Sayfa 186/1004 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    işte onun için benim küçük kız; baba boş ver okulu diyor asıl para youtuberlerde
    İSMAİL BEY CİDDİ ANLAMDA bilgileri parayla ölçülemeyecek biridir ben forex yaparken kendisi dubai de vs uğraşıyordu ve idoldü.! fenoenlik konusunda kimler var sıra ismail hocaya gelene kadar...ooo ooo ooo.!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    38
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    burada ki algının baş kahramanı elbet bir gün haklı çıkacak demo hesaplarla yaptığı sanal paralarla hayatı güzelleşecek..
    herkesin uyandığını görmek çok güzel 5 oldu net sorgulayan 5 oldu..çalı arkası konuşur herkes susar.!!
    o mert45 gelecek daha biraz da ona konuşacam millete bu ikisi algıyı bastı.!!yatacak yerleri yok.!!
    hala güzelleme yapanlar var hayret.!!
    Bana sorarsanız çoğunluğun UYUDUĞU ya da UYDUĞU yok hocam. Dikkate almaz aklı başında adam bunları. Kaç aydır tuttum kendimi muhattap olmayım diye, bugün artık dayanamadım. Hala re short, kavurma, haşlama. El insaf, insan Allahtan korkmasa kuldan utanır.

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

NEREDE BU DOLAR TL GÜZELLEMESİ YAPANLAR O SON KIRMIZI BARA YAPAY DİYENLER.!!!
    bakın böyle yapılır analiz 754 üstünde al dedi sistem salınımlar normal dedi.!!
    7,34 üstünde kalıcılık sağlayacak mı artık buna bakılmalı.!!
    yakalrım baba her türlü yakalarım.!!
    Bu grafikleri 6 kasım dan önce paylaşsaydınız dolar düşecek deseydiniz bi anlamı olurdu.. Şu an sadece sinek vısıltısı. Ben 5 6 ay içinde 10 lirayı geçeceğini düşünüyorum..endeks 80 binken 10 ay sonra 160 bini geçer demek analizdir.. 160 bin olmuş endeks şurayı geçerse 165 i 170 i görür demek gerçekten komik kaçıyor

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Topiğindeki grafı yakında güncelliyecem .
    Bozkurt elini belli etmiyecekmiş artık ona göre
    Burda hergün para dağıtıyorlar, artık bu paraların bi kısmına el koydum, o yüzden bi süre elimi belli etmiycem, paraya ortak çoğalınca pala bana kızıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    İSMAİL BEY CİDDİ ANLAMDA bilgileri parayla ölçülemeyecek biridir ben forex yaparken kendisi dubai de vs uğraşıyordu ve idoldü.! fenoenlik konusunda kimler var sıra ismail hocaya gelene kadar...ooo ooo ooo.!!
    yorumları güzel.ücretli yapması şaşırttı.

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Her gün 1-2 kağıtla endeksi tutuyor...

Bakalım bugün bizim mi şanslı günümüz...
    Piyango sabah bana vurdu, benimkini tavanladılar erkenden...

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bu grafikleri 6 kasım dan önce paylaşsaydınız dolar düşecek deseydiniz bi anlamı olur.. Şu an sadece sinek vısıltısı. Ben 5 6 ay içinde 10 lirayı geçeceğini düşünüyorum..
    sinek vızıltısı mı bırakın şu lafları .!!!
    şimdi burada ben bildim olayı değil sistem beni kaç liralık zarardan kurtardı olayını gösteriyorum ...okumadın tabi ki önceki gönderileri sallıyorsun grafiğimize.!!
    7,38 den aldırdı sistem ilk başta 7,47 üstünde kalıcılık gör dedi bu pozun stratejisi 7,41 stop dedi ve 7,41 de stop ettir di peki sontra ne oldu sistem gene dedi ki tamam 7,34 üstü boğa piyasaı ama ben al sinyali mi boğa piyasası teyit yerinde veririrm dedi 7,54 bu değer ve dün bunu paylaştık dxy ile..baka sana göre o zaman tam kırılımda atmış olduğum analizi atayım sonra bu lafları etme bana TAM YERİNDE ATIYORUM O ZAMAN DOLAR ENDEKSİNİ.!!

bi cacıktan haberin yok kendi kendine kibir yapıyorsun bak BUNU DA TAM yerinde attık artık SENİN MANTIĞINA GÖRE SÖZ SAHİBİ OLABİLİR MİYİM..
    dolar endeksinde ne dedik KIRMIZI ALAN AŞAĞI kırılırsa ŞAKLAĞI YER DEDİK.!! al sana dolar endeksine ŞABLAK attığım yorumum.!!
    zaten takdir etmenizi vs beklemyiroum ama verilen emeğede saygınız olsun be net boğa da ayı piyasası denen adamdan ne beklenir.!!

son 1 haftadir olusan durumlar herkese normal geliyorsa diyecek bisi yok..bana hic normal gelmiyo bu kadar aceleci agresif davranislari

Sayfa 186/1004 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •