BU ICO yü neden dikkate alıp sinirleniyorsunuz anlam veremiyorum. Bu şahısın böyle yazmasının 2 sebebi olabilir:
1. sebep MRSHL dan yaptığı zararın haddi hesabı olmaması.
2. sebep tahta yapıcı veya yakınıdır. İstikrarınız adamın moralini bozuyordur.
Ben birinci ihtimali yüksek görüyorum. Her defasında o kadar MRSHL tokadı yemiş ki acısını başkalarından almaya çalışıyor
Saygılar,
Önceki mesajlarım açık seçik ortada 32-35 mal alınır 38-40 arası satılır diye bangır bangır yazan benim...
Spek kimi tokatlıyor görüyoruz hergün ağlayan zırlayan SPK ya şikayet gönderenler belli...
Bu topicte forumun en eğlenceli topiği Allah rızası için hep yazın stres atıyorum burda...
Bu da sizin için gelsin hahahahahahahaha
Hahahaha teşekkür ederimAllah seni güldürsün emi. Ama buradaki gibi yalandan güldürmesin gercek güldürsün
Zihnimdeki birinci ihtimal kesinleşti. Hatta biraz daha ifşa edebilirim seni. Kesin buna verdiğin yıllar içerisinde kaçırdığın kağıtlar bu kafaya ulaşmani sağladı. Eğlenceli şey seniiiii.
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emuly Hocam manyağa bulaşma.
İfşa et hocam bende heyecanlandım şimdi
Mesela cuma günü 35 den aldım...sırf maliyet düşürmek için 60 dan almıştım 6 sene önce ne olur daha çok beklermiyiz?
Kap a şikayet de edelim mi yada el ele verip önümüze gelene yüz tekme mi atsak...
Pardon yine şirazemi kaybettim malum yıllar içinde kaçırdığım kağıtlar yüzünden işte...
Özür dilerim profesör
Hahahahahahahaha.... Bugün izinliyim de biraz kafa yapıyorum kaybedenler kulübü tayfasıyla![]()
Yer İmleri