Sorunlu kredilerde yani grup 2 kredilerde diğer bankalara göre ykb daha iyi...ancak son 10 gündür satış yiyen bankaların başında...göreceksiniz banka karda da hedeflenen bütçeyi tutturacak...ytd
Printable View
Sorunlu kredilerde yani grup 2 kredilerde diğer bankalara göre ykb daha iyi...ancak son 10 gündür satış yiyen bankaların başında...göreceksiniz banka karda da hedeflenen bütçeyi tutturacak...ytd
sinirlenmeyin hepimize yetecek kadar ykbnk var piyasada seç beğen al.
dip desen son zamanların en düşüğünde bu dibi beğenmedin mi bekle pala yaz gönder yeni dip gelsin.)))
Önce biraz grafik bak sonra gel burada yorum yap..
Vakbn ile halkb nereden nereye düşmüşler..
Hali ile tahta boş..
Boş yorumlar yapma..!!!!
Piyasayı hiç beğenmedim..
Güçlü değil..
Papaz davası var bugün sanırım..
Bir kararsızlık hakim..
1.90 da gelebilir 2.25 de..
Dolar da önce 2 kuruş alıyorlar sonra 6 kuruş verip 2 kuruş alıyorlar
aslında verdikleri 1 kuruş ama..algı işte..
thy asels a bugün eregl e katıldı ama 93.000 (eski zirve) nin altında olduğumuz sürece bende gözü toprağa bakıyor demektir endeksin.
endeks bir eksiye geçse çökecek gibi duruyor. garan zaten geberik...
yani hacimli
nereden alırsan a %25 varan düşüşler olacak
parasına gücüne kuvvet tahta yapıcının bonkörlüğüne hasta oldum çekinmeden veriyordu
birden kesti vermeyi mermi bitti aloo versene pehhh :)
Yapi kredi batti batacak dendigi donemde nominalin hemen altini gordu eski para ile 990dan dondu. Sonra en kotu psikolojinin oldugu 2008 krizinde tum bankalarla beraber dipleri test etti. Yakin donemde gordugum en kotu psikoloji Rus ucagini dusurduklerinde yasandi 3.09 dan dondu. O gunku kur ve bolunmus fiyata gore bugunun 2 kati civari.
Yani bilancoda anormal bir kotulesme ya da bilinmeyen bir negatif haber yoksa, bilinen NPL sorunlari, genel fon cikislari vs bilgileri ile dip ya da dibe yakin bolgelerdeyiz.
ykb nın batması olacak işmi koskoca koç un banka . ykb batarsa verdiği kredilerden Türkiye batar.
olacağı şu bir tur daha basarsalar veya baskıda banka endeksi güçlenmeye başlayacak ve yukarı ataklar bundan sonra daha güçlü olacak kanısındayım.
insanların bu kadar düşüşe inançlarının olduğu yerde ayı piyasası biter ayı piyasası rallisi başlar.
yanılırsam
1.80 ler normal karşılarım yanıldık usta deriz tahta yapıcıya
ABD'Lİ PAPAZ ANDREW BRUNSON'UN TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDECEK
Dolar 5 kuruş zıpladı
ykbnk 5 kuruş düştü
1 sn de..
kıçı kırık bir papaz yüzünden ülkenin değerleri bu kadar oynamamalı..
bugün usta lokal dibini yapıyor ondan tahtayı 2.05 kadar rahat bırakıyorum
ve ekliyorum delikanlıysa 2.05 altına versin pehhh.
Ben bazı şeylerin bu kadar derin olduğunu düşünemedim idi...
Çıkış gelebilir diye düşünüyordum ama son günlerdeki fiyat hareketleri bana en az 1 1.5 senelik birdüzeltmenin önü açıldı izlenimi veriyor..
1.90 lara gelirse alırım diyordum fikir değiştirdim..
Daha bu pilav çoooookk su kaldırır..
V şeklinde bir çıkış beklemiyorum artık..
1.90 da olabilir 1.50 de oradan gazlayıp 2.20 yi gösterip yeniden de daldırabilirler..
Süreç uzayacak..
Hemde çok..
Çıkışa dair işaret görmedikçe mal almak taşıma maliyetini artırmakdan başka bir işe yaramaz..
20 faiz ortamında böyle bir hamallığa katlanmayacağım ben şahsen..
Şu an için durum budur..
Ne doların ne faizin ateşi sönmeden bankalar da kalkış söz konusu olamaz..
niye vermiyor bu gerzek verse ya 2 tl altına hiç olmadı ortam müsait göm gitsin bize ne yapacan malı bu havada
faize koyarsın 22 bileşikten ahahahaha .
Bu rahip yapıkredide üst düzey yönetici herhalde...baksana tutukluluk devam denince yapıkredi düşüşte hepsinin önüne geçti...
Kentuf fiyat hareketleri çıkış sinyali vermek bi yana düşüş sona erdi sinyali bile vermiyor..
Benim düşüncem budur..
Bu durumda dip oluşumunun tamamlandığını görmeden mala atlamak adamı epey bi hamal yapabilir..
Kaldıki bu bir banka kağıdı..Yani bankacılık sektöründen ayrı düşünememeyiz..
Yani BORSA kalkmadan bunun da kendi başına bir yere gideceği yok..
tkfen yada ne bilim sasa kords eregl gibi bir kağıt değil..
Seni bilirim finans konularında iyisindir..
Ama benim nacizane görüşüm şimdilik bu..
Elim çok gidiyo almaya ama..ı ıh..
