Sayfa 188/1003 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by ibrahim40 Yazıyı Oku
    Yeni alınan tedbirler sıkıntı olacak gibi.... Garan devre kesti. Viopta satış yiyor. Yarım saat sonra viop düzeltmezse gaplı açacak. Nasıl iş arkadaş. Ne kurcalayıp duruyorsunuz şu sistemi...
    Lanet gelsin oynamasalardı keşke şu ayarlarla.
    Garanı 9.23 görünce dün aldığımın birazını satışa yazdım, piyasa fiyatından gitsin dedim en kötü 9.22 satılır. Devre kesmiş meğer 9.13 açıldı ordan satıldı aktif fiyat verdiğim için.
    Böyle düşüş engellenmez ellemesinler piyasa mekanizmasını, çıkışa da ket vurdular şimdi boş yere.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Daha cok roundu var. Belki sonra verir. Ben de fazla Pegi alamadim zaten. Cok sig bir tahta. 36 ortalamali istedigimin birazi ancak. Haftaya bakacagim.
    Dostum pegasus mu sığ tahta? kaç milyonluk alıyorsun korktum şimdi

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Adamlar cikiyor. Halk sirket olabilir yani. Doce'nin son 1 sene 25'in altinda maliyeti yok. Credit zaten 1 senedir satiyor hangi fonsa artik. 20 ortalamayla 2 milyon lot mal satti. Global'in maliyeti 23-34 arasi, 500K lot. 3 gundur satiyor 17'den.
    HALK şirkettir zaten ordan yapıyorlardı hep işlemleri.. Asgari 10 milyon lot alıcaz dediler daha 100k bakalım.. Tabi zaman vermemişlerdi... Vereni burdan alırız diyorlar yani...

GK'a kadar dediler. 23 Mart'ta GK. Bu fiyatlardan 12 milyon lot alabilirler. Satan satsin xtirsin gitsin artik. Kanimizi emdiler be.

O Halk'tan emin olamadim. TAV modern bir sirket, amele bankasini kullanmiyordur herhalde.

Muahahahahaha. Saldirin!

Değerli dostlar halkbankasını reysaşgayrimenkulle değiştirmem mantıklı olur mu sizce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Lanet gelsin oynamasalardı keşke şu ayarlarla.
    Garanı 9.23 görünce dün aldığımın birazını satışa yazdım, piyasa fiyatından gitsin dedim en kötü 9.22 satılır. Devre kesmiş meğer 9.13 açıldı ordan satıldı aktif fiyat verdiğim için.
    Böyle düşüş engellenmez ellemesinler piyasa mekanizmasını, çıkışa da ket vurdular şimdi boş yere.
    Tam da söylemek istediğim buydu. Ve siz yanıldınız. İnşallah sizin için hayırı olur. Devre kesenlerde bir çok kişi yanıldı.

Şu konjöktürde işlem yapmak riskli olmakla beraber en azından viop fiyatlarını herkesin görebilmesi lazım. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    GK'a kadar dediler. 23 Mart'ta GK. Bu fiyatlardan 12 milyon lot alabilirler. Satan satsin xtirsin gitsin artik. Kanimizi emdiler be.

O Halk'tan emin olamadim. TAV modern bir sirket, amele bankasini kullanmiyordur herhalde.

Muahahahahaha. Saldirin!
    Süper ya 23 mart kaçırmışım onu...

8.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Değerli dostlar halkbankasını reysaşgayrimenkulle değiştirmem mantıklı olur mu sizce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn. TGT hiç borsacı karakteri yok sizde, sürekli bir kararsızlık, başkalarından akıl tavsiye isteme.
    Yapmayın batacak paranız, yazık günah, kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz, veremiyorsanız da önce çalışın temel teknik analiz falan öğrenin ya da çok küçük bir parayla birkaç sene işlem yapıp alaylı öğrenin sonra büyük portföyle işlem yapın.

Sayfa 188/1003 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •