Sirket anasinin gozu. 17'nin altinda mal alacak ille.
Babasi %2 yukarda, 100 euro. 170 eurodan 90 euroya cakildi 1 ayda.
http://share.matriksdata.com/Images/...1420066149.png
Printable View
Sirket anasinin gozu. 17'nin altinda mal alacak ille.
Babasi %2 yukarda, 100 euro. 170 eurodan 90 euroya cakildi 1 ayda.
http://share.matriksdata.com/Images/...1420066149.png
2008'de ve 2015'te alacakti da almadi. Upuzun hikaye oldu. Burda wham-bam-thank-you-mam. Ertesi gunu basladi hemen. Demek ki oyle GK'mus gakmis gukmus degilmis olay gecen seferlerde bahaneyi attigi.
AB'de havayollari %15 yukarda. Bir bunun babasi uyuz kaldi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1435395987.png
Bu niye devre kesti simdi
Acilisin %5 ustu devre kesici osisa. Bakiyorum sen basini kuma gommussun. En iyisini yapmissin, bizi mahvediyorlar burda kac gundur.
İnsan Olan İnsan Olana Bunu Yapmaz Yapamaz Gönlü El Vermez Vicdanı Sızlar,Bizi İnsan Yerine Koymuyorlar Burası Kesinleşti İnat Ettik Satmadık Şimdide Bekle Yükselsin,7,20 İken Satacaktım Ama Garanti Bankasının Bıktıran Hata Ekranı Yüzünden 1 Gün Satış Yapamadım Sonrada Yükselir Bir Umut Diye Bekledim Giren İyi Girdi Bu Kazığı Çıkarmamız Zor Görünüyor Sonumuz Hayr Olsun Diyelim
Bu devre kesici Halkbank yukarı gitmesin diye mi yapılmış ya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl bir hissesin sen ya tavanı %10' a indirdiler onu bile göstermiyorsun bize...
devre kesici kötü değil, süresi kötü, 5 dk sonra bırakmalı, sacmalık sürede. çünkü o sırada başka gelişme oluyor.
TAVHL orco listesi:
Orco - Lot - Alis - Satis
Is: 600K - 24 - 17.5
Yapi Kredi: 600K - 23 - 17.0
Yatirim Finans: 400K - 25 - 18.0 (Big ORCO)
Global: 500K - 24 - 17
Delta: 200K - 27 - 18
Halk: 200K - 25 - 18
Gedik: 500K - 23 - 18 (Big ORCO)
Credit: 3000K - unknown - 19 (Big ORCO + Kene)
Doce: 200K - > 28 - 17
Borsa boyle bir sey, dun amansızca satiyor gösteren bugun aliyor.
Eger bu bir tepki degilse, 2-3 geri gelislerle surekli tirmanmali , geri gelis kademe aralığı artarsa tepkidir diyeceğim.
pegasus tavan oldu çıkacağı var ama daha çıkamıyor
arkadaş yüzde ona çekecekleri tuttu sınırı gerçekten hiç ellemeselerdi keşke
Acaba tepki mi yoksa bilmediğimiz gelişme mi var.Kalıcı olsa tadından yenmez ama böyle durumlarda diken üstü oluyor
Borsa çok iyi gidiyor, böyle kaparsa ve haftasonu olumsuz bir durum olmazsa pazartesi de en azından açılış artıda olur.
Çok az satım yaptım daha fazla satılmaz buralardan yazık, kendimi engellemek için ekranı kapatacağım.
Akşam piyasalar kapandıktan sonra görüşürüz.
Herkese iyi kazançlar..
Ninemin bana çocukken çok sık söylediği bir laf vardı: "loose lips sink ships my darling, never forget that" derdi hep çocukken. Gevezelik gemileri batırır, işleri mahveder anlamında. Pimpiriklisin ve sabırsızsın, çok çelişkili laflar ediyorsun, özgüven eksikliğin tavan yapmış, olumsuz psikolojiye yani "korku, dürtü ve açgözlülük" üçgenine esir düştüğün için gözüne fener sıkılmış bir tavşan gibi ne yapacağına asla karar veremiyorsun. Senin işin harbiden çok zor. Şunu unutma: Borsanın %80'i psikolojidir, %10'u temel analiz, %10'u teknik analiz. Psikolojiyi doğrultamazsan; borsada yapacağın icraatların kafadan %80 aleyhine olur bunu not et bir kenara.
Meraktan soruyorum, 32.5 yıl önce 1987 Eylül ayında sen kaç yaşındaydın? Ben İngiltere'de bir yatırım fonunda borsa yatırımları ile alakalı çalışıyordum. Tek 1 günde ABD borsası %23 düşüverdi. Evet tek 1 günde. Bugünkü Dow'un 30,000 zirvesi dikkate alınırsa 7,000 puan ediyor. 1989 krizinde benzer bir durumla karşılaştık. Ben o "kara" günleri yaşamış biriyim. Dediğin gibi mevcut kriz de aşılacak ve gelecekte bugünlere bakıldığında sadece bir enstantane olarak kalacak.
Th kardeş kabul ediyorum psikolojim bozuk ne alabiliyorum ne satabiliyorum. Sizlerden ışık bekliyorum. Bu 100 bine kadar ki bir tepki ise ki onu soruyorum. Bir daha 83 bine kadar gelir ki halk 4.60 olur. Ben zarar azken satıp alttan almayı düşünüyorum. SiZden de destek bekliyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Citigroup batmaz çünkü "batmasına müsaade edilemeyecek derecede önemli bir kurum" listesindedir, TBTF (too big to fail) listesi. En kötü ihtimalle ABD Devleti bankaya sermaye koyar, karşılığında hisse alır. Bildiğin "bail in" durumu işte. Bail out olması durumunda ise mevcut hisse yatırımcıları ellerindeki her şeyi kaybediyor.
Ben artık Türkiye'de bir köyde yaşıyorum. Bildiğiniz köy işte, tavuklar koyunlar çobanlar tezek kokusu ekili tarlalar vs vs. Ev yoğurdu, süt ve gezen tavuk yumurtasına gömülüyorum sürekli. Sağlığım mükemmel. Haftada tek 1 gün şehir merkezindeki ofisime gidiyorum. Eğer gitmem gerekmiyorsa haftada 1 gün de gitmiyorum. Köydeki evimden işlerimin çoğunu yapabiliyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Burada Corona Morona hak getire, gündeme bile gelmiyor.
Th üstad biz de şehirde evden haftada 1 ancak cikabiliyoruz ama parasızlıktan. Ne varsa ful hisseye gömülecek. Olsun pişman değilim. Dün aldım, 2 sene vade koydum.Ya sifirlasin ya 2 ye katlasin 2 senede. Ortasını kabul etmem:)
Bu arada yazılarını arıyoruz fırsat buldukça yaz.Başlıktaki panik havası biraz dağılıyor
Bana bir cevap verin lütfen bu hareket tep ki mi yoksa dönüş mü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi