Bu grafikleri 6 kasım dan önce paylaşsaydınız dolar düşecek deseydiniz bi anlamı olurdu.. Şu an sadece sinek vısıltısı. Ben 5 6 ay içinde 10 lirayı geçeceğini düşünüyorum..endeks 80 binken 10 ay sonra 160 bini geçer demek analizdir.. 160 bin olmuş endeks şurayı geçerse 165 i 170 i görür demek gerçekten komik kaçıyor
sinek vızıltısı mı bırakın şu lafları .!!!
şimdi burada ben bildim olayı değil sistem beni kaç liralık zarardan kurtardı olayını gösteriyorum ...okumadın tabi ki önceki gönderileri sallıyorsun grafiğimize.!!
7,38 den aldırdı sistem ilk başta 7,47 üstünde kalıcılık gör dedi bu pozun stratejisi 7,41 stop dedi ve 7,41 de stop ettir di peki sontra ne oldu sistem gene dedi ki tamam 7,34 üstü boğa piyasaı ama ben al sinyali mi boğa piyasası teyit yerinde veririrm dedi 7,54 bu değer ve dün bunu paylaştık dxy ile..baka sana göre o zaman tam kırılımda atmış olduğum analizi atayım sonra bu lafları etme bana TAM YERİNDE ATIYORUM O ZAMAN DOLAR ENDEKSİNİ.!!
bi cacıktan haberin yok kendi kendine kibir yapıyorsun bak BUNU DA TAM yerinde attık artık SENİN MANTIĞINA GÖRE SÖZ SAHİBİ OLABİLİR MİYİM..
dolar endeksinde ne dedik KIRMIZI ALAN AŞAĞI kırılırsa ŞAKLAĞI YER DEDİK.!! al sana dolar endeksine ŞABLAK attığım yorumum.!!
zaten takdir etmenizi vs beklemyiroum ama verilen emeğede saygınız olsun be net boğa da ayı piyasası denen adamdan ne beklenir.!!![]()
son 1 haftadir olusan durumlar herkese normal geliyorsa diyecek bisi yok..bana hic normal gelmiyo bu kadar aceleci agresif davranislari
Yer İmleri