%100 GRAMLA YOLA DEVAM..hamdolsun hiçbir zaman kıç yalamayı tercih etmedik..:)
Printable View
%100 GRAMLA YOLA DEVAM..hamdolsun hiçbir zaman kıç yalamayı tercih etmedik..:)
yanlız naci cuma günü 7.22 den dolares longladıysa varya ne kar etmiştir merkez. ama adamı genede işten aldık :plc:
Ula pazarda artis ne gezer
Ortadoğu da akıl ne gezer.
Aynı davranışla farklı sonuç alacağını sanan aptallarla dolu.
Çocuk kalmış milletin fertleri.
Beğenilmezsek alınırız..
Başkasını kötüleyerek kendimizi temiz sanırız.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu halkın 200 milyar doları var bankalarda,uzun süredir bekliyorlar,yüksek fiyattan satıp çıkmak isteyen % 20 bile olsa bir kısmı borsaya gelecektir,erken seçim falan olmaz yapmazlar,2 güne herkes alışır duruma ve rakamlara ben borsa tarafında olumluyum
8.457 yakıyor
RTE yi gaza getiren kesim var. Dünyada böyle faiz veren yok diye gaza getirip yediler. Adam ne kitap okur ne gazete ne de TV promter hariç okuma yazma yok.
doların bu seviyede olması sadece mb baskanı gorevden alması degıl
varlık fonu baskanı rte olmus yenı kararnameyle baska seyler donuyor zabaha acıklanır
dolar burda kalmaz duser %15 abartılı hedefimiz venezuela reisinizle the end ....
Twitter'da basın sözcüsü gazetecileri halen "dış güçler" diyorlar...
https://www.youtube.com/watch?v=tYZoXONbZrU
Başkanım foruma 150 promil üstü yazmasan keşkem :) İçmene değil lafım afiyet olsun yarasın ama yazdıklarını anlayamıyoruk :) Hemi birşeyler dönüyor yazmışın, üstüne dolar düşer abartılı yazmışın, bir de üstüne venezuella demişin :)
Anladığım kadarıyla senin de kafan karışmış ve yazarkene 3 kere fikir değiştirmişin :drunk:
Yazik oldu memlekete utopya dedigim hersey oluyor ve korkmaya basladim
Yahu neler oluyo? Biri çıkıp bişey söylese mudahale etse çatı çöktü resmen
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay be 1 yıllık faiz kazancını ,1 günde hepimizin cebinden aldılar
Merkez faiz artırmada üstüne 2 puanda indirime gitse dolar ancak buralara gelirdi be.memlwkete cumhurbaşkanının bu gereksiz hareketlerinden söylemlerinden maliyeti coook büyük be yúz milyarlarca dolar... yazık Cook yazık.seni yönlendiren danismanlarini ben varya....
alkol artık etkı etmıyor bıraktım :) artık sıgara ıcıyorum
asya acılısı feyk acılıs cok kez sahit olduk %15 nedır ulke batmadı daha dur zamanı var
sadece mb gorevden alınması alakalı degıl baska seyler var kulıslerde
cetınkaya alındıgında borsa % 1dusus dolar %2 arttı murat uysal endex rallı dolar dusus yasadı..
fıkrımız sabıt ulke venezuela yol almıs gıdıyor buna dur dıyecek bızlerız ama koyunlarımız cok
Artık tekrar kur zammı gelir fiyatlara..Dolar düşecek yumurta fiyatları düşecek çift sarılı yiyeceğiz derken yine mokoko olduk..Arkadaş uygun fiyattan kredi çekip 3-4 koli yumurta 4-5 kutu yağ alalım dediydi..:kmk: vay babanın kemiği..:oleyo:
geceye not bırakalım ...
dua edın endex ve hısseler dırek taban acsın
sinyali pazartesi verdi sonra salı gunu 2.sinyal geldi.o günden beri sahlara geri döndüm.
ama benim en büyük şansım işlem yapmıyorum.İşlem yapmayınca daha net görebiliyorsun. İşlemde olduğun zaman bir türlü görmek istemiyorsun. Yok yok yanılıyorsun diye iç sesin canlanıyor. Allah işlemde olan herkezin yardımcısı olsun.
Her şerde bir hayır vardır.
Doları bu kadar hayatta beklemiyordum. Sağlam çıktı,
Teşekkürler ülkemin içine bir kez daha ettiğiniz için, bunda parmağı olan herkes....
(kızım sana diyom, gelin sen anla hesabı)
:(
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün forumları dolaştım döviz borsa hiçbir forumda bunları öven yok. Peki bu adamlara kim oy veriyor. Anlamadım bir ömür geçti 20 yıl ne oldu ya kaçıncı kez yaşadık bu olaylari ve yaşayacağız..
200 puan boşa gitti...... :(((
Böyle yapacağına, 200 puan indirdiydi bari,
Aynı hesaba gelirdi hemen hemen
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Tether 7.77 fx 8.08 .. Müthis arbitraj.
Ortalık alev alev maalesef
Önce kabaca teknik durum
Kasımda başlayan yükseliş ocakta zirve yaptı
Şubatta daha düşük bir tepe
Ve en son perşembe günü son zirvenin biraz üstü bir tepe ve yine satış
Aşağıda iki sefer 1440 binler görülmüş.
Mart başından bu güne martın ilk günü hariç yataya yakın bir piyasa
Şimdi bu resim güzel bir resim değil
Özellikle son günlerde yurt dışı çok iyi idi
Buna rağmen çıkamadık
Bir üstteki resimde 5 kurumda para durumu var
MB başkanı konusu yokken
Özellikle son 3 hafta zaten ciddi satış olmuş
Yanı konu MB başkanından bağımsız
Piyasalarda zaten belli bir satış olmuş durumda idi
Buda şu demek
Kasımdan beri yükselen piyasa şuan düzeltme modunda
Peki bugün ne olabilir
Kabaca x100 deki iki sefer destek olan 1440 bölgesi bugün yarın görülecek gibi
İşte burada durum kendini gösterecek
Buradan bir destek durumu olur gibi yapılıp sonra satış gelebilir
Çünkü epey mal zaten satılmış
1440 bölgesi satış için kötü bölge değil
Neye göre
Şayet uzun zamanların zirvesi olan 1240 ler hedefte ise
Bunu ise kimse bilemez
O nedenle şayet 1440 ler görülür ise bu bölge destek oldu deyip hemen dalmamak lazım
İki üç gün bunları izlemek daha doğru olur
Kişisel kanaat
3. Denemede yukarı gitmediğimize göre
3.denemede aşağıdaki destek (1440) ler çalışmaz ve aşağı gideriz
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğümüz 8.58 zirvesinin altındayız.
Olumsuzluğun içinde olumlu.
Fx te stoplar . 8.85 yazılıyor
Sabah 8 altına ineriz gibi.. İnmeliyiz
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzak doğuda piyasalar biraz karışık ama nikkei %2 aşağıda. çok uzun bir gün olacak. 12 saat sonra kim bilir neleri konuşacağız.
umarım herkes ucuz atlatır.
Allah'a şükürler olsun...birbirlerini yiyorlar....memleketi talan etttiler...karşılarında hiç bir güç kalmadı...
Bu bir tartışılmaz fizik kanunu....birbirlerini yiyerek kanser gibi kendilerini yiyerek yok olacaklar....!!!!!!!!!
Yurt dışı basında manşetiz.
Açılışa 8 altında ama oda sevinilecek rakam mı bilemem cuma günü 7 altı konuşuluyordu 8 altına sevşneceğix. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor ymneticilerimiz. Bizde bunada şükür diyoruz. Şükür sistemi zenginlerin ve yöneticilerin fakirleri ve marabayı avutma yöntemi
Bakkal yönetemeyecek adamlara ülke verirsen olacağı bu.
Ne diyorlar? Kıskançlığa devam mı [emoji2960][emoji2960]Redmi 8A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.