Bipolar herif býrak boþ konuþmayý bedavaya mal yok 👎 cuma günü düþen borsada mrshl + kapadý. Daha ne istiyorsun lombak. KY dümaný hastalýklý þey
Bipolar herif býrak boþ konuþmayý bedavaya mal yok 👎 cuma günü düþen borsada mrshl + kapadý. Daha ne istiyorsun lombak. KY dümaný hastalýklý þey
Yarýn evi boyacaðým marshl almalýyým belki fiyata etki eder bizim fabrika kazansýn ama onlar bizim kazanmamýzý istemiyorlar nankörler . ...?
BU ICO yü neden dikkate alýp sinirleniyorsunuz anlam veremiyorum. Bu þahýsýn böyle yazmasýnýn 2 sebebi olabilir:
1. sebep MRSHL dan yaptýðý zararýn haddi hesabý olmamasý.
2. sebep tahta yapýcý veya yakýnýdýr. Ýstikrarýnýz adamýn moralini bozuyordur.
Ben birinci ihtimali yüksek görüyorum. Her defasýnda o kadar MRSHL tokadý yemiþ ki acýsýný baþkalarýndan almaya çalýþýyor
Saygýlar,
Günaydýn Emuly, Bence bu spekin maaþlý elemaný. Spek top attýðý için maaþýný veremiyor buda bize saldýrýyor. Trol kolpa vs. Bunlar ne manaya geliyor bilmiyorum. Ama iyi þeyler deðil kesin. Adamdaki küfüre bak kültüre bak. Kendini hangi konuda geliþtirmiþ. Zararlý mahluk. Neyse cevap yazmayacaðým inþallah. Yada satýp kurtulacaðým bu pico ile yardakçýsý demrirkiki den. Saygý bizden üstad.
Önceki mesajlarým açýk seçik ortada 32-35 mal alýnýr 38-40 arasý satýlýr diye bangýr bangýr yazan benim...
Spek kimi tokatlýyor görüyoruz hergün aðlayan zýrlayan SPK ya þikayet gönderenler belli...
Bu topicte forumun en eðlenceli topiði Allah rýzasý için hep yazýn stres atýyorum burda...
Bu da sizin için gelsin hahahahahahahaha
Hahahaha teþekkür ederimAllah seni güldürsün emi. Ama buradaki gibi yalandan güldürmesin gercek güldürsün
Zihnimdeki birinci ihtimal kesinleþti. Hatta biraz daha ifþa edebilirim seni. Kesin buna verdiðin yýllar içerisinde kaçýrdýðýn kaðýtlar bu kafaya ulaþmani saðladý. Eðlenceli þey seniiiii.
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri