Sayfa 194/907 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7253 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    İhlas ın iştiraki olan İhlas pazarlama 34 milyon lot iheva hissesi satmış, kaç liralardan sattıkları yerine “çeşitli fiyatlardan” demişler
    Bu nasıl bir bildirim. Nasıl “çeşit” bir fiyat acaba?
    Borsada bir şirket veya iştirak şirketi hissesi sattığında, satış fiyatını belirtnek zorunda değil mi?
    “Çeşştli fiyatlardan sattık” diye bir bildirim mümkün mü?

2. Spk yaptığı son hamlelerle yatırımcıya mesaj verdi sanırım.
    Aynı nitelikte şirketleri ayrı ayrı borsaya sokup ve borsada bir çok koldan çok güzel hareketlerle birlileri iş başı yapmış yine!

Sanırım bu grupta şirket hisselerini defter değerinin üstü hisse almak büyük risk. Hisse defter değerinin üstünde her fiyat yatırımcıya kitleme eylemine dönüşüyor hep!

Zaten spk da cezalarla speklere “ biraz stop” dedi, yatırımcıya da ise “akıllı olun” mesajı verdi sanırım

3. Exclamation Yatırım Amaçlı Değerlendirilemez

MORUKLAR....22 nisan da geçti. 24 Nisanda da bu ky satmayacak. medet umulan , güvenli tek yer kabul edilen, kuruluşu 4 temmuzda da Satmayacak. yeni çağa girilmiş. minik bitler! de bağırmiş kendi kendine.

4. Arkadaşlar cezamız nihayet bitti kalbini kırdıgım tüm arkadaşlardan özür dilerim özür dilemekte bir erdemdir her kese bol kazanclar

5. Kİmseler kalmamış anlaşılan malı satmışlarki yok kimse ben tekkeyi bekleyecem el mahküm
    10 Ayda 10 Senem dolaçak batsada satmayaçağım ha birede alıyorum
    Zaraı kultarmak için Maliyeti düşürmeye çalışıyorum

AL SAT TUT TAVSİYESİ DEYİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by Karaşimşek1 Yazıyı Oku
    Kİmseler kalmamış anlaşılan malı satmışlarki yok kimse ben tekkeyi bekleyecem el mahküm
    10 Ayda 10 Senem dolaçak batsada satmayaçağım ha birede alıyorum
    Zaraı kultarmak için Maliyeti düşürmeye çalışıyorum

AL SAT TUT TAVSİYESİ DEYİLDİR
    aynı durumdayız fakat genel olarak rağbet grubun diğer hisselerine doğru kaymış. forumdaşlarin oruç ve diğer ibadetleri kabul olsun.çeteye de Allah ıslah etsin diyelim.

7. Coknguzel baskı yapıyorlar,kanal İstanbul olur yada olmaz bilemem ama suna kanaatom var;Bu iblis ihale tarihine yakin sert bir hareket yaparak ya harro ya marro diyecek.ytd

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İnsanların en aşağısı, din kisvesi altında, Dünya menfaatı sağlayanlardır
    https://twitter.com/i/status/1253726562861621251
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 194/907 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •