Yapi kredi batti batacak dendigi donemde nominalin hemen altini gordu eski para ile 990dan dondu. Sonra en kotu psikolojinin oldugu 2008 krizinde tum bankalarla beraber dipleri test etti. Yakin donemde gordugum en kotu psikoloji Rus ucagini dusurduklerinde yasandi 3.09 dan dondu. O gunku kur ve bolunmus fiyata gore bugunun 2 kati civari.
Yani bilancoda anormal bir kotulesme ya da bilinmeyen bir negatif haber yoksa, bilinen NPL sorunlari, genel fon cikislari vs bilgileri ile dip ya da dibe yakin bolgelerdeyiz.
ykb nın batması olacak işmi koskoca koç un banka . ykb batarsa verdiği kredilerden Türkiye batar.
olacağı şu bir tur daha basarsalar veya baskıda banka endeksi güçlenmeye başlayacak ve yukarı ataklar bundan sonra daha güçlü olacak kanısındayım.
insanların bu kadar düşüşe inançlarının olduğu yerde ayı piyasası biter ayı piyasası rallisi başlar.
yanılırsam
1.80 ler normal karşılarım yanıldık usta deriz tahta yapıcıya
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
ABD'Lİ PAPAZ ANDREW BRUNSON'UN TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDECEK
Dolar 5 kuruş zıpladı
ykbnk 5 kuruş düştü
1 sn de..
kıçı kırık bir papaz yüzünden ülkenin değerleri bu kadar oynamamalı..
bugün usta lokal dibini yapıyor ondan tahtayı 2.05 kadar rahat bırakıyorum
ve ekliyorum delikanlıysa 2.05 altına versin pehhh.
Ben bazı şeylerin bu kadar derin olduğunu düşünemedim idi...
Çıkış gelebilir diye düşünüyordum ama son günlerdeki fiyat hareketleri bana en az 1 1.5 senelik birdüzeltmenin önü açıldı izlenimi veriyor..
1.90 lara gelirse alırım diyordum fikir değiştirdim..
Daha bu pilav çoooookk su kaldırır..
V şeklinde bir çıkış beklemiyorum artık..
1.90 da olabilir 1.50 de oradan gazlayıp 2.20 yi gösterip yeniden de daldırabilirler..
Süreç uzayacak..
Hemde çok..
Çıkışa dair işaret görmedikçe mal almak taşıma maliyetini artırmakdan başka bir işe yaramaz..
20 faiz ortamında böyle bir hamallığa katlanmayacağım ben şahsen..
Şu an için durum budur..
Ne doların ne faizin ateşi sönmeden bankalar da kalkış söz konusu olamaz..
niye vermiyor bu gerzek verse ya 2 tl altına hiç olmadı ortam müsait göm gitsin bize ne yapacan malı bu havada
faize koyarsın 22 bileşikten ahahahaha .
Yer İmleri