Conflict
@ConflictTR
· 34d
Kırmızı daireSuriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkeden kaçanlar dahil tüm asker kaçakları için tam genel af ilan etti.
Şimdi Suriyeliler evlerine gider mi ne dersiniz? yoksa biz bakmaya devam mı ederiz?
Printable View
Conflict
@ConflictTR
· 34d
Kırmızı daireSuriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkeden kaçanlar dahil tüm asker kaçakları için tam genel af ilan etti.
Şimdi Suriyeliler evlerine gider mi ne dersiniz? yoksa biz bakmaya devam mı ederiz?
:thumbdown::28::party::oleyo:
Taşınan Açıklar da EREGL KRDMD ASELS a açıkcılar gelmiş, tahta yapıcılar bu hisselerde operasyon çekebilirler, fiyat arttıkça açık sayısı da artabilir ve kaçınılmaz son gelebilir,
https://i.hizliresim.com/6f0q8wj.PNG
Seans devam ediyor konu haricine çıkmayalım ..
Masayı sallamaya başladılar +/- 1000 lik bir hareket oldu. Yukarı hareket için shortcu topladı. Yemezler
:wave:
Bu topicte Siyaset, Küfür ve hakaret edenlere de ceza verseniz iyi olacak. Bilgilendire basmıştım. Ama ceza falan yok maşallah.
Siyaseti bırakın! Herkesin bu konuda fikri var zaten. Kimse sizin yazdıklarınızla fikrini değiştirmez. Ancak kendinizi tatmin edersiniz.
Dünya fani ölüm ani.
Boş şeylerle uğraşmayın.
Kripto para düzenlemesinde, bireysel yatırımcıdan vergi alınmayacak-NTV
Shortçu topluyor pala, biraz daha mazot lazım 2255 e hareket eder birazdan
lan biz bişey yaptık mı nasıl yani :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
çok sıkıcı piyasa, herif hiç derin dalışa gitmedi bugün, anlaşılan o ki, mal kaptırmaktan korkuyor, belki geç vakit bi korkutmacaya cesaret edebilir, biraz shortçu çekebilir miyim acaba falan diye
ukrayna manşetleri soğudu, asayiş berkemal gibi görünüyor, batılı orrosp çocuklarının yaygarası azaldı.. tabii, esas hikaye akşamki fed açıklamaları, at hırsızları piyasayı yeterince hazırladı, yani geçen seferki toplantıya göre daha şahin açıklama bile gelse fiyatlamaya fazlasıyla yedirilmiş olduğu için fed sonrası yukarı alırlar diye tahmin ediyorum
Seçim yaklaşıyor, haliyle seçim çalışmaları Nisan mayıs gibi başlaması lazım, büyük kitleye ulaşmak için çok çalışmak lazım. Yolu olmayan yerlere yol, suyu olmayan yerlere su, doğalgazı olmayan illere doğalgaz, elektriği olmayan yerlere elektrik altyapıları masraflı olsada seçim için bir çalışma ortamı
mesela geçen hafta muhtarlara zam yapıldı, bu da bir seçim çalışması sayılabilir.
pamuk eller cebe,
vatandaştan oy istiyorsan kesenin ağzını açacaksın
Dow da dediğimiz gibi önce savaş şimdi bilanço hikayesi ile dalgalı hareketler mevcut.
fed ve ukrayna hikayesi bir süre rafa kalkarsa 33000 şimdilik dip.
yukarı %8-10 bir potansiyel mevcut.
Bizde piyasada para yok 17 aralık operasyonu ile game over olan çok oldu , piyasa tamamen makinalar kaldı , bu yüzden hisse taşıyacak olanlar sistemin oynadığı tahtalar veya iyi bilanço beklenen tahtalarda yer almalı yada kenara çekilmeli bana göre, bazı tahtalarda bilanço ayağına yedirme olma ihtimali mevcut ucu açık bir bilanço dönemi beklentim var,
dip not ,
Çoğu tahtalarda aynı formasyon mevcut , çokta KABAK gibi , herkesin gördüğü formasyonlarda 2 kere düşünülmeli.:)
S&P gayet iyi bizimki patinaj yapıyor
Medwig abi sen de siyasi her yorumu siliyorsun.
taam biz de dışkısını çıkarıyoruz bazen ama siyasete asla girmeyin demek de ne kadar doğru?
Sence siyasi olaylarımız bu piyasayı hiç etkilemiyor mu?
Misal 2021 ocaktan beri alalım siyasi durumlar piyasayı etkilemedi mi?
sonra rtük medwıge ceza verir mazallah forum kapanır. malum kımse konusmaması lazım.
stratejiye örnek olması için paylaşıyorum...
ANA YÖNÜ YORUM,TEKNİK VS. İLE BELİRLE...
ama mutlaka alt periyotta bir filtreye(sistem vs.) uy...
PİYASA süprizlerle doludur..SEN öyle düşünürsün ama PY. farklı düşünür..
2.200-2196 dan poz. kapandı..FLAT DEVAM.....
https://i.hizliresim.com/jsyhana.PNG
millet nelerle uğraşıyor..biz hala aman siyaset yapmayın..seviyeli siyaset de konuşulmalı..sanki burada kafa göz birbirimize giriyoruz...22 sene önce hisse.netin kurulduğu zamanla aynı dünyada değiliz...bu konuda bir esneklik getirilmeli artık.
bir yıl sonra cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine gireceğiz..ne yani, o zaman da siyaset konuşulmyacak mı? bakalım ne kadar müsade edeceksiniz, ya da etmeyeceksiniz.
ama keyfinize göre şimdi yazı silip, o zamanlar göz yumarsanız, yazısı silinen kişiler olarak edecek bir iki lafımız olur.
para olmadın mı bas aşağı topla ver yukarı :)
ACABA 15 daklıklarda kulp oluşabilir mi?
24-25 ve 26 (nın yarısı) Ocak ,çanak olsun...
26-27 kulp gibi...
tamamen senaryo kuruyorum.
(MS da çizim yapamıyorum.)
Eğer bu günkü max. aşılırsa (1975)...çanak-kulp olmuş olur.
hele kulpta(bu gün ilk 5 te para girişi varsa), 2.050 -2.060 a kadar hedef olur.
Pala kendi al sat yaparak komisyonuda çıkarınca para kazanabiliyor mu bir süredir cepten yiyor sanki
Akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış mı diye
46 bin hesap gelmiş diyolar elçi içti galiba :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
FED faiz kararı;
• TR saatiyle 22’de açıklanacak
• Piyasalar faiz artışı beklemiyor
• Başkan Powell 22:30’da konuşur
• Mart’ta artış sinyali verilecek
• Para politikalarını sıkılaştırma
• Varlık alımında değişiklik yok
• Enflasyona sert bir vurgu
• Kripto’ya düzenleme talebi
Bozkurt hocamızın Viob hisse ve formasyon kitaplarını okumayanlar lütfen üstadi incitmeyin. Zati Alileri bu konuda çabuk incinir. Birde boğa boynuzu incitir şahsını
Kirlilik nedir biliyor musunuz ?
Maddenin istenmeyen yerde olması. Mesela saç kafada güzel de çorbanın içinde kötü.
Diskoda yüksek ses iyi olabilir ama dinlenme odasında vb. yerlerde kötü.
Burada siyaset bana göre kirliliktir. Bundan dolayı burada siyaset kirlilik oluşturur.
Burası viop topiği, açın Siyaset Tartışma Topiği, Verin alın size kim ne der.
Okumak isteyen oraya gider, viop okumak/paylaşım isteyen buraya.
Bozkurt hocamın dersine devam etmeyenler derste uyuyanlar belli oluyor