Spk yaptığı son hamlelerle yatırımcıya mesaj verdi sanırım.
Aynı nitelikte şirketleri ayrı ayrı borsaya sokup ve borsada bir çok koldan çok güzel hareketlerle birlileri iş başı yapmış yine!
Sanırım bu grupta şirket hisselerini defter değerinin üstü hisse almak büyük risk. Hisse defter değerinin üstünde her fiyat yatırımcıya kitleme eylemine dönüşüyor hep!
Zaten spk da cezalarla speklere “ biraz stop” dedi, yatırımcıya da ise “akıllı olun” mesajı verdi sanırım![]()
MORUKLAR....22 nisan da geçti. 24 Nisanda da bu ky satmayacak. medet umulan , güvenli tek yer kabul edilen, kuruluşu 4 temmuzda da Satmayacak. yeni çağa girilmiş. minik bitler! de bağırmiş kendi kendine.
Arkadaşlar cezamız nihayet bitti kalbini kırdıgım tüm arkadaşlardan özür dilerim özür dilemekte bir erdemdir her kese bol kazanclar
Kİmseler kalmamış anlaşılan malı satmışlarki yok kimse ben tekkeyi bekleyecem el mahküm
10 Ayda 10 Senem dolaçak batsada satmayaçağım ha birede alıyorum
Zaraı kultarmak için Maliyeti düşürmeye çalışıyorum
AL SAT TUT TAVSİYESİ DEYİLDİR
Coknguzel baskı yapıyorlar,kanal İstanbul olur yada olmaz bilemem ama suna kanaatom var;Bu iblis ihale tarihine yakin sert bir hareket yaparak ya harro ya marro diyecek.ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanların en aşağısı, din kisvesi altında, Dünya menfaatı sağlayanlardır
https://twitter.com/i/status/1253726562861621251
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer İmleri