İçeriden haber mi aldın Çöl kardeş...?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İçeriden haber mi aldın Çöl kardeş...?
Aman arkadaşlar benimki sadece sallamasyon
Burada temel, teknik yok, her sey soylenti uzerine gider. Eskiler boyle seylere guler gecer de sakin birileri olabilir falan diye dusunmesin, uzulurum. 0.78 de olur 0.48 de
Yanlis hatirlamiyorsam bir ara THYAO'ya gelmistin. Oradaki netice ne oldu. Nugurlu
Aklıma çatırçutur geldi. O da böye kesin kesin konuşurdu ve de oldu. Kulağı çınlasın o günden beri ortalıklarda yok. Her kim o kılığa girdi ise yine bekleriz. Belki de yönetim aynı IP ile çift login tespit etti ve üyeliğini iptal etti.
Herneyse sen de öyle kesin konuşur gibisin. Gerçi söylediğin çok da olmayacak birşey değil. Altı üstü 10 kuruş fark var arada. Piyasayı ve endeksi de çok takmıyor müco-it bu aralar.
Ben de 3 sene falan önce ihyay için içimden gelmişti 0,23 kuruş olan hissseye 0,85 kuruşa kadar gider ama sonrasını bilmiyorum demiştim.Tavsiye falan değildir diye de yazmıştım.Çok dalga geçmişlerdi birkaç kişi 1 ay civarı 0,83 kuruşu görmüştü sonra 0,35 lere tekrar inmişti.
En son THY de 15 lirayla vedalaşmıştım... Sonra düştü zaten.
Bu kagidin sanki 1 olma zorunlulugu varmis
gibi yaziyorlar yok oyle bir sey
neden olmasin demek ayri
1 olacak demek ayri seyler
Kanal istanbul ihalesinde hedef ihlas grubu hisseleri gibi gorunsede ibreyi terse cevirebilirler. Ilk ihalede en cazip teklifi altiparmak mimarlik vermistir. Bu sirket yesil gyo nun teseron firmasidir. Hatta yasar altiparmak hala yesil yapi genel muduru olarak gorev yapmaktadır. Haberin kaynagi buradadir. Ytd.
https://www.google.com/amp/s/www.hur...pildi-41478314
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende ev yaptıracağım Köprü taşıttırma işim olursa o zaman Altıparmak ile görüşür yaptırırım 408 bin lira uygun fiyatmış :)
kanal istanbul bin kulplu kazan gibi
herkese tutacak bir kulp var
yeter ki zihniyet bozuk olmasın
Hem böyle kesin tarih ve fiyat veriyorsun hem de beni ona buna niye benzetiyorsun diyorsun. Öncelikle senin yaptığın SPK mevzuatına göre suç. Sonra da açıklama isteyene sallamasyon benimki diyorsun. Bu foum birilerinin birileriyle t..k geçme yeri değil. Çatır bile bu kadar kesin tarih ve fiyat vermiyordu oayrı konu. Öncelikle kendi paylaşımlarını yazdığın sorunlar açısından değerlendirsen daha iyi edersin ve böyle cevaplar almazsın.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin -633 puan, ortalama tahmin ise -655 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +175 puan olurken, en düşük beklenti -1777,50
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 2'si pozitif, 33'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 766,06 puan artışla 98945,88
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -633,00
Ortalama : -655,00
Maksimum : +175,00
Minimum : -1777,50
Katılımcı: 35[(+2)(-)33]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/04/2020 - 09:16:49)
bunlar bosa olta atmaz
4 gun tatil hammal araniyordu bulundu
Emeksiz zengin olanın, Kitapsız bilgin olanın,Sermayesi din olanın rehberi şeytan olurmuş.
31 ve 69 bu kagıdın en önemli iki direnci
tesadüf mü?
bence degil
mücait ören çok hayırlı bir evlat emin bir tüccar sözünün eri bir müslümandır.
komşunu gözetir fakir fukarayı korur doyurur
ona dil uzatanın dilleri kurusun el uzatanın elleri kurusun
ona bakıca görüyorum iyiligin güzelligin yeryüzünde vücut bulmuş halidir onu dinleyince derdiniz tasanız
uçar gider mücait ören değerli bir insandır, bilge bir insandır, bu ülkenin millî ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmet yapıyor; her şeyi de açık, devletin denetimi, gözetimi altında açık, her şeyi gözünün önünde olan
bir insandır.
:):):wave:
İhlas ın iştiraki olan İhlas pazarlama 34 milyon lot iheva hissesi satmış, kaç liralardan sattıkları yerine “çeşitli fiyatlardan” demişler
Bu nasıl bir bildirim. Nasıl “çeşit” bir fiyat acaba? :)
10 cent max degeri
risk alginiza gore
31 kurus min al 69 kurus max sat
spk kurallari geregi sirkete borctan dolayi dava
acilinca kapa bildirme zorunluluguda var
daha neler neler varda anlatmaktan yoruldum kanunlar zengini korumak icindir
kendi spekulasyonlari icin
bana gelinceye kadar kimler var ne siteler
dergiler var hepsini kapatmasi lazim o zaman
forumun basinda uyari var zaten okuyunuz
Spk yaptığı son hamlelerle yatırımcıya mesaj verdi sanırım.
Aynı nitelikte şirketleri ayrı ayrı borsaya sokup ve borsada bir çok koldan çok güzel hareketlerle birlileri iş başı yapmış yine!
Sanırım bu grupta şirket hisselerini defter değerinin üstü hisse almak büyük risk. Hisse defter değerinin üstünde her fiyat yatırımcıya kitleme eylemine dönüşüyor hep!
Zaten spk da cezalarla speklere “ biraz stop” dedi, yatırımcıya da ise “akıllı olun” mesajı verdi sanırım:)
MORUKLAR....22 nisan da geçti. 24 Nisanda da bu ky satmayacak. medet umulan , güvenli tek yer kabul edilen, kuruluşu 4 temmuzda da Satmayacak. yeni çağa girilmiş. minik bitler! de bağırmiş kendi kendine.
Arkadaşlar cezamız nihayet bitti kalbini kırdıgım tüm arkadaşlardan özür dilerim özür dilemekte bir erdemdir her kese bol kazanclar
Kİmseler kalmamış anlaşılan malı satmışlarki yok kimse ben tekkeyi bekleyecem el mahküm
10 Ayda 10 Senem dolaçak batsada satmayaçağım ha birede alıyorum
Zaraı kultarmak için Maliyeti düşürmeye çalışıyorum
AL SAT TUT TAVSİYESİ DEYİLDİR
Coknguzel baskı yapıyorlar,kanal İstanbul olur yada olmaz bilemem ama suna kanaatom var;Bu iblis ihale tarihine yakin sert bir hareket yaparak ya harro ya marro diyecek.ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanların en aşağısı, din kisvesi altında, Dünya menfaatı sağlayanlardır
https://twitter.com/i/status/1253726562861621251
Ne kadar sakin ve güzel bir ortam :) Bol kazançlar arkadaşlar
hus kardeş akşam kapanışa doru tavan olurmuyuz bu gün hiç sesin cıkmıyor kendine iyi bak
Ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus
koca bist te hic bir hisse bu fiyatlarda tutulmuyor
ihlas 69
ihlas 31
yeminle Allahsiz bunlar
ozellikle bu rakamlar milletle dalga geciyorlar.
Her zamn ayni terane hus..bugun bile cikar gibi yapip geri basti..hisseler tavsn icin birbiriyle yarisirken bu dusmenin pesinde..hergun tvn acanlar varken..bunun gibi o... denk geldik..ytd
Yine ayni hisseler tavan acti..buda surunuyo hala.. Allah seni bildigi gibi yapsin
Arkadaşlar bu gün 0.70 üzerine atarmıyız teknikle uraşan arkadaşlar ytd