Son durum nedir ıco? Ne kadar mal topladınız son perdede?
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170820/fq28it3o.jpg
aylık alan satanlar
Bipolar herif bırak boş konuşmayı bedavaya mal yok 👎 cuma günü düşen borsada mrshl + kapadı. Daha ne istiyorsun lombak. KY dümanı hastalıklı şey
Yarın evi boyacağım marshl almalıyım belki fiyata etki eder bizim fabrika kazansın ama onlar bizim kazanmamızı istemiyorlar nankörler . ...?
Rahatsız vazgeç. Ne istiyorsun. Satayımmı? Alayımmı?
madem sende var ne diye düşecek diye göbek atıp gerdan kırıyorsun.
Yada madem sende yok ne diye düşecek diye kahkaha atıp duruyorsun.
Bunu açıkla önce. Bekliyorum cevabı.
KY dostuyum diyeceksen eğer yazdıkların ortada.
BU ICO yü neden dikkate alıp sinirleniyorsunuz anlam veremiyorum. Bu şahısın böyle yazmasının 2 sebebi olabilir:
1. sebep MRSHL dan yaptığı zararın haddi hesabı olmaması.
2. sebep tahta yapıcı veya yakınıdır. İstikrarınız adamın moralini bozuyordur.
Ben birinci ihtimali yüksek görüyorum. Her defasında o kadar MRSHL tokadı yemiş ki acısını başkalarından almaya çalışıyor:)
Saygılar,
Günaydın Emuly, Bence bu spekin maaşlı elemanı. Spek top attığı için maaşını veremiyor buda bize saldırıyor. Trol kolpa vs. Bunlar ne manaya geliyor bilmiyorum. Ama iyi şeyler değil kesin. Adamdaki küfüre bak kültüre bak. Kendini hangi konuda geliştirmiş. Zararlı mahluk. Neyse cevap yazmayacağım inşallah. Yada satıp kurtulacağım bu pico ile yardakçısı demrirkiki den. Saygı bizden üstad.
Önceki mesajlarım açık seçik ortada 32-35 mal alınır 38-40 arası satılır diye bangır bangır yazan benim...
Spek kimi tokatlıyor görüyoruz hergün ağlayan zırlayan SPK ya şikayet gönderenler belli...
Bu topicte forumun en eğlenceli topiği Allah rızası için hep yazın stres atıyorum burda...
Bu da sizin için gelsin hahahahahahahaha
Hahahaha teşekkür ederim:) Allah seni güldürsün emi. Ama buradaki gibi yalandan güldürmesin gercek güldürsün:) Zihnimdeki birinci ihtimal kesinleşti. Hatta biraz daha ifşa edebilirim seni. Kesin buna verdiğin yıllar içerisinde kaçırdığın kağıtlar bu kafaya ulaşmani sağladı. Eğlenceli şey seniiiii. :)
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emuly Hocam manyağa bulaşma.
İfşa et hocam bende heyecanlandım şimdi :)
Mesela cuma günü 35 den aldım...sırf maliyet düşürmek için 60 dan almıştım 6 sene önce ne olur daha çok beklermiyiz?
Kap a şikayet de edelim mi yada el ele verip önümüze gelene yüz tekme mi atsak...
Pardon yine şirazemi kaybettim malum yıllar içinde kaçırdığım kağıtlar yüzünden işte...
Özür dilerim profesör
Hahahahahahahaha.... Bugün izinliyim de biraz kafa yapıyorum kaybedenler kulübü tayfasıyla :)
Içindeki kurt sana yeter:) daha fazla üstüne gelmeyeceğim. Buradaki arkadaşlar belki birşeyler kaybetmiştir lakin senin maddi veya manevi kaybedecek birşeyin olduğunu sanmıyorum. Maddiyatını bilmem ama manen hükümsüzsün. Bari sus da birşey sansınlar. Hükümsüz kayıp seni:)
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Topal ördek mrshl a desteğe devam.her kademe ye destek attım.
Cmbtn zararını ikiye katlamış tavan çekiyor:)
Çimbeton tek seans uygulamasına geçtikten beri tavan atmadı. İlk defa %12 ye ulaştı ve devre kesici seansı durdurdu. Açıldı ve 39,52 kapadı.
23.ünde rekabet kurumunun kararı açıklanacak. 3,5-4 milyon gibi ceza yeme ihtimali var.
Malum bu tahtayıda trade eden şahıs aynı kişi...
Yarın bakalım ne yapacak. Gecen hafta cuma günü 37,38 ve 37,40 birilerinin malları el değişti ve bugün işlem yaptırdılar.
Bu oduncunun neden akşam kapanışa doğru hep hareket yaptırdığını herşeyi bilenler açıklasın bakim...
:)
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Elimde 6 yıldır çimbeton var. zararım kol gibi. bugünkü değerle 100 tl olursa ancak zarar çıkar gibi.
bir umudum yok, sermaye artırımı haberi gelene kadar.
bu haber gelene kadar marshalı ve betonu trade eden spekin hareketlerini izlemekteyiz. marsalda bir şeyim kalmadı. 1,5 ay önce marsalla arsanı değişmeye başladım. orada al sat yapıyorum. % 33 yaptı nerdeyse arsan. (1,53 idi buraya yazdım) alıyorum satıyorum.
en son cuma günü arsanı kaptırdım bugün yine yerine koydum. burada ise bıraktığım yerden daha kötü bir yerdeyiz.
Böyle bir kağıt olmaz ne beklemeye değer ne almaya yakında B sınıfı olur sonrada iflah olmaz. Düşünenler sakin bulaşmasın kriz geçirirsiniz.
LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırsız var
Aralık ayında Pegasus ile Marshall arasında gidip gelmiş bir arkadaş ve Marshall almış
Niye kimse yazmıyor?
İnancınızı kaybetmeyin bu hain spek %8 i açık olan tahtada 6 yıldır mal topluyor yermiyiz biz 2044 e kadar burdayım sana 1 lot dahi yok...
Hain spek al sana hahahahahahahaha
Bu kadar seviyeni zi düşürerek kendinizle mutlu olabiliyorsunuz ya diyecek bir şey yok.Altı yıldır hep geri giden bu kadar kötü performans gösteren bir hissede takılmanız da manidar.Bütün hisseler %35-%40 vermişken siz 32-33 den alıp 37 den satmayı düşünmenizde manidar.O kadar iyi performans gösteren hisseler varken sizin gibi zeki insanlar ın burada olması da çok manidar.
Ne demişler, kiminin parası kiminin aklı
Bizim aklımız çalışmıyor,bari sizin gibi uyanık arkadaşlar burada telef olmazsın.Biz kumda oynamaya alışığız.Akıla ihtiyacımız olunca da sizi bulur o muhterem dahi bilginizden istifade etmek isteriz.
Siz insanlara ne kadarda dalga geçseniz biz seni sevmeye devam edeceğiz lakin her evin bir maskot u olur.
Umarım kalbinizi ve şevkinizi kırmamışımdır.Her insan olan yinede saygıyı hak eder.AKILLI AKILSIZ-FAKİR-ZENGİN
SAYGILAR -SEVGİLER
Bu kağıdın speki varsa ona sesleniyorum: Çocuğum bak bu kağıt bu hacimle %2-3 hareket yaparak ne sana ne başkasına para kazandırmaz... Benim gibi 3-5 lot ile işlem yapanlar sigara parası alır gider, sen de o kadar kağıttı, tahtaydı, hesaptı, kitaptı bakar durursun... Burada bekleyenler küçücük adamlar ve sen para kazanmak istiyorsan (ki gerçekten olduğunu düşünerek söylüyorum) bu kağıda ciddi prim yaptırmalısın, çünkü %80 prim yapan bir borsada milim kıpırdamamış bir kağıttan bahsediyoruz... Hadi çocuğum güzelce otur ve alımlarını yap ve kendini de burdaki küçükleri de biraz mutlu et bakiiimmm... Hadi çocuğum hadi evladım... YTD :wave:
Kademeler arasında neden bu kadar fark oluyor? Sanki herkes tutturduğuna satıyor...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
38-39 bu kağıda yatırım yapanı ve spekini memnun etmez ... Eğer ki para kazanıyım deniyorsa 70 lere doğru endeks kadar prim yapmalı... Sadece temennimdir ve mantığın gereğidir. ytd.