Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Vau koçum benim, ne biçim tahminler de yaparnışın sen hadi ordan
    Yalan borcum mu var, 8 üstü ne fiyat verse verecektim. Tahminim de burada dursun. Portfoyümün %50 si gram altın, % 10 u USD %25 banka hissesi, % 15 TL de. Tahminini yazanlara cevap yazacağına varsa bir tahminin yaz, herkes gorsün ne kadar isabetli şeyler söylediğini takdir edilsin.

2. Bu hirsizlar bunu olacagini bilmiyomuydu pozlari aldilar onceden simdide aciklama yapmazlar kaos islerine geliyor

3. Yaşanır ama yarın başka birşey yaşanır
     Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Borsanın reel ekonomiyle alakası yok,hele bizim borsanın hiç yok.Borsada deval raliisi yaşanırsa kimse şaşırmaz. Bakınız Arjantin,Venezuela borsaları.

4. Garantiden dolarin yuzde 10unu caktim cunku killandim herifler 8 liradan dolar aldi benden 5 dakika once
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kim açtı bu başlığı tesadüflere inanırmısınız ben inanmam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yönünüzde tesadüfen terste değilsinizdir inşallah

6.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Yaşanır ama yarın başka birşey yaşanır
    Hocam,döviz sabah bankalar arası piyasada 8 üstü açarsa, borsayı açmazlar.

7. Yarın borsada ilk devre kesenler ederinin 10-20 katı giden hisseler ile döviz cinsinden borcu olan şirketlerin hisseleri olur gibime geliyor
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    7.28 lerin tutmasını beklerim...yoksa 7.10 lr müthiş lonk imkanı verecek dolareste...
    nisan vade dolares 7.38 gördü cuma fakat bize vermedi. bu günlerde az kademe kala pasiflerime vermeyesi tutuyor... sağlık olsun...8.63 lerde açarsa ufak bir cort denemesi yapabilirim...fakat 7.75 lerde açarsa da lonk denemesi...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •