anlık gaz tüketimine bakıp, anlık dolar alımı mı yapıyor adamlar:) o zaman tekrar kar yağınca dolar çoşacak demektir..bana komik geliyor ama, burası Türkiye, sıfır planlama ile olabilir böyle şeyler.
Printable View
Dolarda esaslı harekete daha çok var gibi. Bu haftalık direnç 8.51.
https://i.hizliresim.com/ernEYG.png
Gavuracaklar gavursunlar...
Sonra iyi olmaz ..
T e s t e r e....
degişen bişi yok
https://i.hizliresim.com/H6E8Iu.png
Orda bir çizgi var geçemezsin diyen kim. Sen iste gülüm yenisini çizerler sana.
AYIn 19'U bugün, analİz olarraktan ;
Garan desek TA 8-0cak beri kitlek,
Viop30 ha keza TA 11-0cak beri aynen..
krdmD dedikleri malda taze sabah kitlendi piYasada..
...
İyi gayret ettiler ama yakında sıra birbirlerinde,
'ittirip kakı$tırıp kalkışma style' bademligil Bistik borsa versiyonu. ))
Hakikaten consensus, dünkü paylaşımlarına baktım, benim de içime şüphe düştü ne yalan söyleyim...
1.672' lerden başlamışsın şort açmaya, hem de 300-500 puan gibi sık aralıklarla sürekli ilave yapmışsın...
Matematiksel olarak bu tarz bir pozun batmama ihtimali yok...
Yukarı doğru piramit yapsan buna da teminat dayanmaz...
Yaptığın iş ve işlemleri ben de anlayamadım doğrusu...
Buraya bir ekstre yapıştırmak farz oldu artık sana...
Kavurma iyidir dostum...
Onların işine akıl ermez..
1.650 kadar inerken de satış yaptıklarını sanmıyorum..
Al ver gibi geldi bana...
Kıstırdıklarını alıp şakıradak götürdüler...
Dediğim gibi Ayu kızı takip ediyorum...
Karnında bir değişiklik görürsem,trendin döndüğünü düşünürüm...
Naçizane...
Gızaran yerlerine sürsünler gavurmanın yağlarını )..
Sırasıyla & parasıyla bu i$lerr..
Sayın mykskstar 5-6 ay sonra doların 10 tl yi geçeceğini yazıyorsun.
Buraya yazmak size para kazandırmaz. Söylediklerinize inanıyorsanız; aracı kurumunuzun VİOP tahtasında HAZİRAN 2021 vadeli USD/TL 8,05 den satılıyor.
HER 1000 DOLAR İÇİN 2000 TL VAR ..
Bu arada ben 1-2 jeton aynı vadeye cortladım....
Dır dır dır ama ben flatım diyenlerden değilim...
bunlarda ne kadar hain insanlarmış.. göstererek alın satınsana ne olmuş sanki basarsınız ordan bi kaç milyar dolar daha:) öngörümmü? olmaz olurmu hiç. gramına kadar hemde...
1 eylul 2016 dan
https://i.hizliresim.com/TTOkWz.png
Dün sabah makas 1200 puandı, akşam 3000 oldu, şimdi de 1600, spotta yaptıkları hareketleri abartabilmek için makası kullanıyorlar resmen
Uzun vade endeksin yolu da daha uzun. İlk döngü tamamlandı.
https://i.hizliresim.com/Bbc7tR.png
Esas ana döngü için daha var.
https://i.hizliresim.com/oLrocc.png
Orta-Uzun vade bakınca endekste kuvvetli bir yükseliş görülüyor. Esas yükseliş. Fragman izlenmekte gibi. Bir rahatlama geldikten sonra esaslı ralli gelecek gibi.
Sen yapıştır madem )..
Perşembe - Cuma döndüre evire çevire 166X - 167X kâr-al kapattığımız kalın %'sel zırvasal short pozlarımızı,
dün bugün 167X - 1719 en iyi ortili re-short yapaduruyoruz..
Ne var bunda anlamıyacak ??, borsacılığın bu kısmı zor değil ki )..
piYasalar ile 3-5 sorunlu forumcu çötecinin vesairenin algısına oyununa kapılmamak lazım.. :yes:
Basit $eyler bunnar).
16 ocakta kavurdun mu diye sordum, evire çevire hemde dedi.
Sensör bayım yukardan vuruyor aşadan kavuruyor neyini anlamıyonuz ki, gayet başarılı trade ediyor diye düşünüyorum... Bu sabahta geldi en tepeden giydi şortunu
Bugün de aldı 10 puanı
Leziz bistteka daha ne olsun.
Siz daha iyisini yaparız diyorsanız buyurun paylaşın sizi takip edek :he:
yanlış bilmiyorsam bu akşam Yellen konuşacak, muhtemel senaryo zayıf dolar istemem diyebilir, saat 18.00 dan sonra dolarda hareketlenme olabilir bilgisi olmayanlar için yazıyorum
Hemen :kahkah:
kazanovalığı ile ünlü bir adam bir partiye davet edilmiş. ev sahibesi konukları ile gayet iyi bir şekilde ilgileniyormuş. tam eğlencenin en güzel anında elektrikler kesilmiş. hemen hizmetkarlar mumları yakmışlar. ancak müzik olmadığından tüm konuklar sıkılmaya başlamışlar. bizim kazanova bir öneride bulunmuş. sıra ile her davetli bir soru soracak, soruyu bilen sorandan 100 $ alacak. ilk soruyu sormuş kazanova:
- elim cebimde cebim delik elimde ne var?
ev sahibesi hemen arkasını dönüp uşağa seslenmiş:
- sebastian beyefendinin paltosunu getir!
adam hemen atılmış
- bir dakika lütfen beni yanlış anladınız.
elini cebinden çıkarmış, avcunun içinde bir bozuk para durmakta imiş. ev sahibesi adamdan özür dilemiş, tüm konuklar çok eğlenmişler bu durumdan. sıra diğer konuğa gelmiş. tüm konuklar birer soru sorduktan sonra sıra yine bizim kazanovaya gelince aynı soruyu tekrarlamış:
- elim cebimde, cebi delik, elimde ne var?
tüm konuklar başlamışlar saymaya:
- bozuk para, top, kumaş, kalem, vs.
adam her defasında hayır cevabını veriyormuş. merak içindeki insanlar daha fazla dayanamamışlar ve yalvarmaya başlamışlar cevabı öğrenmek için. adam arkasını dönmüş ve uşağa seslenmiş:
- Sebastian paltomu getir!
eregl, kchol ve sise ciddi trade imkanları verdi.. dün seansın ilk kısmında kchol baskılandı sonra seans sonuna doğru endeksle beraber coşkuya katıldı.. trade etmeyi en çok sevdiğim kagıt açık ara kchol.. şemsiyesi altndaki diğer bist30 ve bist100 şirrketleri ile spekülasyon yapılması gerektiğinde kullanılan bir kagıt bence.. ekonominin her alanına nerdeyse dokunuyor.. spekülasyon dedim bu arada, manipülasyon değil :) . oldukça likit ve hızlı bir kagıt.. bir trader içn mükemmel ikili kombinasyon..
Yukarıdaki mesajı Cuma günü saat 12:11' de atmışım...
Ekstreden de göreceğin üzere, 12:07 - 12:08 bandında yoğun THY alışları var...
Bizim kimseden saklayacak birşeyimiz yok...
Evet dediğim gibi dün yaptığın işlemleri özelden bile atsan kabulümdür...
Atarsan herkesin içinde senden özür dileceyecem...
Çıkıla Dolar çık..
Düş DowF düşüle.
Sen yapıştır dedin, yapıştırdık...
Problem şu ki; Çoğu forumdaş senin yaptığın işlemlerin gerçek olmadığını, yalan olduğunu düşünüyor...
Bu düşünceleri bertaraf etmenin tek yolu bir ekstre paylaşmak...
Evet burası public burdan paylaşmak zorunda değilsin, özele de atsan kabulümüzdür dedik...
Halen daha eveleyip, geveleyip, direteceksen; yine de saygı duyarım...
Ama bu iddaların zımnen kabulü anlamına gelir bunu da bilmiş ol...
Bizim de paramız riskte bu arenada.. Bereketini kaçırmadan paylaşmaktır forum esası..