 240 milyon tl kadar bir parayı daha sonraki yıllarda ana sermayeye eklemişti. Şimdi bu kadar para yatır, bu serveti 199 milyona devret. Buna inanmak zor..Migros ne diyor? 4 tane mülkü yakın zamanda 500 milyona satmayı planlıyorum.
Burada kipa yatırımcısının haklarının yendiği kadar asıl İngiliz yani Tesco yatırımcısınında hakları gasp edilmiştir. Bencede Tesco yatırımcıları bu olayı mahkemeye taşımalıdırlar..Bu konu bizi direk ilgilendirmiyor ancak Tesconun bunun hesabını adelet önünde vermesi, biz kipa yatırımcıların yüreğine biraz su serpecektir. Geçen Haziran daki genel kurulda İngiliz CEO bizzat sormuştum. Burada yaptıklarınızı İngiltere de yapabilirmisiniz diye..Tabi ki cevap yok..
Sizce bu birleşme nasıl ne zaman sonuçlanacak?
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyyy SPK ne olacak bu iş.Bilançolar çıktı G.menkullerin değerlendi,hatta bazilari satışa çıkarıldı siz hala karar aciklayacaksiniz.Sonra spekülasyon yapılmasın denir.Spekülasyon ortamı oluştu bile.
500 milyon satılacağnın açıklamasının linkini paylaşırmısınız.
Ben. Öyle bir bilgiye ulaşamadım da kaynağı var mı diye merak ettim
Yoksa sadece duyumdan mı ibaret bu
SPK haftasonunu pas geçtiğine bu haftada CUMA tatil olduğuna göre gelen her gün bi haber beklenebilir.Hayırlısı olur inşallah.
Ne kadar tanıdık. 2 aydır spk ha şimdi ha şimdi açıklayacak siye nice ky burada yazdı yazdı yazdı...geldiler gittiler...ytd
[QUOTE=Besim Aga;399806]Ne kadar tanıdık. 2 aydır spk ha şimdi ha şimdi açıklayacak siye nice ky burada yazdı yazdı yazdı...geldiler gittiler...ytd
LG-H860 cihazımdan [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=76919]hisse.net mobile app[/UR
Çok haklisiniz.SPK toplanabilir diye yazanlardan biride benim.Olmayan biseymi yazdım.Uzunca bir süredir SPK konuyu gündeme kalmamışsa bir sonraki haftaya bakıyorsunuz.Bu arada gerek SPK ya gerek Migros a yatırımcı olarak sitemimide belirtmiştimAciklayin su kararı artık oleceksek olelim.Lütfen doğruları yazani burda yanlış yargilamayin..
Sonuç ta açıklayacak. Ayrıca biz hep burdayız
Bu mesajı yazmaktan amaç nedir acaba
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru yažani 9 köyden kovarlarmis.
Spk suç işleme.. devlete olan güvenimizi yok etme. Ver kararını işte.. neyi bekliyorsun . Herkesin hissenin elinden alınmasını mı?
Deutsche 152 bin lot kemiksiz alım yapmış ,, pek işlem yapmazdı tahtada
Bu 2 ayda gözümüz kapalı bir hisse secseydik %20 arti yapmişdi...
Yine birileri öküz altında buzağı arayacak ama bu konuda geçen surede göz önüne alınacak olursa önümüzdeki 3 günden birinde yapılacak toplantıda artık gorusulmelidir.(cuma tatil)aksi takdirde yatırımcılar haklı olarak ne oluyor diyecektir.
Tahtada dikkat. 2 nin altı boş. Trade edenler dikkat etmeli bence. Uzuncular için bişi demiyorum. Onlar beklemeye devam ytd
Bugün olağanüstü bir durum olmadıkça ne 2.00 nin altına iner nede 2.03'ün üstüne çıkar..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reysasın grafiğine bakılırsa ve ona benzer hareket yapacagını varsayarsak kipa hızlı bir geri cekilme yasayabilir. (Net %10) Boylece ky dokulur. Ve sonra tekrar yukarı gidebilir. Grafilerde benzerlik cok bana gore. Ytd
2.0 de destek kalmadı.
Kademelere bi bakar mısınız ben mi yanlış goruyorum ytd
Ben kademe göremiyorum...Tahta yapıcı ister öyle yapar ister doldurur.Sanki hepsi dolu olunca gidiyorda...Haber bekliyor kağıt.Niye aklı selim bir spk çıkarda yatırımcının hakkını gözetir diye..Şahsen ben borsadan zengin olmak derdinde olan biri değilim...Vakit geçirmek biraz gündemi takip etmek.Bide mevduattan bir tık fazla kazanırsam eyvallah demek hepsi bu.4/5 bin lot ta beni ne öldürür ne kaldırır...Burdan çıkar başka tahtaya giderim .Aslında hepsi aynı...
Deutschebdun alığı 152 bini bugun kusmuş. Garibim baktı cıktı zarar yazdı
Bugün 2.0 la tahtaya geri dondum
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.