Aynen dayi.cok fazlada gözümüz yok.tamahkar olmak gerek. :D
Printable View
Aynen dayi.cok fazlada gözümüz yok.tamahkar olmak gerek. :D
öyleden sonra yıne yokum tahta sizlere emanet
Ağada harbiden zehir gibi beyin varmış. .
1.20'den yüzüne bakmayanlar,2 liradan almak için tavanda kuyruğa girer;biz bu filmi defalarca gördük,senaryo aynı oyuncular değişir...
Alanlarda kedi var diyorlar..
Çok sağlam duruyor. Hiç salmadi ki az aşağılardan biraz mal alalım.
Yukarıda yazdığım senaryo nisan ortasına kadar 1.30 üstüne atıp oralarda debelenmesine bağlı gelişir,siz üstlere mal yığdıklarına bakmayın, dolaşan mal 500.000 lotu geçmez;al gülüm,ver gülüm...
Tahta yapıcıda buralardan mal gelmediğini görüyor,bir üst levele geçmek zorunda...
Hissemiz defter değerine ulaşana kadar 10 milionluk bir geri alım yapacağız benzeri bir açıklama bekliyorum...
Satış kademelerinin boş olması iyi dönüp alacaklar var ama hep aşağı yazıyorlar. Sabah kötüye oynayıp tek kademeden medet ummak neymiş bakıcaz... :halay: 1,19 yansın şimdi.
Her yerde bi kedi muhabbeti var.en son biri de ölü kedi sıçraması bekleniyor demis:(((
kasım ayı gibi buradan çıkıp alyag almıştım 0,82 den sonrası göz altı pazarı kağıt 0,26 gördü maliyeti 0,55 kuruşa getirmiştim bugünde 0,62 den sattım çıktım ucuz yırttım, yakında yanınızda olucam baldayım tanır beni :)
Bizim borsada gaz arap şirket alacak şeklinde 🤣 katar. Kuveyt vs
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Yeni bir hikaye lazim.araplar olmadi.geri alim çok cüz ı rakamlar.beyin var para var tecrübe var.icraat bekliyoruz girisim bekliyoruz.
Bize de sabretmek düşüyor.
bir daha böyle dandik şirketlere yatırım yapılmamasını öğrettiği için ağa denen dallamaya teşekkürler. bugün zararına sattık kurtulduk. senden gelecek paranın .......
arkadaşlar bu tür kağıtlar yatırım değil kumardır. şirket 5 para etmez patronun keyfine kalmış. burada yazılanlara bakmayın patronda ağa filan deniliyor. olsa olsa züğürt ağa olur.
Gerçek ağalar beyaz filo, flap gibi hisselerde şovunu yaptı.
Günaydın açılışı kaçıranlar ve benim gibi GAP li açılış sevmeyenler. Bol kazançlar.
Yolumuz açık olsun şimdiden. Ucuza kaptırmayın :yahoo:
Günaydın
Hayırlı cumalar
Bol kazançlı bir gün diliyorum.
Benim çorba parası cikti ama sanmıyorum. Ucuza mal yok
Patron... Kademeleri boş bırakmadan tek kademede mal çeviren kurumlara kulak ver... :yahoo:
https://www.youtube.com/watch?v=5Pq4nGV4KQw