Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    aha bir 10 puan tahmini daha geldi...hayır yıllardır bu piyasada olup, şu ortamda %1 bile eksi açılmaz, hatta artıya bile geçebilir nasıl diyorsunuz...neye daynarak?

ha bir şey olur, ne olur cevap yok!!! böyle yazıp sabah %2-3 aşağıya alım yazmasını mı istiyorsanız insanların...ya da vadeli fazla eksi açmasın short yapalım mı istiyorsunuz..biraz mantıklı yorum lütfen!
    dolar için durum kötü ama bizim borsamızda mal almak için tl yeterli,kim satacak %3 aşagı borsayı ve aldıgı parayla 8.5 den yada daha yukarıdan dolar alacak,yabancı zaten sattı gitti,jöleli boşmu duruyor sanıyorsun,5.50 ye akbankı verirlermi mesela benim düşüncemdir Y.T.D. dedim zaten

2. ula twitterda gene şakşakçılar dıj güçler kılışdar diyor. aklım almıyor . bu karapropagandayı yapıpta birgün bunlardan hesap sorulmazsa adaletin yokmuş dünya derim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    aha bir 10 puan tahmini daha geldi...hayır yıllardır bu piyasada olup, şu ortamda %1 bile eksi açılmaz, hatta artıya bile geçebilir nasıl diyorsunuz...neye daynarak?

ha bir şey olur, ne olur cevap yok!!! böyle yazıp sabah %2-3 aşağıya alım yazmasını mı istiyorsanız insanların...ya da vadeli fazla eksi açmasın short yapalım mı istiyorsunuz..biraz mantıklı yorum lütfen!
    Yarın ki düşüş satıştan çok, alıcı olmayacağı için olucak bence. Bizim yerli kurumlarda bu açıdan çok kötüdür. Hiç ellerini taşın altına koymazlar. Gelecekte düşüşlerde dipten mal toplayanlar hep yabancılar olurdu, bizimkiler onların çevirdiği piyasaya yukardan atlardı. Bakalım yerli borsamızda, yarın ilk ciddi sınavlarında ne yapıcaklar...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. Borsanın reel ekonomiyle alakası yok,hele bizim borsanın hiç yok.Borsada deval raliisi yaşanırsa kimse şaşırmaz. Bakınız Arjantin,Venezuela borsaları.

5.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Yarın ki düşüş satıştan çok, alıcı olmayacağı için olucak bence. Bizim yerli kurumlarda bu açıdan çok kötüdür. Hiç ellerini taşın altına koymazlar. Gelecekte düşüşlerde dipten mal toplayanlar hep yabancılar olurdu, bizimkiler onların çevirdiği piyasaya yukardan atlardı. Bakalım yerli borsamızda, yarın ilk ciddi sınavlarında ne yapıcaklar...
    Bu ortamda borsanın düşmemesini beklemek havanda su dövmeye benzer bende bistin taban olacağını bekliyorum cuma günü hisselerimi satamayan elimi .....diye düşünüyorum

6. Kim açtı bu başlığı tesadüflere inanırmısınız ben inanmam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. )
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yabancıya güzel kızı gösterip çirkini verdiler..Duvağı bir açtı..
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. sabaha kadar interneti kessinler bare emirler iletilmez böylece

Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •