Bankofamerica 300bin döşedi. Karşıda toplu alıcı yok. Ky alıyor olabilir.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bankofamerica 300bin döşedi. Karşıda toplu alıcı yok. Ky alıyor olabilir.
https://www.yatirimkredi.com/orge-yabanci-takas-oraniMi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yenilenebilir enerji arge
Baraj üstü solar enerji sistemleri arge
Metrolar
Olası kanal istanbul projesinde mutlaka yer alacak olması
Kârlı ve istikrarlı büyüme
Ucuzluk
Yurtdışı iş ilişkisi kurma beklentisi
Hertürlü beklenti var iki çizik atanlara bakmayın temel analizi çok kuvvetli bir hisse 3-4 ay sonra çok farklı rakamları konusuyor olacagız. Adam akıllı lot yok yeterki dişe gelir birkaç kap gelsin ve nisan sonu 2021-1 kârlı gelsin.. gerisi sular seller
bu şirketi ben de takibime alıyorum. herkese günaydın
Ey yönetim bölün şu kağıdı artık. Fiyat ucuzlasin.
bölünmesi lazım tam zamanı %300 falan olsa harika olur
En yakın Genel kurul tarihi ne zaman bilginiz varmı
Mayıs'ta olur genel kurul. Yönetim kurulunun sermaye tavanına kadar yükseltme yetkisi var. İstediği zaman kullanabilir diye biliyorum.
Hissede hacim yok derecede az. Robot işlemlerle hacim varmış havası yaratılıyor. Alan almış satan satmış. Mal isteyen kesenin ağzını açmak zorunda. Yoksa doldur boşalt ile bu hisse bir yere varmaz.
Bankofamerica 11 TL den malı döşedi millete. Hiç değişmeyecekler, kağıdı mahvettiler.
İstediğin malı toplayamadın anlaşılan, o yüzden camurlastın, kizlinligin bundan.
Sen ve senin gibi köpeklerin ipi kimde acaba.
Eyvallah.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankof köpeği mala abanıyor. İşleri güçleri şeytanlık.
https://i.hizliresim.com/hXT3bC.jpg
aylık takas
Bugünde it gibi satmış.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belediyeden aldigi ihale kesmedi yatirimciyi herhalde.oysa baska bir firma almis olsaydi tavana yapustirirlardi.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu dönem borsayı ıtıbarsızlaştırma ve yatırımcıyı zarar ettirme operasyonu , bank ofun ,ardında abd, ali koç ve,küreselciler var , aselsana neden kimse giremiyor , 50 lıra olması lazım , soros aselsanda operasyon yaptı ve millet korkuyor, bugün yunana destek verıp orada konuşlanmak borsayı eksi , doları + artı yaptı , korkak millet boyun eğdi, bugün görüldüki yabancı ülkede cırit atıyor, başkan istifa edeceğine kalıp ülke adına radıkal kararlar alırdı , örnek günlük %marj 2/3 yapardı , yatırımcı korunurdu tüm hiselere bürüt uygulanırdı , ne olurdu işlem az olurdu, ama zararda az olurda yada buna benzer tedbirler alınırdı, halkın parasını tuvalet kağıdı dolarla buhar ettiler bırkaç gun , yada hafta eksi gidecek borsa , umarım yanılırım, cuma son dakıka , son sanıye yeşil kapattılar sözüm ona + kapattı sağlıcakla kalın
Hissenizinde yapacağınız işinde taaaa....
Zorda olsa ve çok sık bozsa da tavan olmak güzel (12.04) Hak etmediği yerlerde hala Orgeneral :Sad:
gün...
günlük 12.50 altı, haftalık 12 altı..
https://i.hizliresim.com/5QZGfB.jpg
tavan kilit.. çözülmez sanırım ama haftaya endeks önemlii..
endeks buralardan aşağı gelirse ne yapar..
https://i.hizliresim.com/o9TImy.jpg
ORGE nin çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. SASA ORGE ASUZU NETAS TCELL çok büyük firmalar, yatırımcı firmalar. Hadi ORGEM göster kendini.
Sadece zamanCPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelsiz onayi spk dan ne zaman gelir acaba
işlem hacmi düşük sanki alan satan azalmış bir şeyler olacak bu ara bakalım
Abiler merhaba. Foruma ilk kez yazıyorum. Uzun vade amacıyla 4 hisse aldım hepsi bist 100’den. Bist100 dışından bu şirket aklıma yattı ama kararsızım. Uzun vade için görüşleriniz nelerdir?
iyi sıkıştı..
960 üzerinde 10 lar neden olamsın
hafta..
bazı hisselerede haftalık güzel fibolar oluşmaya başladı..
https://i.resm.im/w4wCBnJ.JPG
Ek 27553
Orge destek ve direnç seviyelerini grafik üstünde gösterdim. Güçlü bilanço geleceğini umuyorum. YTD
Bilanço çok iyi gelmiş ilk çeyrekte 9 milyon kar ikinci çeyrekte 17 milyon 6 aylıktan toplam 26 milyonluk kar. Sessiz sedasız ama hızlı büyüyen bir şirket.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANALİZ-Orge 2.Çeyrek Finansal Sonuç Değerlendirmesi(Gedik Yatırım)
Gedik Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:"2Ç21 Finansal SonuçlarıŞirketin açıklanan son finansal sonuçları 2021/06 dönemine aittir. Bu* sonuçlar itibariyle şirketin:Net satışları 2. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre %112,9 artış* göstermiştir. Geçen yılın aynı çeyreğine göre %79,4 artışla 76.2* milyon TL olmuştur. 2021 yılının ilk 6 ayında geçen yılın aynı* dönemine göre net satışları %52,8 artışla 111.9 milyon TL seviyesinde* gerçekleşmiştir.FAVÖK'ü 2. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre %230,7 artış göstermiştir. Geçen yılın aynı çeyreğine göre %83,6 artışla 24.9 milyon TL olmuştur. 2021 yılının ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre %47,5 artışla 32.5 milyon TL seviyesinde gerçekleşmiştir.FAVÖK marjı 2. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre 1.166 baz puan artış* göstermiştir. Geçen yılın aynı çeyreğine göre 75 baz puan artışla %32,7 olmuştur. 2021 yılının ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine* göre 104 baz puan düşüşle %29,0 seviyesinde gerçekleşmiştir.Net karı 2. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre %86,18 artış* göstermiştir. Geçen yılın aynı çeyreğine göre %67,4 artışla 17.2* milyon TL olmuştur. 2021 yılının ilk 6 ayında geçen yılın aynı* dönemine göre net karı %46,8 artışla 26.4 milyon TL seviyesinde* gerçekleşmiştir.Net nakdi 2. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre %20,6 düşüşle 19 milyon TL olmuştur. Sonuç:Şirket, 2Ç21’de 76,2 mn TL satış geliri (Gedik: 42 mn TL 24,9 mn TL FAVÖK (Gedik: 9 mn TL) ve 17,2 mn TL net kar (Gedik: 8 mn TL)* açıklamıştır. Şirketin FAVÖK’ü ve net karı beklentilerimizin üzerinde* açıklanmıştır. Güçlü satış gelirleri operasyonel performansı* desteklerken, marjlardaki gelişimin de pozitif katkısı görülmüştür. 2Ç21’de bazı projelerdeki ivmelenme ve yeni işlerinin katkısının* başlaması ile şirketin satış gelirleri yıllık %79 artışla 76,2 milyon TL’ye yükselmiştir. 1Ç21’de 249 milyon TL olan birikmiş iş portföyü* yapılan işler ve eklemeler sonrasında 2Ç21’de 232 milyon TL’ye* gerilemiştir. Şirketin FAVÖK’ü yıllık %84, çeyreklik %231 artarken, FAVÖK marjı yıllık 75bp ve çeyreklik olarak 1.166bp büyüme* kaydetmiştir. Yeni işlerin daha yüksek marjla gelir yazmaya başlaması* şirketin marjını da yukarıya çekmiştir. 2Ç20’de %22,7, 1Ç21’de %20,7* olan efektif vergi oranı bu çeyrekte %32’ye çıkmış, şirket 8,1 milyon TL vergi gideri yazmıştır. Ancak artan vergi giderine karşın güçlü* faaliyet performansı net karı desteklemiştir. Şirket 1Ç21’de yıllık %67 ve çeyreklik %86 artışla 17,2 milyon TL net kar açıklamıştır. Hisse 2021 yılı beklentilerine göre 6,9x FD/FAVÖK ile işlem* görmektedir. Finansal sonuçların hisse üzerindeki etkisini olumlu* olarak değerlendiriyoruz."Analizin tamamı için:http://e.gedik.com/click/558ef42bb2e...1fe588d*******