Bir trend sinyalini alalım anca o zaman..
Düşüncem çok başka bir gelişme olmadıkça dolarda 5 tl lerin üstü mıktanıs gibi çekiyor..
Bu kadar gümbür gümbür açık hemde koca koca bankalarda..
Zor..
Bu kadar sinek uçsa dolara 10 kuruş alım geldiği ortamda gerçekten hisse alınmaz..
Misal 24 temmuz MB faiz artırmasın dolar anında 5.20
Üstüne sert açıklamalar düşürecez faizi bilmem ne şu bu
al sana 5.50
bu iş iyice çığrından çıkmaya başladı..
gerizekalı bir papaz diyoruz ama piyasa öyle algılamıyor demek ki işte..
inatlaşmanın manası yok..
dolar 4.85
breh breh breh
çok sertleşebilir hareketler dikkat..
orası olmaz bunun altı olmaz..
dikkat..
herkes gitsin yatsın dört beş ay bir sene ben size derim al sinyalini.
benim maliyetlerin en yükseği üstünde bir hafta gezerse al sinyali gelmiş olur.
bu tahta yapıcı mefta oldu yenisini getirin dememiz yakındır.
kol bacak veriyor elindekileri
o kadar dedik kasma o kadar yıllarca endeks çıktı götürmediniz
şimdi bu fiyatlardan kapıyorlar elinizdekileri
nah sattırırırsınız aşağıdan o kadar daha kaptırırlar yallah tahtalıköye.
endeks yükselirken bir iki kademe çıkamayıp endeks düşerken 2-3-4 katı sert düşen bir hisse bunu defalarca tekrarlıyorsa iyi bir hisse olamaz. dönüşü de zaten süründürür. kendime göre biraz zarar ettim. :drunk: bundan sonra 1 lot alırsam deli ...iksin. :drunk:
7 düvel memleketin boğazına çökmüş
döviz faiz borsa boğmaya çalışıyorlar..
bi ton yere bak
okumadığın analiz haber şu bu kalmasın
dolardı döviz idi
amerikan 10yr lar
trump du FED di şuydu buydu
gel üzerine tahtada anlık veri izle
sonuca varmaya çalış..
bi dallama gelsin hepsi gitti bi bu kaldı desin..
senide bu tahtayı yapan adam sansın küfürü bassın..
hakkaten buralarda yazmanın manası kalmadı bu adamlara maskara olmanın bir manası yok işte ..
suç bizde..
borsaya bakıyor hepsi gitti bi bu kaldı şeklinde bi hayat yaşıyorsan cidden sana ve senle aynı havayı soluduğumdan ötürü de kendime acıyorum....
Tipik akp savunması seninki yedi düvel değil çöken bize. Sen 120 milyar borcu 460 milyar dolara çıkar. Fabrikaları sat yol havalanı yap birşey üretme sonra dış mihraklar olsun. 16 yılda bu hale ben getirmedim ülkeyi. Hiç bizde suç yok. Klasik hep dış güç tren devrilir 4 metrede sorun var diyen savunmanın bi benzeri. Getirseler di daren acemoğlunu yada bilgili birini ekonomiye. Ben madwn mühendisiyim enerji bakanı iken ne icratı olduda şimdi burda olsun diye düşünürken yatırımcı ne düşünr. Sen dallama sallama de dur bu ülkeyi senin kafadakiler bu hale soktu koyuncuk
Yine üç banka artıda bu gitmedi. Zoruna mı gitti
Az kaldı verecek abi bugün de vermicem vermicem çekti çok değil 10 gram istedim 1.99.
Moralim bozuldu 1.99 100 gram almaya karar vermem an meselesi :)
2 sene sonra 8 10 liradan alırken görürsem size bu yazıyı hatırlatmak boynuma borç olsun. Bizim millet niçin ucuz mal almak istemiyor aklım almıyor.Forum iyice kıvama gelmeye başladı darısı tahtanın başına.
Xbank endeks düşüşünü bağladıkları tek beklenti bedelli artırım furyası.
Bedelli sonrası 40gunde yaklaşık %20 düştü. İş,ak,halk dan fazla düşmüş. Garanti ile dususte yarışıyor. Bedelli ne alaka....
Bedeli küçük yatırımcıya ödettiler
tahta yapıcı senin işin bitti sen bu şekilde mal vermeye devam et
cenazen dipten önce kalkar
tahtada hacim yaratıyor kendince embesil iyi havada taşıyamamışsın bu havadamı taşıyacaksın derler adama
garan gibi 200 milyon lotu boşalt ve git hali hazırda alıcıda var bak ahahahaha
eski fiyatı olan 3 lira üstüne eninde sonunda gelecek
sabırla beklemeye devam
arşivde dursun
ykbnk
piyasa değeri = 17.992 milyar tl
piyasa dğeri dolar bazlı = 3.723 usd
fk= 4.67
pd/dd =0.57
Aşağıda linkini yazdığım sitede yapı kredi bankasının
hisse defter değeri 3,74 lira olarak gösteriliyor.
Sayet doğruysa değerinin epey altında işlem görüyor
http://www.borsagundem.com/piyasa-ek...se-detay/YKBNK
pd/dd nin 0,57 olması bunu göstergesi zaten. 1 in altındaki oranlar için genelde yeterinde iyi pazarlanamayan, yatırımcının ilgilisini çekememiş hisse yorumu yapılır.
Diğer bir seçenek olarak ta finansal tabloların doğru değerlendirilememesi düşünülür. Ancak bir banka hissesinde bu pekte mümkün değil.