Sayfa 184/1004 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop - XXX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    38
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Tamamlayamamışın bademligil ha gayret..
    Aralığın son haftasıydı galiba şimdi arşiv karıştırmak istemiyorum, vadeli 1570-1580 sevisyesinden 1520 seviyesine geldi sen ordan burdan kavuruyodun külbastı yapıyodun, burda seni tebrik edenler sıraya girmişti. Sonra ne oldu 1520 den 1720 e geldi vadeli yani +200 yaptı. Dün 1650 seviyelerini gördü sen yine aynı. Sana diyecek bişey yok ama senden etkilenen ya da takip eden varsa onlara söyleyim vadeli 1850 e gider artık yani bir +200 var garanti. Neye göre +200 yazdın diyeceklere peşin cevabım: badem-ül ala kons indikatörüne bakarak yazdım.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    abi sana göre de herşey yapay yav..arkadaş organik olan nedir sadece short yapmak mı.!!
    Onun için de şu an erken gözüktüğünü söylemeliyiz.. Ama ekrandaki manüple fiyatları da kıstas alamayız düşüş gelene kadar

3. Her gün 1-2 kağıtla endeksi tutuyor...

Bakalım bugün bizim mi şanslı günümüz...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tahtalar arası surf yapıyorlar düzeneğin başında oturanlar .
    Bu hareketlerle seanslık düzeltme ve endeksi tutuyorlar.
    En azından benim düşüncem böyle.
    senin bu dediğin senaryo hiç bozulmadı allah razı olsun furyayı kapan parayı da kapar.!!
    ekgyo da gelirler mi onu de hele.!!
    2,53 üstüne atmazsa saatlik tırt diyor.!!

yorum alalım pekişelim pls.!!

5.  Alıntı Originally Posted by gurme Yazıyı Oku
    Aralığın son haftasıydı galiba şimdi arşiv karıştırmak istemiyorum, vadeli 1570-1580 sevisyesinden 1520 seviyesine geldi sen ordan burdan kavuruyodun külbastı yapıyodun, burda seni tebrik edenler sıraya girmişti. Sonra ne oldu 1520 den 1720 e geldi vadeli yani +200 yaptı. Dün 1650 seviyelerini gördü sen yine aynı. Sana diyecek bişey yok ama senden etkilenen ya da takip eden varsa onlara söyleyim vadeli 1850 e gider artık yani bir +200 var garanti. Neye göre +200 yazdın diyeceklere peşin cevabım: badem-ül ala kons indikatörüne bakarak yazdım.
    burada ki algının baş kahramanı elbet bir gün haklı çıkacak demo hesaplarla yaptığı sanal paralarla hayatı güzelleşecek..
    herkesin uyandığını görmek çok güzel 5 oldu net sorgulayan 5 oldu..çalı arkası konuşur herkes susar.!!
    o mert45 gelecek daha biraz da ona konuşacam millete bu ikisi algıyı bastı.!!yatacak yerleri yok.!!
    hala güzelleme yapanlar var hayret.!!

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    2500 den şortladım.
    5000 den lönke dönecem.
    neee?
    meee.
    kavurmaya devam.

töbeki üle oldu.
    aldığımızı geri verdik asdas.

şaka şaka,
    7000 binden şortladım.
    9 binden lönge döncem. asdas
    Topiğindeki grafı yakında güncelliyecem .
    Bozkurt elini belli etmiyecekmiş artık ona göre

7. tavla pegasusu goren thy de ataga kalktı... benım basım kel mı dıyor...
    cok heyecanlı bır yarıs oluyor... %10'luk fınısh cızgısını ılk kım gogusleyecek...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ...............
    yeni tepe yapmaz demiştiniz yaptı ancak çok samimi bulduğum analizinizi burda kimse eleştiremez asla neden.............
    Sv Dostum,
    Dün akşam yeni zirve büyük olasılıkla gelebilir, hatta vadelide 1800 hedeflenmiş olabilir düşüncesiyle yattım. Geç kalktım bugün, yazınızı görünce Şubat vadeli 1725 i geçmiş diye düşündüm ama henüz geçmemiş, bendeki veri eksik ve hatalı değilse tabi.

Sayfa 184/1004 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •