öyleyse öpseler yükselmez çünkü dolar yükselirse küçükler kar eder sistemin amacı küçükleri ütmeye odaklı borçlandır üt daha çok borçlandır daha çok üt etinden sütünden sömür palanın işi bu dolar dedğin neki kağıt mürekkep bas bas dur
Printable View
Yahu diyorum seve seve girecekler suriyeye, şuanki durumu sürdüremezler bu kadar basit. Kamu bankaları öz sermaye eritmiş bırakın karı zararı. Sabah sat öğlen sat akşam sat gece sat bu krizi yıkacakları tek yer suriye. 2018 de 3,70 den 4,90 hareketi suriye operasyonuyla geldi dejavu olacak işte.
Zaten ikide bir mermi, top, füze fiyatlarına dem vurup duruyorlar...Kılıf hazır...
Siz biliyo musunuz bi mermi ne kadar maliyeti ?
üçgen daralıyor,zaman azalıyor.rsi uyumsuzluklarına dikkat.ben suniyim diye bağırıyor. bu işin sonu çift hane.
https://invst.ly/bhrbe
Bir mermi 25 gayme
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S&P500 bilanço daraltmanın durdurulmasını bile beğenmedi.
KolayPara'ya geri dönülmesini istiyor gibi..
Endeks %2 dolarda tık yok valla korktmaya başladım
Kuru aşağı getirdiklerinde de dövizin 55% olan ağırlığı düşmüş olur. Sonrasında, düşük kurdan bireysel yatırımcının alımını engellemeyi denemek de bir yöntem olabilir
https://i.hizliresim.com/RgP43o.png
Bu fiyatlamalar Powell üzeri yüzde 2 üzeri bu fiyatlar..
Biz Powell fiyatlamasının 1 kuruş üzerine gidemedik..
Bir daha ekonomi hakkında kötü konuşanı affetmem..:)
Batık gözüken şirketlerin patronlarının yurtdışındaki hesaplarına el koymak da sistemi dengeler
Çokta fifito bassınlar borsaya hergün %3 %5 %10 bu kafayla olduğu sürece bademler yabancı bayram eder bu ülkede. Tanzimden dolar satıyor adamlar hergün saatleride belli :D
Hukuk kurallarına uymadıktan sonra o kadar çok yöntem var ki. Zorla getirtirsin, ama önce siyasette şeffaflık sağlanmalı ki, yapılanın bir mala çökme değil, milli menfaat bağlamında olduğu belli olsun.
3 Ağustos'tan itibaren tüm sigaralara ortalama 3 tl olacak şekilde zam geleceği iddia ediliyor. .
5.5528 vurdu çekti.
Bir sistem yine çengele asma algoritmasını uyguluyor.
Bekledigim gibi borsa 100k altinda kapatmis. Dolar ise cok zayif. Bunu sadece kamunun satmasi ile aciklayamayiz bence.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/d4wIJL.jpg
Dipten dolar almayan yandaş mütahittir , iş adamıdır falan kaldıysa diye şu 4 saatlik supdemi test etmeye uğraşıyorlar akşam akşam.
5,5466 da başlıyor supdem bölgesi.
iyi fırsat verdi piyasa, ağustos vadeli doları 3.6520 shortladım.. aslında tereddüt etmiştim öğle saatlerinde, dolar shortlamak yerine yoksa endeks longlasam mı diye düşünmüştüm, allah korumuş :)
isviçreli leydi dolar shortlar için spot 5.62- 5.63 stop olarak izlememi tavsiye etti, kadın işi biliyo
bu ilkel zihniyetin ekonomiyi getirdiği nokta çok açık biçimde ortada..
ekonomideki gerçekleri bile reuters, blloomberg ft gibi mecralardan ancak alabiliyoruz..
yalan ve yanıltma üzerine kurulu her şey..
TR deki basın ise tamamen bunları adamı olmuş duırumda..
tek dertleri vatandaşın elindeki dövizleri bozdurmak.. beton ekonomisini ayakta tutmak..ve canları sıkıldığında yeni ve yeniden vergi icat etmek...
ama.. 500 milyar dolar borcun altında eziliyorlar.. ve gittikçe daha da agresifleşecekler.. daha once 600 milyar dolar olarak milli gelir hedefini vermiştim.. önümüzdeki dönemde 500 milyar dolara bile inerse şaşırmam..
evet.. dolar üzerinden algı kasıyorlar.. ama onlardan daha akıllılar mutlaka piyasada var.. istedikleri kadar aşağı bassınlar.. olması gereken yere gelecek..yay her geçen gün daha çok geriliyor..
Ben kimsenin danaya girmek için dolar bozacağına inanmam.
Bir haftasonuna mutlu giremedik bu nedir ya 5.627 gör 5.55 e daya endeks %2 eksiyken dışardaki desteğinede dolarınada isyan ettirdiler valla sinir harbi başka bişey değil 200 günlük ortalamında altında kapat gece bayramda ver 6 lardan olduğu gibi 5.65 lere şimdide 5.55 ten 5.05 lere ne bok oluyorsa olsun satmıcam küfür yazıyorum buraya siz okumayın ....
dün bbht de "yurtiçi yerleşiklerin döviz miktarı 8 milyon dolar azaldı" biçiminde aptalca bir haber vardı.. insan utanır bu haberi vermeye.. azalmadı demen lazım.. bu kadar katakulliye rağmen vatandaş dövizini bozmadı demen lazım.. 200 milyar dolar içinde 8 milyon dolar nedir ki! tüm yorumlarda alt metin "vatandaş neden bozmuyor" ve akabinde cevabı da veriyorlar.. "güven sorunu var"...
peki.. neden bu güven sorunu var.. söyleyemiyormusunuz.. hahahhaaa. ama vatandaş söylüyor bu güven sorununun nedenini.. çok açık..
5.5450 ye kadar bastı..
breh breh breh..
ve çekmedi.
5480
5.5460'ların altını tırnakladı.
ZAR RUB BRL gittikleri yüzde 5 lik mini ralli den geri dönerlerse bizimkiler doları artık 5.10 a basar..:)