Sayfa 194/976 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. bir daha böyle dandik şirketlere yatırım yapılmamasını öğrettiği için ağa denen dallamaya teşekkürler. bugün zararına sattık kurtulduk. senden gelecek paranın .......

arkadaşlar bu tür kağıtlar yatırım değil kumardır. şirket 5 para etmez patronun keyfine kalmış. burada yazılanlara bakmayın patronda ağa filan deniliyor. olsa olsa züğürt ağa olur.

Gerçek ağalar beyaz filo, flap gibi hisselerde şovunu yaptı.

2.  Alıntı Originally Posted by walterwhite Yazıyı Oku
    bir daha böyle dandik şirketlere yatırım yapılmamasını öğrettiği için ağa denen dallamaya teşekkürler. bugün zararına sattık kurtulduk. senden gelecek paranın .......

arkadaşlar bu tür kağıtlar yatırım değil kumardır. şirket 5 para etmez patronun keyfine kalmış. burada yazılanlara bakmayın patronda ağa filan deniliyor. olsa olsa züğürt ağa olur.

Gerçek ağalar beyaz filo, flap gibi hisselerde şovunu yaptı.
    Anadolu satışı sizin miydi yoksa ?

3. Günaydın açılışı kaçıranlar ve benim gibi GAP li açılış sevmeyenler. Bol kazançlar.

4. Yolumuz açık olsun şimdiden. Ucuza kaptırmayın

5. Günaydın
    Hayırlı cumalar
    Bol kazançlı bir gün diliyorum.
    Benim çorba parası cikti ama sanmıyorum. Ucuza mal yok

6.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Anadolu satışı sizin miydi yoksa ?

anadolunun satışı dün yoktu dönüp geri aldı tahminen akyatırımdan satmış tabi aktan satan sen değilsen

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    anadolunun satışı dün yoktu dönüp geri aldı tahminen akyatırımdan satmış tabi aktan satan sen değilsen
    1,16 - 1,18 alış tarafındaydım. Ama dün sabah Anadoludan anlamsız bir satış gelmişti, hatta yazmıştım bıkıp giden biri olabilir diye

8.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Günaydın doktorlar... Şirket alımından ziyade şu an karlı bir şirket satım haberi duymayı isterim paranın faizde durması sorun değil. Anadoluda ki arkadaş ya bıktı yada pazartesi ödemesi var. Sabahtan kustu gitti. Desteğe gireyim biraz...
    Bak bu mesaj dün sabah 11:19

Sayfa 194/976 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •